Sehr schnelle Lieferung bei der versehentlich ein falsches Produkt geliefert wurde. Prompt und ohne Diskussion erfolgte dann die Zusendung des richtigen Produktes - das falsche Produkt konnte ich be... Se mere
Guten Tag! Sehr gute Erfahrung mit einer Bestellung von verschiedenen Blu-ray-Hüllen. Die Bestellbestätigung, der Paketversand und die Lieferung wurden sehr schnell durchgeführt. Ich konnte den Weg... Se mere
Verpakkingen | Hoezen | AccessoiresWalvis is van oudsher de enige echte specialist op het gebied van hoezen en mediaverpakkingen, of het nu CD's, DVD's,grammofoonplaten
De Iisbaan 10 C, 8731 DW, Wommels, Holland
- +31(0)517392340
- info@walvisproducts.nl
- walvisproducts.nl
Matig product en onvolledige info op…
Matig product en onvolledige info op website waardoor het product anders was dan ik had verwacht. Helaas niet bereid tot passende oplossing. Door deze ervaring koop ik hier niet weer. Ze reageren wel netjes op mail, daarmee toch 3 sterren.
Sehr schnelle Lieferung bei der…
Sehr schnelle Lieferung bei der versehentlich ein falsches Produkt geliefert wurde. Prompt und ohne Diskussion erfolgte dann die Zusendung des richtigen Produktes - das falsche Produkt konnte ich behalten ...
Danke "Walvis" für die vorbildlich Handhabe - werde sicher wieder einmal etwas bestellen!
Geen klachten
Geen klachten. Ik had een set van 13 Jewel CD cases besteld, en ze waren goed ingepakt en kwamen zonder schade aan.
Bon site
J'ai trouvé exactement ce que je cherchais sur ce site avec des prix très bas. Expédition et réception très rapide. commande très bien emballée. Très bon site.
High quality products & fast shipping
Snelle levering
Snelle levering: besteld en de volgende dag al geleverd.
Netjes verpakt.
Quick & efficient service with…
Quick & efficient service with excellent quality on delivery.
Prettige winkel
Heel prettig dat je dingen per stuk kan bestellen.
Alles netjes en snel geleverd.
Uitstekende service !
Recentelijk had ik weer wat spullen nodig voor mijn platen en cd's .Zoals gewoonlijk kijk ik dan eerst bij Walvis Products want ik slaag daar altijd . Ook deze keer was alles weer pico- bello ! (Ik had ook niets anders verwacht) .
Hulde en succes met de verhuizing !
wat cd en dvd-cases bestelt
Top, ik heb nog nooit zoiets zo professioneel ingepakt gezien. Alles kwam netjes aan, alhoewel enkele hoesjes beschadigd, wellicht door refurbishment. Maar zeer netjes en zal zeker terug komen.
Bent game cases
Purchased multiple cases for the Nintendo Switch. Around 25% of the cases were curved/bent. Shipped all the cases back and they claim only a portion of the purchase was returned. Did not receive a full payback. They also claim none of the cases wer bent. Rude employees, will never purchase from them again.

Besvarelse fra Walvisproducts
enorm behulpzaam
Ik zie dat Walvisproducts een hoge rating heeft. Daar sta ik niet van te kijken.
Ik heb er een opslagbox gekocht voor mijn LP's. De box kwam aan zonder montagemateriaal. Ik kreeg na het sturen van een mail binnen 24 antwoord en daarna binnen een half uur bevestiging dat het montagemateriaal alsnog was opgestuurd. Buitengewoon vriendelijk, snel en behulpzaam. Ik ga hier vaker bestellen.
Snel en goed
Walvisproducts reageerde snel op m'n bestelling. Ook had ik de bestelde producten snel binnen, terwijl de kwaliteit daarvan prima was
De beste zaak voor toebehoren voor muziekliefhebbers
Snelle levering. Prima verpakt. Zeer klantvriendelijk en een uitstekende service. Het personeel die met de klant meedenkt en voor goede oplossingen zoekt bv om bij diverse bestellingen alles in een keer te verzenden. Volgens mij is dit beste zaak waar je de spullen voor LP, CD, DVD, Blu-ray etc. en andere toebehoren kunt kopen. Ik blijf zeer zeker een vaste klant.
100 % everytime
100 % everytime
Top products and top service, great price and fast shipping.
Highly recommended !
Vandaag weer een bestelling van Walvisproducts binnengekregen, het was zoals altijd het geval is, wederom perfect verpakt en de inhoud klopte zoals gebruikelijk.
Vandaag weer
schadevrije leveringde goederen werden schadevrij en binnen…
de goederen werden schadevrij en binnen de vooropgestelde termijn geleverd. De broze doosjes werden met de meeste zorg verpakt zodat ze tijdens het transport niet beschadigd zouden geraken. klasse!
Bestelling
We zijn perfect geholpen door Alex, de bestelling was niet naar onze zin,enwerd omgeruild zonder kosten ,top bedrijf ,groeten van joke en leon
Highly recommended manufacturer of protective record sleeves!!
Nicely packed order, has arrived in Southern Germany most quickly three days after ordering already! GREAT product!! Will be ordering more stuff from you in future...