VVV kaart omzetten naar Bol.com Een toaal onnodige stap die ook nog eens onhandig werkt; knippen en plakken niet mogelijk.omdat zonodig al een paar nummers zijn weergegeven op de site die je noet w... Se mere
Virksomheden har svaret
De cadeaukaart is snel geleverd, beveiligd omdat deze nog geactiveerd moet worden na levering en ziet er superleuk uit! Wij zijn zeer content!
Virksomheden har svaret
Krijg ik een cadeaukaart cadeau, wil ik die vervolgens uitgeven op zalando aan make-up. Kan ik het niet afrekenen omdat je de cadeaukaart alleen mag uitgeven aan mode spullen. Ik heb de voorwaarden ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Na het invullen van het contactformulier ontving ik binnen tien minuten een reactie op mijn vraag. Dit terwijl er tijdens het invullen van het contactformulier staat dat je vraag binnen vijf werkdagen... Se mere
Virksomheden har svaret
Koop een cadeaukaart of cadeaubon en geef miljoenen cadeaus. VVV heeft verschillende producten; VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg.
Papendorpseweg 99, 3528 BJ, Utrecht, Holland
Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik probeer mijn vvv cadeaubon te besteden bij amazon.nl zoals op de bon zelf duidelijk staat dat mogelijk is, alleen is dit niet mogelijk sinds ongeveer een jaar.
ik snap dat dingen veranderen maar na een jaar vind ik wel dat je kan verwachten dat de kaartjes die je overal kan vinden tenminste worden geupdate, vooral als het gaat over amazon, een van de grootste online webshops ooit.
wat mij dan wel gepast lijkt is dat je de bon dan kan omzetten in gewoon geld, ik heb mijn bon nog niet ergens aan besteed, het volle bedrag staat er nog op dat ik niet kan uitgeven aan de webshop die nog steeds overal op het kaartje staat.
alleen als ik de bon probeer om te zetten naar geld worden er extra kosten bijgerekend?
Dit is normaal beste redelijk als je het mij vraagt, maar niet in deze situatie.
waarom zijn de kaartjes die je overal in nederland kan vinden na een jaar nog niet geupdate? waarom kan ik mijn kaartje als ik een best redelijke klacht heb niet zonder extra kosten omzetten in gewoon geld? dit zijn vragen die de vvv mij nog niet heeft geantwoord als ik ze een mailtje stuur, laten we zien of ik een reatie krijg als ik dan maar een 1 ster review plaats

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
koop. nooit een vvv bon er is een beperkte mogelijkheid om te verzilveren en je kunt er niet mee naar een supermarkt.
geen goed product die vvv bon zit met die gekregen bon met, 100 euro erop goed, want ik heb weinig geld er wil naar de supermarkt maar die willen Geen vvv bon .

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
Mijn vvv bon ingewisseld voor zalando omdat er staat aangegeven dat het daar ook in te leveren is. Eenmaal mijn 100 euro gewisseld blijkt dat je bij Zalando je cadeaukaart alleen aan mode kan inwisselen en niet aan andere producten! Wat een oplichterij! Mijn 100 euro krijg ik ook niet meer terug.

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
Schandalig. Ik had nog €8.01 op mijn kaart staan. Maar blijkbaar haalt VVV het geld er gewoon af. Zogenaamde beheerskosten. Dit kan toch niet de bedoeling zijn van het altijd geldig blijven van je cadeaukaarten. Nu kan ik hem dus weggooien. Schandalig.
Zojuist een teleurstellende reactie van VVV gekregen. Ik had niet anders verwacht. Waar tegenwoordig (bijna) alle cadeaukaarten onbeperkt geldig zijn (er is immers voor betaald), heeft VVV een manier gevonden om consumenten op een sluwe manier toch geld afhandig te maken . Ze zeggen dat de consumenten zo lang mogelijk gebruik mogen maken van de kaart. De werkelijkheid is dat ze expres moeite doen om je ieder jaar zes euro afhandig te maken. Zonder dat de consument geïnformeerd is. Nogmaals schandalig.

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
Het enige wat je met deze kaart kunt doen is zo snel mogelijk opmaken. Leg je hem per ongeluk in een la om later te besteden, dan wordt er steeds 6 euro van afgeschreven. Ik had 5 kaarten gehad voor mijn verjaardag en ben al 30 euro verloren omdat ze een jaar oud waren.
Dergelijke bonnen zouden onbeperkt geldig moeten zijn, zo was de wet toch ook bedoeld??

