VVSPlus Anmeldelser 536

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 113 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser firmaets service for at være hurtig, effektiv og professionel, med mange der fremhæver den gode kommunikation og nemme bookingproces. Medarbejderne beskrives som venlige, grundige og fagligt dygtige, hvilket skaber tryghed og tilfredshed med det udførte arbejde. Mange forbrugere værdsætter, at aftaler overholdes, og at priserne er gennemskuelige uden skjulte udgifter. Dog var nogle kunder utilfredse med forsinkelser og manglende opfølgning, især vedrørende aftaler og tilbud, hvilket førte til spildt tid og frustration. Enkelte oplevede også problemer med prissætning, hvor tilbud blev anset for at være for høje, eller hvor der opstod uventede omkostninger og vandskader efter udført arbejde.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den professionelle, hurtige og effektive... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhævede medarbejdernes venlighed,... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priser, hvor nogle roser fair og gennemsigtig prissætning uden skjulte... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle finder det super flot og perfekt i... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor nogle kunder rapporterer om nem og hurtig kontakt, især... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hele forløbet gik nemt og gnidningsfrit – lige fra online booking, til punktligt fremmøde og professionelt udført arbejde. VVS’eren sørgede for en sikker og pæn tilslutning af mit gaskomfur, og alt bl... Se mere

Alt fungerede upåklageligt. Vi har prøvet mange VVS'ere og har altid fornemmelsen af at blive snøret med irrelevante tillægsydelser, ekstra kørsel mm. Her fik vi en fast, rimelig pris. Montøren kom ti... Se mere

Meget hurtig udførsel af opgaven. Der var et par mindre kosmetiske ting efter første besøg. Kontaktede firmaet og allerede dagen efter blev det udbedret - nu med et virkelig pænt resultat. Vi er i hve... Se mere

Vi har haft en virkelig god oplevelse med VVSPlus. Alt blev håndteret professionelt fra start til slut, og kommunikationen var helt i top. Jesper sørgede for en super projektstyring – han holdt os løb... Se mere

1. VVS-installatør

VVSPlus blev skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere og hurtigere at bestille en håndværker og få et håndværkertilbud. Alt for ofte mødes privatforbrugeren af langsommelig sagsbehandling og lange svartider hos håndværkerfirmaer. Denne tendens har vi gjort op med hos VVSPlus. Hos VVSPlus arbejder vi ud fra hurtigt, nemt og trygt: 24/7 adgang til vores bookingkalender - Tilbud inden for 24 timer på hverdage - I vores webshop er alle priser inklusive montering.

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Første brug af VVSPlus

Første brug af VVSPlus.
Opgave med udskiftning af indmad til cisterne løst hurtigt og perfekt.

16. marts 2026

Hej Bent

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du valgte VVSPlus!😊

Det er dejligt at høre, at opgaven blev udført hurtigt og perfekt. Vi bestræber os altid på at levere effektiv VVS-service og holdbare løsninger.

Vi håber, at vi også fremover må hjælpe dig med dine VVS-opgaver.

VVSPlus

Stor efterregning og potentiel vandskade efter nyt toilet

Dårlig oplevelse, stor efterregning og vandskade efter VVS Plus's arbejde.

Jeg kan ikke anbefale VVS Plus. De skiftede vores toilet (tog fire forsøg), da vi skulle have et særligt toilet med en 3 cm forhøjning. Da de kom med det toilet, var brættet knækket, vitrinen ødelagt (opdagede vi selv) og de monterede ikke toilettet på den opsats, som skulle gøre den højere. Desuden lavede de ikke et gennemtjek for, om alt var ok efter de satte toilettet op. Og det skulle vise sig, at det ikke var, for det lugtede og sagde underlige lyde.

Først opdager vi, at toilettet løber. De sender VVS ud, som skifter noget nede i vitrinen. Efter det løber det stadig, og de sender en VVS'er ud, som skifter vitrinen.

Men det lugtede stadig af kloak på toilettet. Vi fik dem derfor ud for at tjekke, hvad der var galt, og det viser sig, at da de installerede det nye toilet, har de revet røret ca 2-3 cm af afløbsrøret for at få toilettet til at passe. Hver gang vi har skyllet ud, har det derfor fosset ud med vand bag væggen.

