VVVV cadeaukaarten Anmeldelser 821

TrustScore 3.5 ud af 5

3,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

VVV kaart omzetten naar Bol.com Een toaal onnodige stap die ook nog eens onhandig werkt; knippen en plakken niet mogelijk.omdat zonodig al een paar nummers zijn weergegeven op de site die je noet w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De cadeaukaart is snel geleverd, beveiligd omdat deze nog geactiveerd moet worden na levering en ziet er superleuk uit! Wij zijn zeer content!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Krijg ik een cadeaukaart cadeau, wil ik die vervolgens uitgeven op zalando aan make-up. Kan ik het niet afrekenen omdat je de cadeaukaart alleen mag uitgeven aan mode spullen. Ik heb de voorwaarden ge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na het invullen van het contactformulier ontving ik binnen tien minuten een reactie op mijn vraag. Dit terwijl er tijdens het invullen van het contactformulier staat dat je vraag binnen vijf werkdagen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik
  2. Leverandør af firmagaver

Skrevet af virksomheden

Koop een cadeaukaart of cadeaubon en geef miljoenen cadeaus. VVV heeft verschillende producten; VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snel bereikbaar!

Snel bereikbaar!

19. december 2025

Hi GK,
Bedankt voor de mooie review en fijn dat je snel geholpen bent!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

groot op de verpakking amazon staan

groot op de verpakking amazon staan. Waar kan je het niet spenderen? amazon... beschamend dat dit mag.

27. december 2025

Goedenavond Justin,

Sinds 1 augustus 2024 is het helaas niet meer mogelijk om jouw VVV Cadeaukaart of VVV Cadeaukaart (digitaal) bij Amazon te besteden. Wel kun je terecht bij talloze andere bestedingspunten, zoals Bol., Coolblue, Zalando, Wehkamp, H&M, Kruidvat, IKEA, Decathlon en nog veel meer.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle cadeaukaarten die in omloop zijn terug te roepen, inmiddels zijn er ook nieuwe kaarten in omloop met nieuwe omslagen maar er gaat enige tijd overheen alvorens de oudere varianten algeheel zijn vervangen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hoe maak je een businessmodel zodat je kaart lastig /niet kan worden gebruikt.

Een aantal kaarten gehad voor mijn afscheid een is niet geactiveerd. Over gemaild aan vvvcadeaukaart krijg ik keurig antwoord kunnen wij niet moet de verstrekker doen ( zijn zij dus niet???? ). Maar weet niet wie dat is dus gevalletje pech en geld van de kaart verdwijnt op termijn in de zaken van de vvvcadeaukaart. Mooi businessmodel lastig maken om te innen en dan zelf geld kunnen houden

25. december 2025

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten

Goedemiddag, bedankt voor je review!

Uit veiligheid worden de cadeaukaarten geblokkeerd verstuurd bij grotere bestelwaarde. Helaas kan ik op basis van jouw gegevens geen eerder contact met ons terugvinden in ons systeem. Als je wil dat wij de cadeaukaarten nogmaals voor je controleren, kan je ons gerust mailen via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl

Nog een fijne dag toegewenst.

Snelle bezorging

12. december 2025

Goedenavond de Jonge,
Bedankt voor de mooie review en fijn dat de kaart snel binnen is gekomen!

Heel eenvoudig!

18. december 2025

Goedemiddag Anneke,
Bedankt voor de mooie review!
Fijne dagen.
Team VVV Cadeaukaarten.

Kaarten niet ontvangen

Op 15 december 3 gepersonaliseerde vvv kadokaarten besteld en betaald voor kerstkado
Nu 25 dec nog geen kaarten ontvangen
Zijn niet op tijd voor kerst dus geen kado
Benieuwd of ze nog komen.
Update: 30 dec
Zou 3 nieuwe gepersonaliseerde kaarten krijgen Helaas maar 2 ontvangen
Dus weer niet goed gegaan
Zo gaat de lol er wel vanaf om vvv kaarten kado tegeven
Update 5 januari
Na veel telefonisch en mail contact eindelijk de missende kaart ontvangen

24. december 2025

Goedemiddag Annemarie,

Bedankt voor je review.

Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met ons.

Helaas heeft jouw bestelling qua bezorgtijd langer geduurd dan gebruikelijk, waarschijnlijk heeft dit te maken gehad met de drukte rondom de kerstperiode bij Post NL.

Wij hebben de bestelling destijds op 16-12 verstuurd met de verzendmethode brievenbus post. Wij betreuren het dat je jouw bestelling destijds niet hebt ontvangen.

Mijn collega heeft op de 29e naar aanleiding van contact, nieuwe cadeaukaarten naar je verstuurd, De derde cadeaukaart is nog naar jou onderweg, naar verwachting ontvang je deze binnen 1-3 werkdagen.

Ons advies is indien je in de toekomst een bestelling wenst te plaatsen, je kiest voor de verzendmethode met track & trace. Uit ervaring weten wij dat deze soort zendingen normaliter de volgende werkdag worden bezorgd. Met de verzendmethode brievenbus post duurt de verzending langer, als er problemen optreden met de levering kunnen wij deze ook niet traceren.