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
Op de verpakking staat dat je de cadeaubon kunt gebruiken bij amazon.nl, daarom heb ik hem ook gekocht. Maar op de website staat bij FAQ dat je hem niet kunt gebruiken bij amazon.nl....ben helemaal NIET blij!!

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
We bestellen hier als bedrijf al jaren met achteraf betalen op factuur en ineens wordt de bestelling niet geleverd omdat deze eerst betaald moet worden. In contact en worden niet teruggebeld, steeds achteraan moeten bellen. Wordt niet geholpen, ook per mail geen reactie meer.

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
Ik wil de kaart verzilveren bestaat de website niet meer.
Ook de barcode scannen van de cadeaukaart lukt niet. De website bestaat niet.
Ondertussen heb ik de kaart al verzilverd.

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
Geef nooit een vvv cadeaukaart kado. Je kunt er namelijk bijna niets mee. Na een jaar verdampt een deel van je saldo, heel veel winkels, webwinkels, restaurants, bouwmarkten, supermarkten, sportwinkels, drogisterijen etc etc accepteren em niet. NIET MEER GEVEN DUS ALS CADEAU!!! ALLEEN DE VVV VERDIENT ERAAN< VERDER NIEMAND!!!!!

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
Ik kon na telefonisch contact heel simpel de digitale cadeaucard omzetten naar een fysieke. De digitale was nauwelijks bruikbaar.

Maandags 14-2 besteld zaterdags 19-2 nog geen VVV cadeau kaart

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten
Fijn dat het in te wisselen is. Alleen jammer dat je niet een cadeau kaart van precies 50e kan wisselen áls je je vvvbon ervoor wilt gebruiken . Om er 50e af te laten schrijven. Het is alleen mogelijk met een online cadeau bon
Bij bestellen kun je op de website een kaart voor € 100,00 kiezen maar bij het afrekenen met IDeal is het niet mogelijk. Tevens kun je de portokosten niet met IDeal afrekenen. Na telefonisch contact wordt gezegd dat het Max. bedrag € 50,00 is. Je moet € 48,05 voor de kaart kiezen en € 50,00 betalen.
Heb Vvv kaart 25€ willen omwisselen voor Bol.com kaart op de omwisselpagina van de VVV.
Ik zou een code krijgen opgestuurd binnen een uur.
Die code is er nooit gekomen.
Klacht ingediend op hun website( telefoonnummer staat nergens vermeld).
Dit is ook al dagen geleden,geen reactie.
Maar die 25€ ben ik kwijt.
Dit is gewoon een scam pagina.
Dievenbende zonder echte klantenservice.
Ik haal dit review pas weg wanneer ik mijn €25,- terug heb.
Dat geld boeit me niet maar het was een cadeau.
Dan voel je je wel genaaid!
Een bedrijf van 50 jaar oud wat niet te vertrouwen is bah!
Ik heb via internet gezocht hoe ik online een kadobon kon kopen bij de VVV en eentje die ik via email kon (door)sturen naar klanten. Wat jammer is dat het niet heel duidelijk was en toen bleek dat de online versie kadobon alleen maar bij online winkels kan worden uitgegeven. De aanvraag verliep voor de rest soepel en snel.
Na mislukte betaling met vvv bon via online bestellen is de saldo helemaal weg. En dit is niet de eerst keer. Ik haat het ontvangen van een vvv-bon 🫣
Je reinste diefstal. 5 jaar geldigheid bij VVV dinerkaart. Maar wel jaarlijks 6 € afschrijven aan saldo beheerskosten?!?. Dus na 3 jaar is er 18 € van je saldo af.
Zo gaat je de waarde snel naar beneden. Dat het mogelijk is.....misleiding ten top omdat dit niet benoemd staat op het mooie doosje. En de bedragen die afgeschreven worden per jaar.
Deze bende werkt voor geen meter. Wacht nu al 3 uur op enige vorm van bevestiging mbt het omzetten naar bol.com tegoed. Ook wel fijn dat je niet gewoon met iemand kan bellen of chatten. Nu krijg ik weer zo'n domme bot voorgeschoteld die mij constant verwijst naar het contactformulier en natuurlijk moet ik weer dagen wachten totdat er iemand contact opneemt. Zorg ervoor dat je zooi naar behoren werkt en als dat niet het geval is zorg er dan voor dat je iemand snel kan bereiken. Stelletje armoedige uitbuiters.
Læs mere om andre typer anmeldelser.