Grenå. Bliver bare ringere og ringere. En ret ny maskine, der bare forringes hastigt. Skum kun nogle steder på bilen, trods "højtryk først, bliver også selve vasken af bilen ringere. Trods beta... Se mere
Det er et fuldstændig amatøragtigt…
Det er et fuldstændig amatøragtigt forsøg på at lave noget, der skal ligne de apps, de rigtige vaskehaller har. Og det virker ikke.
Nemt og hurtigt
Jeg prøvede Wash-app for første gang i går. Randers på Mariagervej.
Skan QR koden, kør bilen ind og vælg en vask. Fungerer glimrende.
Virkelig dårlig og amatøragtig app
Virkelig dårlig og amatøragtig app.
Skulle man endelig få den til at virke er der gået 4 gange så lang tid som hvis man havde brugt alm. kortbetaling.
De er bare for dårlig desværre
Appen/websiden virker sådan set ok MEN
Utrolig dårlig vaskehaller.
Beskidt og mangle på børster m.m.
Kundeservice svare ikke når man skriver til dem.
Skader m.m. Står man selv for utrolig man kan køre sådan er system når der findes så mange andre på marker som er 1000gange bedre til samme pris.
Det er sidste gang dette bliver brugt
Hold jer væk
App virker ikke og alligevel trækker de 3 gange vask på mit kort. Bilen blev ikke vasket men det kostede 3x79kr Kundeservice kan man heller ikke få fat i. Hold jer langt væk.
Dårligt! Hele vejen rundt
Ufattelig dårlig app/hjemmeside. Det eneste der er dårligere, er deres “kundeservice”
Helt ufatteligt ringe app
Helt ufatteligt ringe app. Den er faktisk så ringe, at den er decideret ubrugelig. Det er en ommer!
Utrolig dårlig app kan ikke skifte…
Utrolig dårlig app kan ikke skifte adgang kode
Har lige vasket bilen i Taulov for…
Har lige vasket bilen i Taulov for første gang, vaskehallen er kun 4-5 måneder gammel. Virkelig fin bilvask til en god pris. Det undrede mig med alle de negative anmeldelser, men det er måske en anden type vaskeanlæg de brugte dengang.
Nu virker det
Det var voldsomme startproblemer med den "app", som ikke er en rigtig app, men nu fungerer det fint.
Jeg kan scanne QR-kode, og det virker, som det skal.
Stadig underlidt at kalde det Wash App, når man ikke har en app.
Ufattelig dårlig bilvask
Ufattelig dårlig bilvask. Man betaler for Tørring, men bilen er drivende våd efter ^tørring^ Absolut ikke pengene værd . Har vasket i Middelfart idag. Efter vask var bilen næsten mere snavset inden jeg forlod vaskehallen , og igen - drivende våd som altid efter det i kalder Tørring
Skod system
Skod system, eneste de er gode til er at vaske men intet andet virker. Har en barn der gerne vil sidde i bilen og se bilen blive vasket, men systemet virker aldrig, får altid afvist betaling men går vi udenfor og sætter kort i automaten, virker det fint... der er altid problemer med det
Comic sans 🤔
App'en virker da, men er ikke efter min smag. Comic sans og design i øvrigt er bestemt ikke tidsvarende. Men jeg kan da få vasket bil
Har for første gang vasket i wash app.
Har for første gang vasket i wash app.
App. Virker.
Første og sidste gang jeg vasker bil i det anlæg.
Spil af tid og penge.
Bilen var ikke tør.
Da dråber tørrede var der beskidte pletter overalt.
Så afinstallere appen nu.
Grenå
Grenå. Bliver bare ringere og ringere.
Trods betaling for ekstra tørring, er bilen drivvåd efter vask, med pletter over hele bilen som resultat.
Pokkers nok, for den ligger perfekt for mig, og var hammer god ved opstart.
Så elendig vedligeholdelse!
Ekstrem dårlig og total ufungerende…
Ekstrem dårlig og total ufungerende app. Amatøragtig
Utrolig dårlig app
Utrolig dårlig app. Spærrer telefonen så man skal genstarte telefonen. Appen slettet og slut med at bruge Wash App.
Mega dårlig app som ikke virker
Mega dårlig app som ikke virker. Dårlig kundeservice der sender en videre til telefoner der ikke bliver besvaret.
Appen virker ikke
Appen virker ikke, deres kundeservice reagerer ikke på mail og der kan ikke findes et telefon nummer til dem
Skide irriterende at bruge tid på at oprette profil på wash-app.dk indtaste kreditkort oplysninger og så holde i vaskehallen med bilen og ikke kunne starte vasken