Aksj Vvsøren Rasmussen I/S / Vordingborg Anmeldelser 29

3,3

Vi fik et overslag på et badeværelse, som endte med at blive dobbelt så dyrt, uden nogen som helst varsel. Herudover, skal vi nu have lavet det hele om, da afløbet til badekaret er placeret helt forke... Se mere

Vi har haft en rigtig god oplevelse med VVSøren Rasmussen fra start til slut. Allerede ved bestilling af montør telefonisk og den efterfølgende mailkorrespondance blev vi mødt af god service og ty... Se mere

Jeg har modtaget en falsk ordrebekræftigelse fra firmaet. VVSøren sender en mail, hvor der står at de møder op på min adresse d. 1. sep 25 mellem kl 10.00 - 11.30. Jeg skal kontakte dem, hvis ti... Se mere

Ringede mandag morgen med sprunget vandrør. Vandet var lukket, så ingen panik. En time senere var der mand på sagen som ligeledes nåede to andre opgaver i huset. Fantastisk service og kan kun a... Se mere

1. VVS-installatør

Hos VVSøren Rasmussen I/S er vi eksperter i bad og energiløsninger. Vi er et team af uddannede VVS-montører, der står klar til at hjælpe vores kunder med alt inden for VVS, bad samt energi- og varmesystemer. Vi beskæftiger i dag 12 dygtige medarbejdere, der servicerer alle lige fra husejere til industrivirksomheder. Vi har en målsætning om at levere kvalitetsbevidst håndværk med god finish. Vi er en pålidelig og troværdig samarbejdspartner, der altid sikrer, at aftalen overholdes. En professionel samarbejdspartner Vi er medlem af TEKNIQ, som er din sikkerhed og garanti for, at det arbejde vi udfører, er af absolut højeste kvalitet. TEKMQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde. Vi samarbejder ligeledes med nogle af landets bedste leverandører inden for VVS-løsninger. Det er din garanti for gennemførte løsninger, der holder mange år ud i fremtiden.

3,3

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Super VVS servicebesøg.

En meget faglig kompetent og utrolig sympatisk medarbejder fra VVSøren Rasmussen servicerede vores fjernvarmeanlæg meget grundigt.
Han tjekkede alle komponenter og gav os gode råd om hele anlægget.
At han også kom fuldstændig til den aftalte tid, gør
dette service besøg til en rigtig god oplevelse.

Hans-Jørgen Henriksen.

26. oktober 2023

Hej Hans -Jørgen. Tak for den fine anmeldelse. Hilsen Søren

God oplevelse

God oplevelse, sådan kan det vel sammenfattes👍 kom få dage efter jeg ringede, til den aftalte tid. og fik klaret problemet inden for en times tid.
Alle regninger er for dyre føler man, men seriøst set er vi godt tilfredse. Og vigtigt, en helt igennem venlig behandling👍👍

20. oktober 2023

Tak for den fine anmeldelse. Hilsen Søren

Ringe service, ligeglade og uprofessionelt

Jeg vil på ingen måde anbefale VVS Søren i vordingborg, grundet dårlig service, regninger som ikke svarer over ens med aftalt, sky høje priser. Har fået udført gulvvarme i køkken og stue. Under forløbet, oplevede vi manglende kommunikation, skiftende medarbejder, og de har utroligt svært ved at overholde en aftale. Generelt virker de ligeglade og uprofessionelle.

9. juni 2021

Fremragende service

Fremragende service. Hurtige, dygtige og venlige. De reparerer frem for at udskifte unødvendigt. En klar anbefaling her fra.

6. januar 2021

Tak for den fine anmeldelse. Hilsen Søren