Jeg er fornøyd med den gode kundeservicen, men synes det var negativt at én av varene i bestillingen min manglet, og at dette først ble ordnet etter at jeg selv tok kontakt. God kvalitet på produktene... Se mere

Alltid fornøyd med Vyra! Føler meg trygg når jeg bestiller herfra. Ekstremt rask levering og gode produkter. Fargene på lakken samsvarer med bildene på siden, og sitter godt. Er også veldig fornøyd me... Se mere

Dette er første gang jeg legger negler selv hjemme, bestilte Builder gel sett med alt jeg trengte for og lage neglene, jeg er virkelig fornøyd, det var så enkelt og påføre geleen og hvis det var noen... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter
  2. Negleklinik

Vyra er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på kvalitetsprodukter for negler. Vi brenner for at alle våre kunder skal oppleve følelsen av luksus til en overkommelig pris. Som et lite, dedikert team, jobber vi målrettet for å levere kvalitet i alle ledd og sørge for at våre kunder alltid er fornøyde. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på de nyeste trendene innen neglepleie og tilbyr et bredt utvalg av produkter og farger for både hverdag og fest. Hos Vyra er kundetilfredshet vår høyeste prioritet, og vi streber etter å gi en positiv opplevelse fra start til slutt. Besøk vår nettbutikk og oppdag hvordan du kan få vakre negler med våre nøye utvalgte produkter.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,4

Kjøpte lampen og 2 filer

Kjøpte lampen og 2 filer. Lampen var genial med tanke på at du både kan bruke den i hånden, men og i stativ. Skulle bare ønske at lyset slo seg automatisk på. Den ene filen kom med en skade viss ikke så hadde d blitt 5 stjerner.

24. august 2025

Fornøyd kunde

Jeg har holdt på meg negler i over 1 år nå. Det var ikke før jeg investerte produktene fra VYRA resultatet ble som jeg ønsker!

Kjempe lett å jobbe med og holder lenge. Kvaliteten er kjempe bra, noe jeg vil fortsette med lenge. <3

24. august 2025

Kjempe bra neglkurs 😍

Fikk muligheten til å være med på kurset til Svingen Nails hvor hun hadde samarbeidet med Vyra! Ekstremt bra kurs, lærte mye som jeg ikke visste fra før, og builder gelen jeg brukte var fantastisk, det er den beste builder gelen jeg har brukt! Ekstremt lærerik time❤️❤️❤️

30. august 2025

10/10 på kundeservice

10/10 på kundeservice, elsker produktene til vyra enkle å jobbe med og blir bra resultat hver gang🫶🏽 kommer til å handle mere fra di❤️

30. august 2025

Anbefaler ikke vyra!

Når pakken min ankom var builder gelen knust på bunnen av beholderen, med skarpe plast kanter. I tillegg samsvarer ikke fargene på gellacken jeg bestilte med bilde på nettsiden i det hele tatt. Kundeservicen var også ekstremt dårlig. Alt i alt var dette en veldig dårlig opplevelse, jeg anbefaler folk og finne et annet sted å bestille fra.

13. august 2025
VYRA AS-logo

Besvarelse fra VYRA AS

Hei Selma,
Vi beklager at du opplevde dette slik. Da du kontaktet oss, tilbød vi umiddelbart at du kunne sende varene i retur slik at du ville få hele beløpet tilbakebetalt. Dette er vår standard prosedyre ved reklamasjon eller hvis en kunde ikke er fornøyd.

Produktene ble sendt fra oss i hel stand og godt pakket inn. Eventuelle skader kan dessverre oppstå under transport, og vi dekker alltid slike tilfeller når vi får varen i retur.

Når det gjelder fargene på gellacken, bruker vi profesjonelle produktbilder og beskrivelser, men små forskjeller kan forekomme på grunn av lysforhold og skjerminnstillinger.

Vi ønsker alltid å løse eventuelle problemer på en ryddig måte, og vi opplever at vi har fulgt opp med løsninger i tråd med våre rutiner.

Hilsen Vyra

Sjukt bra!

Den beste elektrisk neglefilen eg har hatt! 😍 Anbefalast på da sterkaste.

23. juli 2025
VYRA AS-logo

Besvarelse fra VYRA AS

Tusen takk Karita :)

Anbefales!

Superfin opplevelse å handle hos Vyra! Varene kom fort produktene er meget gode. Anbefales virkelig☺️

25. maj 2025

Vyra is the real deal!

Så fornøyd med produktene jeg kjøpte. Og veldig glad for tutorials på siden, som lar selv en guttejente som meg få fine negler 💅👌 ikke minst rask levering av varer og ekstremt god kundeservice ☺️

16. maj 2025

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter som er enkle å legge. Har prøvd flere ulike merker før både av lakk og builder gel, men best av dem alle er Vyra sine. Lynrask levering og trygt og fint pakket. Anbefaler dem varmt💕

14. maj 2025

Svarer utrolig raskt!

Svarer utrolig raskt på melding, og jeg fikk hente pakken min samme dag som jeg bestilte den!🤩 beste servicen! kjøper aldri fra en annen nettside💗

9. marts 2025