WALLY and WHIZ Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 55 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver i høj grad, at de veganske vingummier og lakridser byder på intense, naturlige og fuldstændig uovertrufne smagsoplevelser i absolut særklasse, som hele familien nyder. Forbrugerne roser desuden det store og varierede udvalg af spændende smage samt den lynhurtige og sikre levering direkte hjem til døren uden problemer. Selvom nogle anmeldere oplevede, at forsendelsen var undervejs i ret lang tid eller blev forsinket undervejs. Disse personer bemærkede også visse udfordringer med ordren og savnede ofte klar information om, hvornår pakken rent faktisk ville nå frem til den rette modtager.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder udviser stor tilfredshed med produkterne og fremhæver de lækre smagskombinationer og den høje... Se mere

Quality

Forbrugere beskriver stor tilfredshed med kvaliteten og fremhæver de lækre, intense og naturlige smage, der... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringstjenesten og fremhæver generelt den hurtige og sikre... Se mere

Order

Anmeldere udtrykker generelt tilfredshed og positiv feedback om ordrehåndteringen. Forbrugere bemærker hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte en julekalender og senere en del forskellige slags vingummi og lakrids. Hver dag glædede jeg mig til en ny smag, og det var bare så lækkert. Nogle smage holder længere ved end andre, men... Se mere

Jeg er virkelig glad for Wally & Whiz vingummi. Det betyder meget for mig, at de er veganske, og samtidig er smagen helt i top. Man får ikke bare én smag, men flere forskellige smagsoplevelser i hve... Se mere

Danish Winegum gør en forskel ved levering af et varieret udvalg af naturlige smage, vegansk, allergen fri og gluten fri. Udviklingen af de små poser med et passende lille indhold varer evigt

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk vingummi og fremragende kundeservice Jeg har købt Wally and Whiz' julekalender, og kvaliteten af deres gourmet vingummi er virkelig i en klasse for sig. Smagen er intens og naturl... Se mere

1. nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Fødevareproducent
  2. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Konfekturebutik

WALLY and WHIZ er skabt ud fra en drøm om at lave verdens bedste vingummi, som alle kan spise. Vi ønsker at sætte en højere standard og fokusere på at fremme det gode i livet, og derigennem skabe en unik smagsoplevelse for dig. Velkommen til vores univers!

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

En fornøjelse

En fornøjelse - bestilte 3 dage inden og wolla - 2 x guld billet til biograf og en stuart starters!

Love it!! “HeyCash” app for money.

26. juli 2025

Hej Michael,
skønt med biograf-billetterne - tillykke! 🙌
Charlotte - Wally and Whiz

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, dog var de lidt lang tid undervejs 😊

25. september 2025

Besvarelse fra WALLY and WHIZ

Kære Emma, tusind tak for din feedback - dejligt at du er vild med vores produkter! 😊 Normalt har vi levering på 1-2 hverdage, så det er selvfølgelig beklageligt at du skulle vente en hel uge på dine vingummier. Jeg ved ikke hvad grunden er, men uanset, så beklager vi meget og tager din feedback med videre. 🙏
Charlotte - Wally and Whiz

Det er med største fornøjelse at jeg…

Det er med største fornøjelse at jeg deler dette,
julekalender i flere år:-) og gaver til andre og se dem blive lige så begejstret som jeg er
Blot TAK :-)

29. september 2025

Besvarelse fra WALLY and WHIZ

Kære Linnea, hvor dejligt at høre - tusind tak for din feedback - det betyder meget for os! :)

Fremragende kundeservice

Placerede d. 23. september min første ordre direkte hos Wally and Whiz og derefter var der egentlig stilhed fra deres side.
Skrev så til dem d. 1. oktober for at høre om hvornår ordren ville blive afsendt, hvortil de svarede at de beklager ordren ikke var afsendt til tiden men at jeg ville få en bekræftelse på afsendelse inden for kort tid.
Jeg fik så en bekræftelse på at den var afsendt d. 2. oktober og har lige afhentet pakken i dag d. 4. oktober.
Da jeg åbnede pakken blev jeg mødt med et lille udskrift om at der desværre var sket en fejl på deres lager og de var løbet tør for Ib Antoni udgaven af solbær/jordbær, men de har forsøgt at kompensere for den manglende Ib Antoni label.
Hvilket de havde gjort ved at sende 2 normale solbær/jordbær og 1 hyldeblomst/ingefær, dette er egentlig en positiv overraskelse for mig, da jeg personligt sagtens kunne have været tilfreds med en enkelt normal solbær/jordbær. men gestusen er perfekt hvis det havde været til en der havde bestilt specifikt for at få Ib Antoni-labelen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med håndteringen af min bestilling og Wally and Whiz kundeservice :)

4. oktober 2025

Kære Ole,
tusind tak for din feedback - uheldigt at vi var udsolgt af den bestilte vare, men skønt at der blevet fundet en god og tilfredstillende løsning på det. Håber du nyder vingummierne! 😊
Rasmus - Wally and Whiz

Det er nemt at bestille og fik min…

Det er nemt at bestille og fik min bestilling ind for 3 dage , fantastisk Vegan produkter.

18. september 2025

Kære May,
tusind tak for din feedback - dejligt at høre! 😊✨

Julepose

Jeg har købt juleposen for at supplere årets julekalender op, rigtig god ide, og vingummierne smager bare, piv godt. Jeg kan klart anbefale alle at prøve.

25. september 2025

Når det føles godt at synde😋

Mit yndlings slik.
Når jeg en sjælden gang skal have noget slik SKAL det være Wally & Whiz.
Elsker når der er tilbud og nye spændende smage.
Savner dog også gamle smage som ikke laves mere.
Håber snart der kommer en rabarber/mango, har prøvebøtten, men ville da gerne kunne købe den igen og igen og igen 🙏❤️
God service og hurtig levering

12. juli 2025