3,9

God

Når god kundeservice opleves skal det…

Når god kundeservice opleves skal det også honoreres!
Kæmpe ROS til teamet hos VVS Kraft som ved deres vejledning, rådgivning samt eksekvering har sikret, at vi står med et total renoveret sommerhus som er fremtidssikret mange år fremadrettet.
Vi havde ikke landet dette projekt uden jeres ekspertise.

28. september 2022

Underlig forretnings metode.

Vi var tre lejligheder der gik sammen om at bestilde en vvs. Vi har vær især noget vi skal have lavet, og da vi bor i en gammel ejendom hvor vandet skal lukkes for alle var det bedst hvis han kunne lave det hele på en gang.

Intet hørt over en måned, ringer selv idag. Nååå ja kommer en doven stemme i røret. Chefen har ikke haft tid til at kikke på det men han vil ikke give en fast pris. Øhhh i må da kunne give en pris for at fjerne en radiator . Nej blev svaret. Kunne være at han skulle drikke en kop kaffe for det lød til at han var ved at falde i søvn.

Underlig måde at drive en forretning på. At man tager ud til kunder og så ikke gider at følge op på om man gider eller ej. Hold da op. Men deres udførelse af deres arbejdsopgaver er vel også derefter.

8. juli 2021

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, skriver dele i regning som slet ikke blev brugt, han kalder det "fejl".Pas på og tjek jeres regninger grundigt, jeg bestiller dem aldrig mere, men har været kunde i mange år, inden firma blev solgt til en anden person.

11. januar 2021

Fastpris på udskiftning af vandvarmer - meget fin service

Vi var kommet til at brænde vores gamle vandvarmer af, der var ikke tændt for vandet. Øh.
Ringede lidt rundt lidt svært, fandt herefter VVS kraft gennem en anbefalings side.
Hurtig respons, god forståelse, konkret tilbud, så meget koster den med det hele inklusiv moms etc. etc.
Arbejdet udført som aftalt. Pænt og nydeligt.
Min bedste anbefaling

25. marts 2019

I vores sommerhus i Liseleje har først…

I vores sommerhus i Liseleje har først mine forældre og siden vi benyttet Kraft Vvs siden 1967.
Hvert efterår har de tappet vand af vores system og frostsikret. Om foråret har De fyldt vand på systemet og udbedret eventuelle småskader, således at sommerhuset var klar til brug når vi var kommet op. Det er Ikke glippet en gang i Alle disse år. 😀
Sidst har vi brugt dem til stå for at lave et helt nyt badeværelse til erstatning for det gamle, der var fra 1963. Det arbejde der er udført og som de har styret, kan der ikke sættes en finger på. Både min kone og jeg er meget glade for det. Vi kan absolut kun anbefale firmaet.
Klaus Bagger. Liseleje.

26. april 2018

Intet tilbud trods LANG ventetid og flere henvendelser

Jeg har igennem LANG tid (måneder) og utallige henvendelser (6 eller 7) forsøgt at få et tilbud på udskiftning af en vandvarmer + lidt andre ændringer på vores badeværelse der er under ombygning.
På grund af den lange svartid har jeg undersøgt hvad jeg selv kan købe vandvarmeren til og så tjener de måske ikke nok til at ulejlige sig med det.

Det virker som om de ikke er interesserede så nu finder vi en anden der vil, nu er vi blevet forsinket nok.

28. april 2017

Fin service - fornuftig pris - tilmeldt byggaranti

Jeg har fået lavet et par arbejder af kraft i vores sommerhus. De er søde og servicemindede, rimelige i pris, laver godt arbejde. Jonas far har dog ikke fulgt op på et tilbud han lovede mig for 6 måneder siden, som vi brugte en times tid på at besigtige.

21. januar 2014

Er dette din virksomhed?