Jeg er fornøyd med den gode kundeservicen, men synes det var negativt at én av varene i bestillingen min manglet, og at dette først ble ordnet etter at jeg selv tok kontakt. God kvalitet på produktene... Se mere

Alltid fornøyd med Vyra! Føler meg trygg når jeg bestiller herfra. Ekstremt rask levering og gode produkter. Fargene på lakken samsvarer med bildene på siden, og sitter godt. Er også veldig fornøyd me... Se mere

Dette er første gang jeg legger negler selv hjemme, bestilte Builder gel sett med alt jeg trengte for og lage neglene, jeg er virkelig fornøyd, det var så enkelt og påføre geleen og hvis det var noen... Se mere

Fikk muligheten til å være med på kurset til Svingen Nails hvor hun hadde samarbeidet med Vyra! Ekstremt bra kurs, lærte mye som jeg ikke visste fra før, og builder gelen jeg brukte var fantastisk, de... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter
  2. Negleklinik

Vyra er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på kvalitetsprodukter for negler. Vi brenner for at alle våre kunder skal oppleve følelsen av luksus til en overkommelig pris. Som et lite, dedikert team, jobber vi målrettet for å levere kvalitet i alle ledd og sørge for at våre kunder alltid er fornøyde. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på de nyeste trendene innen neglepleie og tilbyr et bredt utvalg av produkter og farger for både hverdag og fest. Hos Vyra er kundetilfredshet vår høyeste prioritet, og vi streber etter å gi en positiv opplevelse fra start til slutt. Besøk vår nettbutikk og oppdag hvordan du kan få vakre negler med våre nøye utvalgte produkter.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,4

Elsker produktene

Bruker bare vyra. Elsker produktene deres og tar ikke lang tid fra jeg bestiller til jeg får varene.

2. januar 2024

Besvarelse fra VYRA AS

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding 💅💜

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter . Sitter som det Skal , I 4 uker 👏🏻👍🤩Så fornøyd med alt jeg har bestilt . Blir å fortsette å kjøpe her . Og fikk varene lynraskt i posten 👍

1. januar 2024

Besvarelse fra VYRA AS

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding 💅 💜 For oss er fornøyde kunder det viktigste 💜

Favoritt negleutstyret

Bestilt fra vyra en del ganger nå og er ALLTID kjempefornøyd!

21. november 2023

Besvarelse fra VYRA AS

Så hyggelig å høre at du er fornøyd 💜

Det er veldig lite produkt i polygel tubene

Jeg liker det meste, men frakt prisen er ganske høy og det er veldig lite produkt i polygel tubene

19. november 2023

Besvarelse fra VYRA AS

Fraktprisene kommer vi ikke unna dessverre. Men husk at det er gratis frakt på bestillinger over 1000kr. I Quick gel tubene våre er det 30ml💅💅

Kundeservice i verdensklasse

Jeg bestilte en bursdagsgave til min datter herfra, og vi fikk en litt dårlig start på opplevelsen da produktene ble forsinket. Men bare kort tid etter jeg kontaktet de, forklarte de hvorfor og beklaget på det sterkeste, og deretter holdt de meg løpende orientert daglig på status, uten at jeg ba om det. Til tross for at varene kom forsinket inn på deres lager klarte de på magisk vis å levere gaven på morgenen dagen etter fødselsdagen. Men til min datters fortvilelse var et av produktene defekt, så da mailet jeg de igjen, og de sendte nytt produkt dagen etter, og en liten trøstegave.
Jeg har aldri vært med på en kundeservice med så god kommunikasjon, så god service og så hyggelige folk. Tusen takk for en fantastisk opplevelse.

8. november 2023

Besvarelse fra VYRA AS

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding også er vi glade for at din datter ble fornøyd 💜💅

Vet ikke om det er noe jeg gjør feil

Vet ikke om det er noe jeg gjør feil, men neglene mine faller av dagen etter, veldig irriterende når jeg bruker så lang tid og penger på de

17. september 2023

Besvarelse fra VYRA AS

Ta kontakt med oss på kundeservice så skal vi hjelpe deg hvis du ønsker. Beste hilsen Vyra 💅 💜

God kundeservice

La inn en bestilling og fikk det jeg bestille relativt fort. Var en liten ting som mangla i bestillingen, men kontaktet kundeservice og det ble ordnet med en gang☺️

6. august 2023

Besvarelse fra VYRA AS

Så bra du ble fornøyd💜 Noen ganger kan det skje feil i pakkingen dessverre 😅 Beste hilsen Vyra 💅

Super fornøyd!

Super fornøyd!
Er super fornøyd med alle produktene. De er veldig lette å jobbe med, spesielt builder gelen, ELSKER😍
Vil virkelig anbefale, da det er kjempe bra produkter til en relativt billig pris💗

29. juni 2023

Besvarelse fra VYRA AS

Så hyggelig å høre 💜 💅 Vi blir så glade når våre kunder er fornøyde 🤩 Beste hilsen Vyra 💅

Sykt lett å jobbe med

Sykt lett å jobbe med. Ser ikke ut som om det er første gang jeg har gjort det! Fantastisk! I love it

27. juni 2023

Besvarelse fra VYRA AS

Så gøy å høre Sunniva💜💅 Tusen takk for tilbakemelding.

Leverte fort🫶🏼

Leverte fort🫶🏼
God kvalitet

26. juni 2023

Besvarelse fra VYRA AS

Kvalitet og rask levering er viktig for oss i Vyra 💅 💜 Tusen takk for tilbakemelding 🙏💜💅 Beste hilsen Vyra 💅 💜