Ingen tilbagemelding overhovedet - En stjerne er alt for meget. Ingen tilbagemelding overhovedet - Fik leveret min dispenser, som desværre blev defekt efter et par måneder, har skrevet adskillige m... Se mere
ADVARSEL: Svindel firma Efter 14 dage, Ingen varer sendes, ingen svar på mails eller telefon. Ligner et rigtig firma men er bare rendyrket svindel. Indklager beløbet til min bank hvis der bliv... Se mere
ELENDIGT, USERIØST FUP-firma!!! Bestilte varer for 600 kr. d. 1. marts med lovet levering 1-2 dage senere, men har ikke efterfølgende modtaget hverken varer eller svar på mine mange henvendelser. F... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
VVSvarehuset.dk leverer billige vvs artikler og produkter af høj kvalitet til gode priser i hele Danmark. VVSvarehuset.dk er i løbende dialog med grossister, så vi hele tiden er sikre på at indkøbe vvs artikler og produkter til den rigtige pris, der i sidste ende kommer vores kunder til gode. Her er bare et par enkelte ting af vores billige vvs artikler og produkter, som du kan købe online: Hos VVSvarehuset.dk lægger vi stor vægt på at yde et højt niveau, når det kommer til service og kvalitet på vores vvs artikler og produkter. Samtidig tilbyder vi billig vvs, som du kan købe online her på siden. Altid klar med råd og vejledning Vi er altid klar ved telefon eller e-mail, så vi kan rådgive dig bedst muligt, hvis du skulle få brug for hjælp i forbindelse med et køb af vvs artikler og produkter hos VVSvarehuset.dk
Ordrupvej 114, 2920, Charlottenlund, Danmark
- cs@vvsvarehuset.dk
- vvsvarehuset.dk
Ingen tilbagemelding overhovedet
Ingen tilbagemelding overhovedet - En stjerne er alt for meget.
Ingen tilbagemelding overhovedet - Fik leveret min dispenser, som desværre blev defekt efter et par måneder, har skrevet adskillige mails og skrevet direkte fra deres hjemmeside, med kvittering på at min reklamation er modtaget.
Jeg har rykket og rykket, men fuldstændig "radiotavshed" det er dælme dårlig service.
Fup firma.
Fupmager
Fupmager
De sender ikke varen, svarer heller ikke på henvendelser. Ren bondefangeri
leverer ikke det bestilte og svarer…
leverer ikke det bestilte og svarer ikke!
Efter trusler om politianmelderlse og…
Efter trusler om politianmelderlse og efter to mail henvendelser uden svar kom der endelig respons på min bestilling som aldrig kom, men pengene blev reserveret med det samme.
Det er dog ikke i orden at der skal så.meget til.
Besked:
Kære Kunde
Vi må Beklage, Men vi kan desværre ikke levere din ordre Pga. af sygdom. Og derfor har valgt at lukke for salg og ordre tilgang lige nu. Dine pengene er frigivet på din konto igen, pengene har kun været spærret, men ikke hævet fra din konto
Hilsen VVSvarehuset.dk
ELENDIGT USERIØST FUP-FIRMA
ELENDIGT, USERIØST FUP-firma!!!
Firmaet reagerer slet ikke og er umulige at få kontakt til.
HANDL ALDRIG DER!
DÅRLIGT !!
DÅRLIGT !!
- Jeg ikke modtaget bestilt og betalt varer!!
- Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet!!
Processen med at bestille og betale OK
Har været så dum at bestille en varer…
Har været så dum at bestille en varer hos dette "firma" - Delen er aldrig kommet og det er total umuligt at komme i kontakt med firmaet. Har ringet og skrevet mail. Virkelig Useriøst !!
ADVARSEL: Svindel firma
ADVARSEL: Svindel firma
Efter 14 dage,
Indklager beløbet til min bank hvis der bliver problemer. Fatter ikke, ejeren ikke skammer sig.
1 STJERNE ER ALT FOR MEGET.
Kom til at aflægge bestilling (#16567) ved vvsvarehuset, før jeg havde læst anmeldelser. KÆMPE FEJL. Firmaet har en pæn og overskuelig hjemmeside, med billige priser og stort udvalg.
Lavede min bestilling d.27/1-19, og kontrollerede at det var lagervarer, da det hastede lidt. Skrev til vvsvarehuset d.30/1 da jeg ikke kunne finde en faktura. Fandt den dog i min spam mappe. Vvsvarehuset SKREV ALDRIG TILBAGE. D.4/2 skrev jeg igen for at hører om forventet leveringstid. Fik kort tid efter, samme dag, 2 mails hvor den første sagde - forberedes, og den anden sagde - afsendt. (LØGN). D.7/2 skriver jeg igen og spørger til levering. INGEN SVAR. D.8/2 skrev jeg igen. INGEN SVAR. D.11/2 kl17, ringer jeg til vvsvarehuset og kommer igennem. Jeg spørger til min ordre og får vished om at det bliver undersøgt og jeg vil få besked senest dagen efter, og så nogle søforklaringer om fejl i systemet. LØGN. D.13/2 kl17, ringer jeg igen, og kommer igennem igen, og får nu at vide at det må have været en anden fra firmaet jeg snakkede med d.11/2. Men nu skulle der afklares hvad der var sket og jeg ville hører fra dem pr tlf eller sms, senere i dag (13/2)eller senest i morgen. Løgn. Fik ALDRIG SVAR. Jeg skriver d.17/2 og spørger hvor fan... mine varer bliver af. INGEN SVAR. Skriver d.20/2 at de ikke skal bekymre sig mere om min ordre, da dette er en afmelding/annullering af den. Får en mail d.14/3 med - ordre annulleret.
