VWAR smartwatches
Ondanks dat er veel negativiteit over VWAR wordt geschreven is mijn ervaring het tegendeel. Het horloge wat ik heb besteld (VWAR Ace) en ontvangen is cf de beschrijving op de website. Hij voldoet aan de verwachting. Hoe je het wendt of keert je krijgt een chinees van een budgetmerk. Dat betekent dat de sensoren niet van die kwaliteit zijn als van een merk horloge zoals Huawei of Samsung. Dat weet je van te voren, daarom is ie ook goedkoop. De batterijduur is verder uitstekend. Ik heb 'm vergeleken met mijn samsung watch 6 classic maar daar wijkt ie niet veel van af, behalve van de slaapsensoren. Het enige nadeel vind ik de "Fitbeing" app die er bij hoort. Deze is erg beperkt met zijn watchfaces en het is dus kiezen uit de minst lelijke. Ik weet dat dit heel erg persoonlijk is maar je merkt wel dat de chinezen een andere smaak hebben dan een Europeaan. Tip voor VWAR; misschien wat meer verschillende watchfaces uploaden in de app?
Ik zou in het vervolg kiezen voor een smartwatch met de "Gloryfitpro" app. Die heeft veel meer watchfaces om uit te kiezen. Voor de rest ziet het horloge er heel degelijk uit en is mooi afgewerkt.