Hele forløbet gik nemt og gnidningsfrit – lige fra online booking, til punktligt fremmøde og professionelt udført arbejde. VVS’eren sørgede for en sikker og pæn tilslutning af mit gaskomfur, og alt bl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
VVSPlus blev skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere og hurtigere at bestille en håndværker og få et håndværkertilbud. Alt for ofte mødes privatforbrugeren af langsommelig sagsbehandling og lange svartider hos håndværkerfirmaer. Denne tendens har vi gjort op med hos VVSPlus. Hos VVSPlus arbejder vi ud fra hurtigt, nemt og trygt: 24/7 adgang til vores bookingkalender - Tilbud inden for 24 timer på hverdage - I vores webshop er alle priser inklusive montering.
Park Allé 350 A, 2605, Brøndby, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Hurtige og effektive, godt tilbuds- og system til kommunikationen med kunderne. Gode medarbejdere

Besvarelse fra VVSPlus
Jeg booker i slutningen af februar en montering af en ny vandhane til mit køkken. Jeg vælger VVS Plus, da jeg helst vil undgå besvær og have så let et forløb som muligt, men det kan jeg da se nu var en fejl.
Monteringen forløber i sig selv smertefrit og montøren er sød og rar og får monteret vandhanen lynhurtigt. Men herefter opstår problemerne så. Et par dage efter installationen begynder vandhanen at komme med en kraftig pibelyd, når den tændes.
Jeg kontakter derfor VVS Plus igen og der aftales et tidspunkt til udbedring. Den samme montør kommer igen og siger, at der må være en defekt i vandhanen, så han skifter et filter. Det tror vi så løser problemet, men allerede et par timer efter er lyden tilbage.
VVS Plus kontaktes derfor igen og de indgiver så en reklamation til leverandøren af vandhanen. Efter noget tid medgiver leverandøren, at der må være noget galt med vandhanen og der bookes derfor tid til at få den udskiftet. Denne gang kommer der en anden montør, som hurtigt får den skiftet og faktisk er så hurtigt at han ikke lige får sikret, at den ikke laver samme lyd. Han siger dog inden han går ud af døren, at hvis der er nogen problemer, så kontakter vi dem bare igen og så får de det selvfølgelig løst. Desværre når han præcis ud af døren inden jeg selv får testet vandhanen. Den nye vandhane laver så nu en endnu kraftigere pibelyd.
Jeg kontakter derfor VVS PLUS endnu engang og fortæller at problemet fortsat er eksisterende. Men nu får tonen fra VVS PLUS pludselig en anden lyd og de skyder nu skylden på vores vandtryk i huset (noget som aldrig har været på tale tidligere og som virker som en undskyldning fordi de ikke kan løse problemet). Det stiller jeg mig spørgende overfor, da det ikke tidligere har været nævnt som et problem og da den første montør jo faktisk fik løst problemet (dog kun kortvarigt). Jeg foreslår herefter at hvis de ikke er i stand til at løse den pibende lyd fra vandhanen (som de både selv har anerkendt er en defekt og deres leverandør har), så kan de komme med et foreslag til en ny vandhanen som de mener de kan få til at virke (enten til samme pris eller til en lavere pris og så refundere differencen). Men nu er kontakten så gået helt kold til dem og de er stoppet med at svare, hvorfor jeg laver denne anmeldelse.
Så alt i alt er jeg sikker på at VVS Plus fungerer så længe der ikke opstår udfordringer, men når der opstår udfordringer, så er de umulige at finde en løsning med og stopper med at respondere.
Jeg synes det er ærgerligt, at når man betaler det ekstra for deres services (sammenholdt med hvis man skulle få en anden VVS’er til at monterer noget så simpelt som en vandhane), at de så på den måde er ligeglade med deres kunder så snart de har modtaget deres penge.
Jeg ville til en hver tid finde en anden leverandør.
Og jeg står så nu med en defekt vandhanen til en pris af næsten 3.000,-….

