Warm en Sfeervol Wonen Anmeldelser

4,7

Erg blij met mijn bestelde waxinelichten op batterij, niet van echt te onderscheiden. Met de bijgekochte afstandsbediening makkelijk aan en uit te zetten.

Hele fijne en warme ervaring om hier te kopen. Reageerd direct op mail en telefoon. De Gigi lamp van 1.75 mtr hoog die ik besteld heb voor de kerst werd als een super mooi ingepakt kado door Ruud bi... Se mere

Ik ontving mijn bestelling netjes, verzorgd en op tijd. Op het laatste moment heb ik nog verzocht het bezorgadres te wijziging, ook dat was correct uitgevoerd. Het was niet mogelijk de datum en een mo... Se mere

1. Butik med udstyr til hjemmet

Dit is de leukste website voor je allermooiste interieur! Met de originele gouden dierenlampen van Werner Voss, Kerst decoratie van Goodwill en originele producten van Mars & More. Ook altijd sale artikelen tot maar liefst 70% korting op je leukste woon decoratie! Maak je huis op z'n mooist met Warm & Sfeervol Wonen.

4,7

Ik ben erg tevreden over Warm en…

Ik ben erg tevreden over Warm en Sfeervol wonen. M’n vachtjes waren goed verpakt en de uitstraling was echt wat ik verwachtte. Erg leuk een persoonlijk berichtje erbij! Ook de levertijd was snel! Dus erg tevreden

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Beste Marjon! Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review! Fijn om te lezen dat uw mooie vachtjes goed bevallen! Veel plezier met uw mooie aankoop en wellicht tot een volgende keer. Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen.

Aanrader

Mooie hangers voor de kerstboom gekocht. Goed ingepakt en snel geleverd. Goede, snelle en vriendelijke communicatie. Een aanrader om deze site te bezoeken en een bestelling te plaatsen. Ik ben helemaal tevreden.

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Hallo Belinda! Hartelijk dank voor uw hartverwarmende 5 sterren review! We proberen inderdaad het onpersoonlijke internet wat persoonlijker te maken! Veel plezier met uw mooie aankopen en wellicht tot een volgende keer! Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen.

Een goede en snelle levering van een…

Een goede en snelle levering van een prachtig glazen kerstboompje. Zeer goed en zorgvuldig verpakt.

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Beste mevrouw Dorgelo-Bos. Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review! Fijn om te lezen dat alles goed verpakt is aangekomen! Veel plezier met uw mooie glazen kerstboom! Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, met aandacht verpakt, keurig op tijd geleverd.

En heel attent bij het barokke dienblad kreeg ik er nog een heel leuke attentie bij zeker een aanrader kom zeker weer.

31. oktober 2022

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Beste M van Westering! Hartelijk dank voor uw hartverwarmende 5 sterren review! Veel plezier met uw mooie dienblad en heel graag tot een volgende keer! Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen

Mooie ijspegel

Hele mooie ijspegels besteld. Snelle bezorging en staan er mooi in de kerstboom. Leuke attentie als je het pakketje open maakt. Helemaal toppie.

28. oktober 2022

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Hallo Angela! Bedankt voor uw mooie 5 sterren review! Wat leuk dat de pegels goed bevallen en al mooi in de kerstboom staan! (die van mij staat ook al! :) Veel plezier met uw mooie aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Warm & Sfeervol Wonen. Warme groet, Ruud.

Heel blij met m’n aankoop

Heel blij met m’n aankoop. Bezorging ging ook zoals verwacht en het was erg goed ingepakt, top!

31. oktober 2022

Hallo Yvonne van Rooij!
Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review! Fijn te lezen dat u blij bent met uw aankoop en dat de bezorging correct is verlopen! Veel plezier met uw mooie nieuwe aankoop! Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen.

Een aanrader!

Zeer correct - goede service - afspraken worden nagekomen.

28. juli 2022

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Hallo Melissa! Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren review! Fijn dat alles naar wens is verlopen! Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen

Lamp besteld

Lamp besteld, snel geleverd, duidelijke informatie en dan ook nog een klein presentje. Top!

27. juli 2022

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren review! Ik wens u heel veel plezier met uw mooie nieuwe aankoop en wellicht tot een volgende keer! Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen

Heb 2 fotolijsten van koeienhuid…

Heb 2 fotolijsten van koeienhuid gekocht bij deze winkel, ze zijn supermooi afgewerkt, ik had ze binnen 2 dgn in huis, goede service en ook nog een leuk presentje erbij gekregen, heel erg leuk.
Topwinkel

3. juli 2022

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Beste Cora! Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren review! Fijn om te lezen dat onze service en het kleinigheidje goed bevalt! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer! Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen

Warm en Sfeervol Wonen is mijn favoriete online winkel

Warm en Sfeervol Wonen is mijn favoriete online winkel! Altijd hebben zij de lastste trends, leveren zij (zeer) tijdig en het is altijd een cadeautje om te ontvangen door de lieve en verzorgde aandacht welke zij besteden aan het inpakken. Een aanrader voor jezelf en ook om andere te verblijden met een mooi cadeau(tje). Ga zo door Warm en Sfeervol Wonen, jullie zijn geweldig!

2. juli 2022

Besvarelse fra Warm en Sfeervol Wonen

Beste GH, hartelijk voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat onze service en assortiment zo goed bevalt! Hopelijk tot een volgende keer! Warme groet, Ruud van Warm & Sfeervol Wonen