Kattemad
Kiggede deres skriv om protein i kattemad.
Desværre skriver de det modsatte af hvad netdyredoktot skriver.
I min verden giver det desværre kun en stjerne når man ikke virker til at ha styr på fakta.
Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500 kr. kig ind med det samme, og se de gode tilbud på siden.
Tåsingegade 29, 2100, Kbh. Ø, Danmark
Kiggede deres skriv om protein i kattemad.
Desværre skriver de det modsatte af hvad netdyredoktot skriver.
Lang leveringstid.
Når varen endelig er kommet er der fejl på. Får ingen svar når man reklamerer over fejlen.
De svare ikke tilbage.
Køber aldrig noget der mere.
Utrolige hjælpsomme, hurtige til og svare på ens spørgsmål og så er kvaliteten i top. Har handlet der flere gange og det vil jeg blive ved med, super god service og betjening !
Købte et detaljeret verdenskort og resultatet blev super godt! Hurtig levering og god service!
Jeg bestilte et verdenskort, leveringstiden var kort. Brugsanvisningen var nem og læselig! Jeg er super glad for mit produkt som jeg købte hos WallFashion, jeg vil helt klart købe mine fremtidige wallstickers hos dem. Kan varmt anbefale WallFashion - hvis folk ønsker flotte wallstickers og god service.
Havde et ønske om et større verdens kort end dem de havde,
så spurgte om det kunne lade sig gøre.
Det kunne det uden problemer,
og efter et par dage stod jeg med min vare i hånden.
5 ud af 5 herfra, rigtig stort udvalg og den bedste service. kan klart anbefales!
Jeg kan varmt anbefale wallstickers fra WallFashion.dk - stort udvalg til både hjemmet og stuen, sovevær, børnevær eller som gave. Rimelige priser og hurtig levering.
Hørte at man på sigt kan bestille sin egen tekst - Cool!