Besvarelse fra VVSPlus
Jeg havde en rigtig god oplevelse med VVSPlus fra start til slut. De var professionelle, opmærksomme, hurtige til at svare og generelt meget behagelige at have med at gøre. 😊 VVSPlus har et bredt udvalg af gode produkter og deres priser er bedre end mange andre steder.
Varm anbefaling herfra.

Besvarelse fra VVSPlus
Vi har brugt VVS plus flere gange, og denne gang til at skifte og levere 2 nye toiletter.
Igen er vi meget tilfredse med både service niveau og ekspertisen ☺️
Vi ser frem til at bruge dem igen i fremtiden.

Besvarelse fra VVSPlus
Fin kommunikation, transparente priser og arbejde udført til tiden

Besvarelse fra VVSPlus
Hurtig reaktion. Venlig og smidig ansat ( de fysiske forhold var lidt snævre) reparation blev forklaret forståeligt

Besvarelse fra VVSPlus
Aftale blev overholdt og VVS-mand Jacob ringede endda og spurgte, om han kunne komme lidt før på dagen. Det var helt fint.
Jacob var venlig ,behagelig og effektiv.Arbejdet udført til fuld tilfredsstillelse.
Det er sådan en dygtig medarbejder, man ønsker sig ,og det falder tilbage på firmaet.Kan kun udfra min oplevelse på det varmeste anbefale VVSplus

Godt udført arbejde.
Svare tilbage.
Godt forberedt.

Besvarelse fra VVSPlus
Dejligt oplevelse med alt fra kommunikation til udførelse af arbejdet.

Sikker og kyndig - gulvarmen er fikset, tak Jon

Besvarelse fra VVSPlus
Skrev en problemformulering (er tidligere tilfreds kunde) Ringede kl 10.00 og modtog tilbud som jeg godkendte, mens vi talte sammen
11.30 ankom 2 personer og kl. 12.00 var der passage.
Super professionelt
PS Jeg mangler kun at få navnet på afrensningsmidlet, da min køkkenvask skinnede som var den ny.

Besvarelse fra VVSPlus
Alt var perfect. Bestilling af armatur og opsættelse i et snuptag

Besvarelse fra VVSPlus
Fin kommunikation og alle aftaler overholdt - til tiden .

Besvarelse fra VVSPlus
God service og kommunikation. Jeg blev ringet op af installatøren om at han desværre kom 30 min. senere, men det var fordi han havde opdaget en fejl på det toilet som jeg skulle have. Derfor skulle han tilbage og udskifte det. Det er god service og vel kommunikeret. Derefter gik det meget hurtigt med at sætte det op og han fik endda tilpasset det til nogle ekstra ønsker jeg havde. Godt gået!

Besvarelse fra VVSPlus
Hurtige og fleksible. Meget søde håndværkere. Punktlige. Anbefaling!

Besvarelse fra VVSPlus
Leverede tilbud som lovet og udførte arbejdet/opgaven som aftalt til tiden og prisen.

Besvarelse fra VVSPlus
Rigtigt godt koncept, med online bestilling med tydelig priser og valg af produkt samt ønsket tid til udførelse af opgaven og en sød vvs' som kom til tiden Tak.

Besvarelse fra VVSPlus
Jeg har haft meget blandede erfaringer med VVS-installatører i København. VVSPLUS var hurtige til at give et gennemsigtigt tilbud - og gode til at kommunikere hurtigt, venligt og kompetent. De aftalte tider blev overholdt, prisen blev som aftalt, og nok så væsentlig blev arbejdet udført tilfredsstillende af flinke folk. Om det er byens billigste ved jeg ikke noget om, men for mig er det også langt vigtigere, at man som kunde er tryg og har tillid til, at aftalerne overholdes. Jeg vil klart anbefale VVSPLUS.