ALDRIG HANDLE MED VVSVAREHUSET.
Ingen varer og ingen svar
Bestilte i mandags. Har ingen ordrebekræftelse fået, heller ingen varer (selvom der stod 1-2 dage) og ingen tager telefonen.
Jeg må nu bede mastercard føre pengene tilbage...
Kan se de andre indlæg herunder at de nok er lidt pressede hos vvsvarehuset.
Bestilte vare via hjemmeside.Efter…
Bestilte vare via hjemmeside.Efter intet svar efter en uge, har jeg annulleret ordre.
Først dårlig betjening, så rigtigt god
Bestilte udendørs bruser som ikke kunne leveres, havde svært ved at komme igennem på telefon og mail og der var radiotavshed en måned. Så kom ejeren selv kørende hele vejen fra Holte til KBH K og leverede den personligt og undskyldte.
Vi bestilte en elvandvarmer d.13.feb
Vi bestilte en elvandvarmer d.13.feb. og har intet hørt ang. levering endnu, har forsøgt at skrive og ringe til jer uden held. Under alt kritik og have så dårlig en kundeservice
Meget dårlig oplevelse
Varer bestilt. Ingen ordrebekræftelse modtaget. Svarer ikke på opkald eller mail. Har ringet og skrevet flere gange. Meget dårlig oplevelse og vel absolut IKKE anbefale dem til andre.
De bestilte varer blev aldrig leveret
De bestilte varer blev aldrig leveret. VVSvarehuset svarede ikke på en mail om at undersøge hvorfor.
Jeg må derfor genbestille varerne, men selvsagt hos en anden leverandør, og betalingen, som VVSvarehuset tog imod, må jeg betragte som tabt.
ubehaglig oplivelse.
ringet til dem i det vi skulle have en hånd vask hurtigst muligt, blevet oplyste at hvis jeg liger ordren nu og betaler få jeg mine vask dagen efter.
Det var 2 håndværker som var bestilte til denne opgaver dage 2 efter bestillingen. , de kom men vi har ikke haft vasken , venter for den stædig.
de kunne sig at det er ikke sikkert og at jeg skulle finde det et andet sted i stedet for at sælge noget , tjen penge og efter lader en kunde til sin ærgrelse.
her fra, aldrig igen.

Besvarelse fra vvsvarehuset I/S
Useriøs behandling af mangelfuld leverance
Fik leveret et Grohe indbygningstoilet, hvor der manglede en kritisk del som hindrede at toilettet kunne installeres. Da jeg havde håndværkere der skulle installere det, ringede jeg til vvsvarehuset og fortalte dem om problemet. De lovede at kontakte Grohe, kort tid efter fik jeg en mail fra dem at de havde mailet til Grohe og at jeg ville høre fra dem, når de hørt fra Grohe. Det kunne jeg ikke vente på med håndværkere osv., og jeg skrev til dem at jeg selv måtte finde en løsning, men at jeg gerne ville have en økonomisk kompensation fra Grohe som følge af den mangelfulde leverance. Det er nu 5 dage siden at jeg skrev dette og jeg har ingen reaktion fået fra vvsvarehuset på dette.
Rigtigt fint
Det fungerer bare som det skal, varer bestilt til den bedste pris på nettet, bedste pris på fragtomkostninger, og endeligt leveret inden for 30 timer, det er flot...
Super god service og gode priser
Skulle bestille alt til nye Rheinzink tagrender. Fandt Vvsarehuset som havde meget konkurrence dygtige priser. Da de ikke havde alle delene på¨hjemmesiden (bla andet nogle specielle konsoljern fra Rheinzinks sortiment som ingen web butik havde) ringede jeg til dem. Samme aften var de lagt på siden klar til at bestille.
Da mine tagrender ankom havde fragtmanden ikke være gode ved dem og de var bullede. Da jeg kontaktede Vvsvarehuset, fik de straks ordnet at der komme erstatningsdele fra distributøren. De fulgte op med status via sms og telefon så jeg hele tiden vidste hvad der ville ske.
De har også gode åbningstider.
Jeg kan kun sige super service.
Fuldstændig tilfreds
Overskuelig hjemmeside, billige priser, super service (og kundevenlige åbningstider). Jeg er helt tilfreds :-)