Super
God kommunikation, kommer som aftalt. Morten og hans kollega Emil var begge smilende og i godt humør og udførte det aftale arbejde super fint og til aftalt pris. Varm anbefaling herfra.
Mindre Vvs virksomhed, som sætter en ære i at udfører arbejdet flot og professionelt. Følgende arbejderopgaver udføres af virksomheden: Vvs arbejde i forbindelse med større og mindre renoveringer. Nybyg. Service opgaver samt rådgivning.
Bygade 86 , 7173, Vonge, Danmark
I forbindelse med et renoveringsprojekt har vi fået hjælp fra Morten, og vi er meget tilfredse med både samarbejdet og kvaliteten af det udførte arbejde.
Generelt har Morten været pålidelig, overholdt vores aftaler samt været meget fleksibel. Da vi pludselig oplevede, at vandet dryppede fra radiatoren, kom han flyvende uden for normal arbejdstid. Det gav en stor tryghed.
Derudover er Morten altid i godt humør, hvilket bare gør hele oplevelsen endnu bedre. En VVS’er, vi varmt kan anbefale.
Hurtig og godt arbejde af Morten.
Dygtigt og tillidsvækkende VVS firma.
Kan varmt anbefales.......
Vi har haft fornøjelsen af at have Morten til at stå for alt VVS-arbejde i vores nybyggede hus, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Morten er ikke bare utrolig dygtig og professionel – han møder også hver eneste dag op med et smil og et positivt humør, som smitter af på hele processen.
Arbejdet er udført i høj kvalitet, og kommunikationen har været både tydelig og behagelig gennem hele forløbet. Hvis der på noget tidspunkt har været tvivl om noget, eller vi havde spørgsmål, har Morten altid været hurtig til at komme forbi og hjælpe os videre. Den tryghed og service betyder virkelig meget.
Vi giver vores varmeste anbefalinger herfra!
Morten er super dygtig og overholder altid sine aftaler. Han kommer altid med godt humør og han leverer et virkelig flot stykke arbejde. Kan varmt anbefale ham til alle som skal bruge en dygtig VVSér.
Morten har lavet alt VVS og varmepumpe i vores nye hus. Alt arbejde er udført til aftalt tid og pris. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan kun anbefale VVSMorten.
Jeg har haft besøg af Morten, da jeg pludselig ikke havde noget varmt vand. Det tog ham ikke mange minutter at finde ud af hvad der var galt og få udskiftet den del som var defekt.
Jeg kan klart anbefale ham! Han er flink, meget imødekommende og tog sig tid til at forklare hvordan tingene hænger sammen. Han laver et fantastisk stykke arbejde – og der har ingen problemer været lige siden. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg ringer til næste gang!
Vi har fået installeret varmepumpe, skiftet radiator og sat nye termostater på radiatorerne i hele huset. Alle aftaler og tidsplaner blev overholdt og arbejdet blev udført med stor perfektion.
Alt var bare en fantastisk oplevelse, lige fra aftalen på telefonen og så til opgaven var løst. Morten er en yderst behagelig person, og så er han samtidig virkelig dygtig til sit arbejde. Vi vil helt sikkert anbefale Morten, og med sikkerhed gøre brug af ham igen næste gang.!.
Vi havde Morten til at lave vvs arbejde i forbindelse med renovering og ombygning af vores badeværelse og hall. Morten var yderst kompetent og behagelig at have inden for døren. Vi er meget glade for det arbejde der er udført og giver Morten vores varmeste anbefaling.
Fantastisk stykke arbejde - alt virker og står snorelige på vores nye badeværelse. Vil fremadrettet benytte Morten, som er meget imødekommen og servicemindet.
Vi havde fornøjelsen af at få udført et stykke arbejde af Morten.
Morten leverede en konkurence fair pris men stykke arbejde til 6 stjerne ud af 5, kan klart anbefale ham, han er flink, meget imødekommende og tog sig tid til at sikre at jeg som bruger viste hvordan mit hus rør er og fungere og hvad jeg skulle gøre for at selv indstille systemet. jeg som nu hus ejer har sat stor pris for din hjælpsomhed og din ærlighed. og du er nu fast i min kontakt liste hos min familie.
tak for et fornemt arbejde og generelt bare være en guttermand.