Jeg bestilte en julekalender og senere en del forskellige slags vingummi og lakrids. Hver dag glædede jeg mig til en ny smag, og det var bare så lækkert. Nogle smage holder længere ved end andre, men... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Fødevareproducent
- nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Konfekturebutik
WALLY and WHIZ er skabt ud fra en drøm om at lave verdens bedste vingummi, som alle kan spise. Vi ønsker at sætte en højere standard og fokusere på at fremme det gode i livet, og derigennem skabe en unik smagsoplevelse for dig. Velkommen til vores univers!
Rugmarken 35A, 3520, Farum, Danmark
- info@wallyandwhiz.com
- wallyandwhiz.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering og lækre sager
Ganske simpelt fremragende vingummi
Ganske simpelt fremragende vingummi! Ren crack!😋🤩
Verdens bedste vingummier…
Verdens bedste vingummier og perfekt service - elsker de små smagsprøver!
De var så gode at min børn har spist…
De var så gode at min børn har spist den føre jeg kunne når at smage dem
Altid lækkert at modtage en pakke så…
Altid lækkert at modtage en pakke så fint pakket ind og lækre små ekstra poser i
Rigtig lækker vingummi
Super lækkert produkt med mange spændende nye smagskombinationer. Dejligt med check på tilsætningsstoffer og bæredygtighed. Særdeles god kundeservice, da jeg efterlyste en smag, jeg ikke kunne finde (Fersken med bergamot), som desværre var udgået, - håber den kommer igen :-). Kan varmt anbefales.
Vanvittig god service!
Vanvittig god service! Verdens bedste vingummier! Fik en julekalender hvor jeg fandt en favorit, den var ikke i deres sortiment. Men jeg var så heldig de sendte en lille kasse med min favorit som de havde på lager. Til dags dato den bedste service jeg nogensinde har oplevet. Det bliver det brand jeg bestiller fra når jeg skal have vingummi. Basta.
Super produkter og hurtig levering 👍😊
Virkelig lækre vingummier
Virkelig lækre vingummier. Gode informationer om den kommende levering. Kan varmt anbefales
Jaaaaaaah!!!!!
Jaaaaaaah!!!!!, NOK! Verdens Bedste Vingummi… Men HELT!! Sikkert også Værstens bedste Kundeservice, Små’Fejl kan jo Altid Ske… Og min Favorit Manglede, en Kort snak, og Dagen efter Havde jeg min “Favorit”, Og jeg HAVDE!! På INGEN!! Måder nået at Klage over… Tværtimod. Jeg blevet hvertfald kompenseret for den ene dag jeg skulle leve uden Min Favorit!!… Kundeservicen lever Hvertfald op til Kvaliteten på vingummien… VERDENSKLASSE!!!!!…. 2.ting der begge burde have NÅET! mere en 5.Stjerner….
Eminent kundeservice
Havde købt en kalender, havde forelsket mig i en af smagene, skrev en mail til Jer, fik lyn hurtigt svar, kun for at finde ud af, at lige den smag var udviklet til kalenderen😭men Kristian var en helt fantastisk medarbejder og har reddet min jul🥰🌲 men helt 10000 pct please gør "kvæde med lime" til en jeg kan bestille, den er min top favorit, også selvom jeg har meget svært ved at udvælge blandt Jeres meget lækre sortiment😋 1000 tak for en eminent service, helt klart, jeg vil handle hos Jer igen, ISÆR hvis denne kvæde variant kommer til salg🤞
Virkelig lækker vingummi for det første…
Virkelig lækker vingummi for det første - ville helt klart hellere spise disse end almindelig vingummi. Hurtigt levering og så er kundeservicen bare helt i top. Glæder mig til at handle der igen.
nem og hurtig levering
Mine bedste anbefalinger
Fantastisk og meget venlig service - og ikke mindst unikke produkter
Hurtig og venlig kundeservice
Hurtig og venlig kundeservice. Jeg havde bestilt en pakke til levering, men den var blevet udleveret til en forkert person af distributøren. Der blev reageret hurtigt på min henvendelse og problemet blev løst tilfredsstillende.

Besvarelse fra WALLY and WHIZ
En lille fejl i ordren blev lynhurtigt…
En lille fejl i ordren blev lynhurtigt rettet og med fin kompensation… handler der gerne igen

Jeg manglede min rensdyr-æske
Jeg manglede min rensdyr-æske omkring den ene bøtte vingummi. Jeg fik hurtig hjælp og dagen efter var æske fremme. Her køber jeg gerne igen