Men det vil VVS Plus ikke ordne, selvom det skete, da de skiftede toilettet, og de ikke tjekkede, om alt var ok efter endt arbejde.

Så nu har et nyt toilet kostet os +20.000 kr samt en potentiel vandskade, som vi ikke kender omfanget af. Men VVS Plus nægter garanti eller nogen form for kommunikation om, at det er dem, der desværre ikke undersøgte, om deres arbejde blev udført sikkert og korrekt.

Jeg kan bare sige, at det er med at holde sig langt væk. Det er utrygt, og man føler sig taget meget ved næsen, så man selv hæfter for deres fejl.

16. marts 2026

Hej Frederikke

Tak for din anmeldelse. Jeg er oprigtigt ked af, at jeres forløb har været så langt og frustrerende. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Det er korrekt, at vi har været ude hos jer flere gange i forbindelse med udskiftningen af toilettet og efterfølgende henvendelser. Hver gang I har kontaktet os, har vi forsøgt at hjælpe og finde årsagen til de udfordringer, I har oplevet – blandt andet ved at udskifte dele i cisternen og senere selve cisternen, da toilettet løb.

I forhold til problemet med røret bag væggen, kunne vores montør desværre konstatere, at koblingen sidder inde bag væggen, hvor der ikke er adgang til at efterspænde eller udbedre den uden at åbne konstruktionen. Den type kobling er normalt fastgjort og skal kunne holde til, at der arbejdes på installationen. Derfor er det desværre ikke noget, vi har mulighed for at udbedre uden et større indgreb i væggen.

Jeg vil også gerne præcisere, at vi ikke har faktureret eller krævet betaling for andet end det toilet, der er leveret og monteret.
Vi er selvfølgelig kede af, at forløbet har været utilfredsstillende for jer, og vi havde naturligvis også helst set, at sagen havde fået en bedre afslutning.

Perfect

Det blev gjort rigtig flot og hurtigt 5/5

1. marts 2026

Hej Mike

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre – og tak for de 5 stjerner.

Vi sætter stor pris på din feedback, og håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Skift af vandhave

Dygtige unge gutter som hurtigt skiftede min trækud vandhane.

Salgsprocessen på hjemmesiden kunne godt optimeres, da jeg i samme ordre i min verden havde købt en ny bundventil til håndvasken. Den havde de ikke med og kendte nok heller ikke noget til, den kom med posten nogle dage senere...Jeg savnede en mulighed for at vælge installation af den i ordren da jeg bestilte varen nu de alligevel var her ifm vandhanen. I min "kundeverden" er det en og samme ordre, som jeg også betalte samlet for.

Alt i alt en god oplevelse :)

12. marts 2026

Hej

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores VVS-montører, og at udskiftningen af din vandhane blev klaret hurtigt.

Vi håber, at bundventilen snart når frem, og ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe yderligere. Vi håber også, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen en anden gang.

VVSPlus

En rigtig god oplevelse!!

En rigtig god oplevelse!!!
Fantastisk service!!

5. marts 2026

Hej Najla

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive, og håber, at vi får lov til at hjælpe dig igen!

God oplevelse

God oplevelse. Har været nemme at komme i kontakt med, og svarer hurtigt.

3. marts 2026

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse!

Vi håber, at vi kan hjælpe dig igen i fremtiden!

VVSplus

Top oplevelse med produkter, hjemmeside og montør

Deres produkt og hjemmeside er meget atypisk for en VVS, og trods af det, meget brugervenlig. Montøren der kom, var meget venlig og professionel. VVSPlus for mine bedste anbefalinger.

27. februar 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det glæder os rigtig meget at høre, at både vores hjemmeside, produkter og montør har levet op til dine forventninger. Din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

VVSplus

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, som gør at jeg til enhver tid vil benytte firmaet igen.

20. februar 2026

Hej Anita

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med VVSPlus.

Vi sætter stor pris på, at du vil benytte os igen, og vi står naturligvis klar, hvis du får brug for hjælp til VVS-arbejde en anden gang.

