Ringer aldrig tillbaka som dom lovar
Ringer aldrig tillbaka som dom lovar, när man väl får tag på dom så svarar han kör till en bensinmack inte ett dugg hjälpsam bara otrevlig. Inte första gången det händer. Detta var på Kabingatan i Malmö
STORA VARNING!!! Se upp från VW i Malmö bluff företaget! lämnad bilen turan till dem bilen vill inte starta dem felsökte bilen i tre dagar dem hittar ingen fel på bilen har fel kod P2632 dem sagt först felsök 2400kr dem frågad om vill gå med på andra felsöka är 26000 kr är att byta bränslepump och tömma hella tanken de misstänkta att fel bränsel🤔dem frågad om jag bill gå med på felsök tre är 50 000 kr att dem vill byta fyra stycken spridare om bilen inte fungera efter pump byt!? Hur låter detta för os konsumenter!? Dem vet inte vad dem gör bara byta och kunden står på deres okompetens företaget 👎 Detta är ren bluff brist på kompetens och erfarenhet dem vet inte vad dem gör! Jag beslutade mig att tar bilen till en vanlig bil verkstad i Arlöv efter några timmar ringa verkstad att dem hitta fel att råttor åt upp kablarna i motorrummet! Vad tycker ni folket?! Om VW i Malmö? När jag ringde Daniel verkstadschef och berättade allt detta han kunde inte konfrontera mig att jag kom på dem! lagt på luren på mig i ansiktet direkt! Jag kommer att göra en anmälan till konsumentverket och ARN! kolla bilderna på kablarna som hittat från andra verkstad I Arlöv
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.