Onze excuses uiteraard voor de opgelopen vertraging!

Indien je toch nog vragen voor ons hebt, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl

Wij wensen je alvast een fijne jaarwisseling toe ;-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op tijd geleverd en duidelijke uitleg…

Op tijd geleverd en duidelijke uitleg over het activeren van de bonnen

17. december 2025

Goedenavond Henri,
Bedankt voor de mooie review en fijn dat de uitleg duidelijk was!!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bestelproces

Bestelproces, aanvraag en verzending was super!

Site bij het activeren van de bestelling hapert, dat is niet erg maar wel jammer,

17. december 2025

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten

Bedankt voor je review! Mocht je nog problemen hebben met activeren kun je ons mailen op klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

saldo staat op nul,omdat ik het tegoed…

saldo staat op nul,omdat ik het tegoed niet snel genoeg besteed heb.
OPLICHTERIJ en misleiding.
Geld blijft toch z,n waarde behouden.?

15. december 2025

Goedemiddag Ron,

Bedankt voor je review!

Vervelend om te lezen dat het saldo van jouw cadeaukaart op 0 staat. Om dit verder te kunnen onderzoeken ontvangen wij graag een foto van de achterkant van jouw cadeaukaart, je mag deze doorsturen naar klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl Wij kijken het graag voor je na.

Alvast bedankt voor je medewerking en een fijne dag toegewenst!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Brievenbuspost mag sneller worden bezorgd

Ik had een snellere levering van brievenbuspost verwacht ('meestal bezorgt PostNL binnen 1 a 2 dagen'). Het was nu 5 of 6 dagen (weliswaar inclusief weekend), maar daardoor kon ik het niet als cadeau geven op zondag. Niet onoverkomelijk, wel heel jammer.

10. december 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat je jouw bestelling te laat hebt ontvangen.

In deze periode kan de tijd qua bezorging soms wat langer zijn dan gebruikelijk, vanwege de drukte bij Post NL.

Wel fijn om te lezen dat de bestelling uiteindelijk alsnog is ontvangen.

Nog een fijne dag toegewenst!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na 10 uur nog niks van een digitale vvv…

Na 10 uur nog niks van een digitale vvv bon. En veel geld eraan besteed. Zou binnen 1 uur code enz krijgen. Tot nu toe nog helemaal niks maar wel betaald voor een digitale vvv bon. Zou zeggen haal maar gewoon in de winkel dit is pure oplichterij binnen 1 uur online digitaal binnen, nou na 10 uur nog helemaal niks

13. december 2025

Hi Tamara,
Bedankt voor je review.
Erg vervelend om te horen dat je nog geen code hebt ontvangen. Zou je ons een mail sturen met je bestelnummer of kaartnummer naar klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl? Dan kijken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team VVV Cadeaukaarten

These Cards are a FRAUD

Do you think it’s acceptable to put Amazon.nl among the list of shops on the envelope of these cards, to then discover that you can’t use it on Amazon.nl? Then I am going to explain it to you: NO, it is not acceptable. And I tell you more: I think this is a classical example of fraud, and I am going to do everything to make sure fraudsters like you pay for their crime.

10. december 2025

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten

Hi! Amazon has unfortunately recently decided to not accept conversions anymore. We cannot remove the information from the cards that had already been distributed, as you can hopefully understand. Fortunately there are many other similar stores that accept the VVV Gift Card

Snelle service

9. december 2025

Beste Flora,
Bedankt voor de review!!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ik heb nog niets ontvangen

ik heb nog niets ontvangen, had gehoopt het 5 december, zoals toegezegd, binnen te krijgen ivm sinterklaas

8. december 2025

Goedemiddag Christaan,
Bedankt voor jouw review.
Allereerst vervelend om te vernemen dat je jouw bestelling niet op tijd hebt ontvangen. Zou je ons een mail willen sturen naar klantenservice@vvvcadeaukaarten.nl onder vermelding van jouw bestelnummer? Wij helpen je graag verder, alvast bedankt voor je medewerking.
eam VVV Cadeaukaarten

Hele snelle levering

Hele snelle levering

3. december 2025

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten

Goedenavond Siem, bedankt voor de review! Hartstikke fijn dat de levering snel was.
Fijne avond!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Kaartjes zijn mooi maar ???

Kaartjes zijn mooi
Maar service belabberd
Verkeerde text op een kaart had 2 verschillende texten maar aantal verkeerd om
Ze zeggen mijn fout kon dat niet controleren
Maar al is dat zo klein beetje service zeg de helft lof grap verzenden had wel op zij plaats geweest €900 gekocht
Jammer

1. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is probleemloos en vlot…

Alles is probleemloos en vlot "verlopen" (afgehandeld). Goede (duidelijke) informatieve klantenservice aanwezig.

30. november 2025

Besvarelse fra VVVV cadeaukaarten

Hi Marcel, bedankt voor de review!! Fijn om te lezen dat onze service goed is bevallen. Fijn weekend!

Læs mere om andre typer anmeldelser.