VVSPlus

Vores IFÖ toiletter har været utæt og…

Vores IFÖ toiletter har været utæt og jeg fik skrevet til dem pr mails og sendt præcis billeder af det jeg havde og vores hus er lavet 20026-2007 og de fik sendt en overmontør som kigge kun på et af toiletter og brug knap 15 min på besøge og straks anbefalet skrift hele toiletterne på 9000 til 10.000 kr og hans besøge kostede mig 1500kr. Jeg fik skrevet til firmaet og der blevet sagt det hans vurdering og man kunne have lavet det vurdering gratis som de reklamere på deres hjemmeside men det blev og siden de tager ikke telefon. Jeg anbefaler ikke vvs plus

16. februar 2026

Hej Momai

Tak for din anmeldelse – selvom vi naturligvis er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Inden besøget gjorde vi skriftligt opmærksom på, at hvis en reparation af dit Ifö Cera toilet mod forventning ikke ville være tilstrækkelig, ville prisen blive nedjusteret til et lille servicebesøg. Vi oplyste samtidig, at vi efterfølgende naturligvis kunne give et uforpligtende tilbud på en komplet udskiftning.

Vores gratis VVS-tilbud omfatter ikke fysiske besigtigelser. Ud fra billeder og mailkorrespondance er det desværre ikke altid muligt at vurdere, om en reparation reelt kan lade sig gøre og vil have den ønskede effekt. Derfor gjorde vi også på forhånd opmærksom på, at der ville blive faktureret et beløb for besøget og den faglige vurdering – også i tilfælde af, at reparationen ikke kunne gennemføres.

Ved gennemgangen vurderede vores montør, at en udskiftning af indmaden ikke ville afhjælpe problemet tilfredsstillende, og han anbefalede derfor en udskiftning af toiletterne for at sikre en holdbar løsning. Vi forstår godt, at det kan være ærgerligt, når man håber på en mindre reparation, men vi rådgiver altid ud fra vores faglige vurdering.

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis vi ikke tager den grundet travlhed, kan du lægge en telefonsvarer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

VVSPlus

Ikke saa gode som de burde vaere

De var hurtige, de var flinke, men at skulle betale 2 gange for at faa et tilbud - med et 'overslag' - vi ved ikke hvad det vil koste, saa vi skal have en aconto betaling.

Ikke noget beloeb, og ingen reaktion paa mit synes jeg selv lige ud af landevejen 'Hvorfor har jeg betalt for 2 besoeg for at give et tilbud UDEN at have modtaget et tildbud?'.

Saa vi maa faa et andet firma til opgaven.

10. februar 2026

Hej Michel
Tak for din anmeldelse – ærgerligt at høre, at du sidder tilbage med den oplevelse.

Vi fandt en tid til dig allerede samme dag, og du har betalt for den udførte fejlsøgning samt udskiftning af pumpe, som blev håndteret på besøget.

I forhold til ønsket om at få skiftet unit og rør, ville vi normalt udarbejde et fast tilbud. I dette tilfælde var installationen dog i en sådan stand, at vi desværre ikke kunne give en fast pris med sikkerhed for omfanget. Derfor var vi nødt til at tilbyde arbejdet som en aconto-løsning baseret på medgået tid, så der ikke opstod uforudsete ekstraregninger undervejs.

Det er bestemt ikke vores intention, at du skal føle dig efterladt uden svar. Vi vil meget gerne tage dialogen med dig og finde en god løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail hej@vvsplus.dk eller telefon 70 12 20 21, så vi kan gennemgå sagen sammen.

VVSPlus

Hurtig og effektiv hjælp.

3. februar 2026

Hej Freja

Mange tak for din anmeldelse!😊

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp. Hos VVSPlus arbejder vi målrettet på at levere professionel VVS-service med høj kvalitet.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig igen næste gang, du har brug for en VVS’er.

Skandalefirma.

Jeg har købt en lejlighed hvor VVSPlus har lavet el og vvs tjek, det er under ALT kritik deres arbejde, der var et utæt rør på badeværelset, samt en ledning der hang ned fra en udluftningskanal, samt en ledningskasse er ikke var afdækket, jeg har prøvet og få en dialog med VVSplus Morten Sylvest, men fik oplyst at man ikke tjekker alt ved et eftersyn, så køber du en lejlighed hvor der er lavet eftersyn af VVSPlus, vil jeg råde dig til at gå alt igennem, for de gør langt fra deres arbejde godt.

7. december 2025

Hej Jeanette

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at opdage forhold i en bolig efter overtagelse.
Det er dog vigtigt for os at præcisere rammerne for den rapport, du henviser til. Den el- og VVS-rapport, vi har udarbejdet, er bestilt af sælger og baseret på et visuelt og funktionsmæssigt eftersyn i henhold til gældende retningslinjer – ikke et fuldt gennemgribende eller destruktivt tjek af installationerne. Dette fremgår også tydeligt af rapportens forbehold.

