Disgusting. Cancelled my order because of all the bad reviews, they can't give me my money back yet because 'it depends on the situation'. Now just waiting without any further information.

First they do not react on received shipment. Only after MY reclamation there is some action. MIND YOU PEOPLE, when returning the product the reimbursement is WITHOUT the shipping costs. Small time be... Se mere

Buiten schuld niet geleverd, netjes binnen 12 uur reactie voorzien van oplossing. No Nonsens, gewoon direct tegen 0 afgeleverd. Alles bij elkaar een kostbare €10,- handel - €10,- nalevering -... Se mere

Een item besteld maar na 3 weken nog steeds niet geleverd. Eerst netjes te woord gestaan door de customer service maar zodra je er op attendeert dat de levering niet doorkomt wordt het stil. Koop noo... Se mere

1,5

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Inmiddels ruim een week verder en ik…

Inmiddels ruim een week verder en ik heb nog niet eens bericht ontvangen dat mijn bestelling is verzonden.

21. januar 2020

Hi Joris

We hebben de orderbevestiging naar u verzonden 13 jan 2020 21:29:54
de leveringsbevestiging wordt verzonden 13 jan 2020 21:29:54.

Als u deze e-mails niet van ons hebt ontvangen, moet u waarschijnlijk in uw spam-map kijken.

Voor uw informatie uw pakket op 14 Jan 2020 van ons is verzonden en de levertijd is meestal ca 5-10 werkdagen (21-28 Jan).

Als u uw levering mist, kunt u het beste contact opnemen met ondersteuning

bestelling

verzending duurde iets langer dan gedacht: 27 december besteld, 30 december opgestuurd, 9 januari in huis. Verder allemaal prima verlopen, gratis verzonden en in prima staat ontvangen.

9. januar 2020

24- 12

24- 12. Bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen.
11-01 Nog steeds niks ontvangen ....wie snapt dit nog ?
En 10 dagen levertijd is toch niet meer te verkopen in 2020.

6. januar 2020

Hi
U kunt meer lezen over levertijden in de onderstaande link

Het is altijd goed om contact op te nemen met de suport als u vragen hebt over de levering ... Wanneer u contact opneemt met de suport is het goed als u uw bestelnummer invoert voor een snellere afhandeling.

Maandag - vrijdag 8.30 - 16.30 uur

Greenbury Vintage Biker Wallet - Skull

This wallet is only available in brown. I would have preferred black.
Quality is good. Flaps with press studs are a deterrent when putting in my back pocket.
The chain is a bit too short. Now tight around my waist.
Belt loop very small. Can only be used with very narrow belts.
Package, posting and delivery perfect.

4. januar 2020

Ik heb niks gekregen

Ik heb niks gekregen. Ik wacht al 3 weken

2. januar 2020

Hallo Damian!
Als je je bestelling na tien werkdagen nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met support.

order@walletking.eu

Tot op heden (24-12) niets ontvangen en…

Tot op heden (24-12) niets ontvangen en besteld op 15-12. Vandaag mogen ontvangen. Mooi product!! Dus al met al tevreden.

24. december 2019

Hallo Eric!

Je hebt besteld met gratis bezorging vaste deadline om de bezorging te krijgen voordat Kerstmis op 10 december was.

U kunt de leveringsmethode van uw orderbevestiging voor uw bestelling bekijken.
Gratis verzending - *Kerstcadeaus? Kies in plaats daarvan DHL Express

Goed product, matige communicatie

Gegeven het feit dat het tegen de feestdagen liep toch nog snel geleverd. Product voldoet kwalitatief absoluut aan de verwachtingen. De communicatie is een ander verhaal: die hapert. Geen bevestiging van de bestelling, geen reactie op het eerste contact daarover via de site. En dat is jammer..

19. december 2019