Har bestilt før, hvilet var en rigtig god oplevelse, alt gik godt og vi fil hurtig varen. Næste gang er der tale om en stikmodsat oplevelse. Bestilte d.3 juli og har forsat ikke modtaget noge... Se mere
Jeg havde en rigtig god oplevelse, og jeg er meget tilfreds med det jeg modtog. Det var et rigtig betydningsfuldt portræt af min hund, jeg fik lavet, og det levede bestemt op til min forventning... Se mere
D. 18.04.2023 bestilte jeg tre plakater; to hundeportrætter og en personlig stjernehimmel plakat. Sidstnævnte en fødselsdagsgave til min mand. På jeres hjemmeside står der, at der er mellem 2-5 hve... Se mere
Bestilte et hundeportræt/plakat i farver. Kan ikke genkende hundens udtryk. Især øjnene er helt forkerte og jeg bryder mig ikke om at kigge på det - og har gemt det langt væk. Totalt spild af pengene!... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Wallstickers.dk sælger wallstickers til opsætning på vægge, vinduer og døre i alle husets rum. På Wallstickers.dk finder du Danmarks største udvalg af færdige wallstickers med motiver. Især wallstickers til børneværelset er virksomhedens stærke side. Vi fører de kendte mærker: Roommates og Wallies. Som noget nyt tilbyder Wallstickers.dk også tekstwallstickers, der produceres efter kundens ønsker.
Virkelystvej 1, 6070, Christiansfeld, Danmark
- 5094 8594
- henning@wallstickers.dk
- wallstickers.dk
Alt i alt fin oplevelse
Rigtig Nemme at sætte op og rigtig fine. Dog længere leveringstid end de skriver men kunne næsten forestille mig den fejl er Post Danmark's.
Hurtig levering og nem montering
Den wallsticker jeg købte, kom rigtig hurtig. Den var meget nemmere at montere, end jeg havde regnet med, da det bare var sådan nogle klistermærker. Hvis nogle af elementerne ikke sad helt lige, var de nemme at tage af, og komme på igen uden at lave skade på sig selv eller på væggen. :o) Alt i alt en god oplevelse.
Flotte mærker
Flotte stickers men klistre knaps så godt som andre jeg har prøvet fra et andet firma. Der var lidt forsinkelse med leveringen men ellers meget tilfreds med købet :)
Kan klart anbefale virksomheden til andre. Virksomheden har et bredt udvalg af wallstickers. Hurtig og sikker levering.
Ingen problemer - hurtig levering
Rigtig produkt til god pris og fejlfri levering.
Hurtig og problemfri levering
Plakat bestilt i uge 51 ankom i uge 52, helt uden problemer. Plakaten var nøjagtig den heg ahvde bestilt
3D wallstickers med fugle og blomster
Alt fungerede perfekt. Hurtig levering.
Hurtig og effektiv levering!
Ingen problemer med bestilling og hurtig levering. Kan anbefales.
Julegave
Fandt lige hvad jeg skulle bruge til et barnebarn. Bestilte med ca. middagstid og vupti næste dag var pakken ankommet. Fantastisk
Alt fungerede fint
Jeg har købt to wallstickers, hvoraf den ene er tre aber, der hænger i et træ. Og de var altså meget mindre end det indtryk jeg fik i onlineshoppen, så jeg synes hjemmesiden skal oppe sig og lave nogle ordentlige beskrivelser. Men super hurtig smertefri ekspedition og levering og gode produkter.
Super tilfreds
Jeg er super tilfreds med mit køb.
Flot indpakket og hurtig levering.
VH.
Lene Rasmussen
Flot udvalg
Modtog varen dagen efter jeg havde bestilt. Det bedste udvalg til fair priser!
Super
Hurtig levering, varerne var som forventet - så alt var godt.