I forbindelse med udførelsen af rapporten blev der ikke konstateret synlige forhold, der gav anledning til bemærkninger:

• Der var ingen synlig ventilator eller udsugningsløsning ved udsugningskanalerne på tidspunktet for eftersynet.
• Der blev ikke observeret synlige utætheder fra vandinstallationen ved badeværelset under rapportens udførelse.

Det er desuden vigtigt at bemærke, at rapporten er udarbejdet for over ét år siden, og vi har derfor ikke mulighed for at vurdere, hvad der eventuelt er ændret, opstået eller forværret i perioden efter rapportens udarbejdelse og efter sælgers fraflytning. Vi kan af samme grund ikke tage ansvar for forhold, der måtte være opstået efterfølgende.

Derudover vil vi gerne gøre opmærksom på, at det efter vores opfattelse er dårlig skik at nævne navnet på den montør, der har udført rapporten, i en offentlig anmeldelse. Rapporten er udarbejdet på vegne af virksomheden og efter gældende faglige retningslinjer – ikke som et personligt produkt.

Afslutningsvis vil vi understrege, at du ikke er vores kunde i denne sag, men køber af en bolig, hvor rapporten er udført som dokumentation for sælger på et givent tidspunkt. Eventuelle spørgsmål eller reklamationer bør derfor rettes mod sælger eller den part, der har bestilt rapporten.

Vi anbefaler altid – uanset hvem der har udført rapporten – at man som køber foretager sin egen grundige gennemgang af boligen eller får udført et supplerende eftersyn, hvis man ønsker en mere dybdegående vurdering.

Louise Houengaard

Nem bestilling

Nem bestilling, montør kom til den talte tid og var yderst professionel.

4. februar 2026

Hej!
Tusind tak for din anmeldelse!😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede en nem bestilling, og at vores montør leverede professionelt VVS-arbejde. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi håber, at vi må hjælpe dig igen med dine VVS-opgaver fremover.

Kan kun anbefale VVSPlus

Kan kun anbefale VVSPlus.
Kom som aftalt og fik udført min opgave tilfredsstillende.

29. januar 2026

Hej Jacob

Tusind tak for din anbefaling ⭐
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi håber, at vi kan hjælpe dig igen i fremtiden.

Hjælpsom og hurtig!

Hjælpsom og hurtig!

19. januar 2026

Hej Sandra

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os! Vi håber, at vi kan hjælpe dig igen i fremtiden!

En god oplevelse

Lige fra bestilling til montering har det været en positiv oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg bruger firmaet.

9. januar 2026

Hej Ole

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse. 😊

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

VVSPlus

Rigtig god service og upåklageligt…

Rigtig god service og upåklageligt arbejde. Alt fra telefon kontakt til hjemmeside gled som smurt.

23. december 2025

Hej Julian

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og du er altid velkommen hos os igen! 😊

VVSPlus

Fint arbejde og alle aftaler overholdt. Og en meget servicemindet Marlene ved telefonen👍.

23. december 2025

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det er dejligt at høre, at både arbejdet og aftalerne levede op til dine forventninger – og ekstra tak for de pæne ord om vores kundeservice, dem er vi meget glade for! 😊

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

3 aflysninger

3 aflysninger. 1 dagen før og 2 på selve dagen. Det er ikke godt nok.

18. december 2025

Hej Søren

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde mange gange for den oplevelse, du har haft hos os. Jeg forstår fuldt ud din frustration, og det forløb du har oplevet, er på ingen måde acceptabelt.

Det er ikke den service, vi ønsker at levere hos VVSPlus, og det lever ikke op til vores værdier. Derfor beklager jeg oprigtigt, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til at blive bedre. Jeg håber, at du på et senere tidspunkt vil overveje at give os en ny chance, så vi kan vise dig den service, vi gerne vil stå for.

VVSPlus teamet / Caroline

Fint arbejde

Fint arbejde , god betjening

10. december 2025

Kære Lisbeth
TAK det er så dejligt med 5 stjerner, håber meget at se dig igen en anden gang hos VVSPlus.

Dbh. hele VVSPlus teamet / Louise