Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 99 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om hjemmesiden og nævnte, at den var svær at navigere på, og at links ofte førte til fejl. Nogle oplevede også langsomme svartider fra kundeservice eller modtog ingen svar overhovedet.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet. Kunder roser medarbejderne for deres hurtige,... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og professionelle hjælp, især fra... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med responstiden. Mange roser den hurtige service og hurtige... Se mere

Website

Kunder deler tvetydige meninger om websitet. Nogle brugere rapporterer om en frustrerende oplevelse med mange... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservicen positiv. Kunder roser den hurtige og præcise hjælp, især fra medarbejdere som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde et mega problem, da vores mailadresse tilknyttet Waitly gik i sort netop da vi skulle give/have besked om en lejlighed. Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flø... Se mere

Hurtig support service. Det fungerer rigtig godt og har man selv lavet en fejl f.eks. i de priser, man gerne vil tilbydes lejligheder indenfor, får man så hurtigt hjælp, at man kan nå at komme med i t... Se mere

At få tilbudt en lejlighed og oven i købet få den, bringer smil og glæde. Udover det, så er medarbejderne hos Advokaterne i Rosenborggade virkelig flinke og hjælpsomme, både på telefonen og mail, som... Se mere

Jeg er yderst tilfreds med Waitly, særligt pga af den service jeg fik af support, i en periode hvor jeg havde en masse spørgsmål og ting, der skulle løses. Jeg fik al den hjælp jeg skulle bruge og Dag... Se mere

1. Softwareleverandør

Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Tak til support v

Tak til support v. Isabella, som hurtigt og præcist afklarede mine forespørgsler ifb med udgået og opdatering af betalingskort.

22. maj 2024

Hej Hans

Mange tak for dine 5 stjerner⭐️.

Vi er glade for, at du fik den hjælp, du havde brug for ifm. opdatering af dit betalingskort.

Du ønskes en rigtig god dag fra hele Team Waitly☀️.

Super god service

Jeg er virkelig tilfreds med Waitly, vi er ryget op på ventelistene og er meget glade for de tilbude vi får.

19. maj 2024

Hej Jónas

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med Waitly, og at du kan mærke, at ventetiden bliver kortere og kortere.

Du ønskes en dejlig dag fra Team Waitly☀️

Tak til Isabella.

Tak til Isabella for hurtig og kompetent hjælp med venteliste.. :o)

9. maj 2024

Hej Michael

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik den rigtige hjælp, og at du fik den hurtigt😁️.

Du ønskes en skøn dag!☀️

Team Waitly

Isabella fra Waitly var flink at…

Isabella fra Waitly var flink at refundere beløbet da jeg fandt ud af at jeg stadig var skrevet op, men ikke havde brug for hjælpen længere.

Mvh
Philip

14. maj 2024

Hej Philip

Vi er glade for, at du fik den hjælp, du søgte, da du kontaktede vores support.

Vi forsøger altid at optimere vores produkt og service, og hvis der var noget, vi kunne have gjort bedre, så din oplevelse havde været 5 stjernet, vil vi meget gerne høre fra dig. Og du er også velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp igen.
Du kan kontakte os her: https://support.waitly.dk/hc/da-dk

Du ønskes en god dag😊️.

Team Waitly☀️

Waitly support var superhurtige til at…

Waitly support var superhurtige til at svare på mail, og Isabella kom med fortrinlig hælp! Derudover er det supernemt og overskueligt at bruge i forbindelse med lejlighedssøgningen:)

2. maj 2024

Hej Simon

Tusind tak for din anmeldelse og ros af vores support og platform.

Vi er glade for at du synes at platformen er nem og overskuelig - Det er to ting der står højt på vores prioritetsliste:).

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly.

Super kundeservice

Jeg fik lavet en fejl i min tilmelding men kundeservice svarede meget hurtigt og hjalp mig med det samme. Super service!

29. april 2024

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse af Waitly⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Dejligt at høre at problemet blev løst hurtigt!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med Waitly.

Du ønskes en skøn dag fra hele team Waitly!🤗️

Super platform endnu bedre kundesupport!

Super platform og kommunikationssystem på alle fronter. Men kundesupport er virkelig hvad der skinner igennem hos Waitly. Stort tak til Isabella for al hjælpen!

16. april 2024

Hej Victor 😊️

Mange tak for din anmeldelse af Waitly med 5 stjerner⭐️.

Jeg er glad for at høre at du synes godt om vores platform og kommunikationssystem.

Og skønt at du fik god hjælp ved at henvende dig til vores kundesupport.

Hurtig og effektiv kunderservice

Hurtig og effektiv kunderservice fra Isabella. Tak! :-)

16. april 2024

Hej Maria

Mange tak for dine 5 x 🌟️.

Jeg er glad for at høre, at du oplevede god og hurtig service😊️.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly☀️.

Isabella leverede en hurtig og effektiv…

Isabella leverede en hurtig og effektiv besvarelse på vores tvivlsspørgsmål. Meget professionel service.

11. april 2024

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse🌟️.

Jeg er glad for at høre, at du oplevede god service ved at henvende dig til vores support.

Hav en rigtig skøn dag😀️.

Stor hjælp fra Caroline fra…

Stor hjælp fra Caroline fra Waitly-Support.
Tak for hjælpen Caroline 🤗🤗🤗

Mvh
/ Diana Mortensen

10. april 2024

Hej Diana

Tusind tak for din anmeldelse af Waitly⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Dejligt at høre, at du fik hjælp af Caroline.

Flot Kundeservice

Super hurtig , pålidelig effektiv og serviceminded. Jeg efterlyste et problem hos Waitly. Og på ingen tid var problemet ikke bare fundet men også opklaret og det gav mig ro og tilfreds. Isabella som hjalp mig var ikke kun venlig, men også resultatskabende og løste problemet til fulde for mig. Jeg tør godt skrive : Spørg efter Isabella hos Waitly. Så er du i sikre hænder . 😊

9. april 2024

Hej Mogens

Mange tak for din femstjernede anmeldelse🤩️.

Jeg er glad for at høre, at du oplevede god service. Vi bestræber os altid på at yde en god service for vores brugere.

Du ønskes en dejlig dag fra hele team Waitly!🤗️

Daglige updates og hurtige svar på spm

5. april 2024

Hej Dorthe

Mange tak for dine 5 x 🌟️.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med Waitly, og at du har fået hurtigt svar på dine spørgsmål😊️.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly☀️.

Meget hurtigt og venligt svar fra…

Meget hurtigt og venligt svar fra Isabella fra Waitly :)!

5. april 2024

Hej Annette 😊️

Mange tak for din anmeldelse med 5 stjerner⭐️.

Jeg er glad for at høre at du fik den hjælp du havde brug for.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly🤗️.

Virkelig en helt fantastisk service

Virkelig en helt fantastisk service, jeg kunne ikke ønske mig mere.
Jeg vil gerne fremhæve Isabella fra Support, virkelig sød og hjælpsom, hurtig respons tid.
5 stjerner herfra, kunne jeg give 10 stjerner ville jeg klart gøre det. 👍
Kæmpe anbefaling fra mig.

4. april 2024

Hej Charlotte

Mange tak for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Jeg er glad for at høre, at du oplevede god service, hurtig responstid og venlighed. Vi vil sørge for, at Isabella læser din rosende anmeldelse.

Tusind tak for, at du anbefaler Waitly. Det sætter vi stor pris på🤗️.

Du ønskes en dejlig dag fra hele team Waitly!

Hej.

Hej.
Det er rigtig fint som i har besvaret min henvendelse.
Hilsen Lene

3. april 2024

Hej Lene 😊️

Mange tak for din anmeldelse med 5 stjerner⭐️.

Jeg er glad for at høre at du fik hjælp til det, du havde brug for.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly🤗️.

De er fine til at hjælpe

De er fine til at hjælpe, dog kunne jeg godt bruge, at man blev serviceret lidt mere fx. at de skrev, hvordan man fik gjort tingene ved at henvise til en guideline. Derudover føltes det lidt som om, at man skrev med en robot, og det gør også oplevelsen lidt ringe.

28. marts 2024

Hej Sia

Tak for din anmeldelse og feedback.

Også tak for vores snak i telefonen forleden. Det var ikke tydeligt af din mail til vores support, at du søgte generel vejledning til brugen af vores platform. I telefonen fik vi gået over de spørgsmål, du havde på daværende tidspunkt. Du er velkommen til at kontakte os på support@waitly.dk, hvis du senere støder på flere spørgsmål.

Vi bestræber os altid på at være venlige og præcise i vores support. Vi er selvfølgelig kede af at høre, hvis dette fik dig til at føle, at du skrev med en robot. Der sidder kun rigtige mennesker bag vores support. Vi har taget din feedback til os og vil fortsat arbejde på at forbedre vores support.

Du ønskes en dejlig dag☀️

God kundeservice - hurtig problemløsning

Jeg oplevede tekniske problemer ift opskrivning til en venteliste, men Isabella var hurtig til at løse problemet så alt gik i orden. Tak for god kundeservice 👍😊

26. marts 2024

Hej M.H.

Tusind tak for din anmeldelse af Waitly⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Dejligt at høre at problemet blev løst på en nem og overskuelig måde.

Du ønskes en skøn dag fra hele team Waitly!🤗️

Hurtig og rigtig god kundeservice.

Hurtig og rigtig god kundeservice.
Jeg havde kontakt med Isabella.

25. marts 2024

Hej Malene

Mange tak for din femstjernede anmeldelse🤩️.

Du ønskes en dejlig dag fra hele team Waitly!🤗️

Altid hurtige svar på stillede…

Altid hurtige svar på stillede spørgsmål. Jeg er meget tilfreds med Waitly

25. marts 2024

Hej Dorthe

Mange tak for dine 5 x 🌟️.

Jeg er glad for at høre, at du oplevede god og hurtig service😊️.