Heel mooi materiaal!!! Levering volgens afspraak, geen enkele negatieve opmerking. Is echt een meerwaarde voor mijn tuin(overkapping). Zou iedereen dit aanraden.

Prachtige vuurtafel Ibiza besteld en de volgende dag op mogen halen in het magazijn i.v.m. een feestje. Zeer vriendelijk geholpen, topkwaliteit. We troffen een mega groot magazijn aan met ontzettend v... Se mere

Ik ben erg verwonderd te zien dat een site als trustpilot verkeerde associaties maakt. Ik ontving vandaag mijn vuurtafel die ik bestelde op de website vuur-tafels.nl. Ik had vooraf rechtstreeks contac... Se mere

Februari 2023 een Cosi 60 buiten gashaard geleverd gekregen ZONDER de gratis toegezegde 5kg gastank. Daags ná levering tel. gesproken met de eigenaar die toezegde dit alsnog te regelen. Meerdere e-mai... Se mere

1. Butik med havemøbler
  2. Pejsebutik
  3. Møbelforretning
  4. Havemøbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Trendy industriële, houten en alluminium vuurtafels. Met een vuurtafel kun je extra lang genieten in de tuin ✓ uit voorraad leverbaar ✓ Gratis verzending.

4,0

God

De vuurtafel ziet er mooi uit echter na…

De vuurtafel ziet er mooi uit echter na 3 maanden gaat het houten bovenblad als scheuren vertonen.
Je belt en mail maar totaal geen reactie.
Deze review is door mij opgewaardeerd van 1 ster naar 4 sterren i.v.m. dat mij is uitgelegd dat door ziekte en problemen van de eigenaar het probleem nu is opgelost. Bedankt voor de mooie beschermhoes.

2. juli 2022

Vuurtafel besteld,levertijd 1week werd…

Vuurtafel besteld,levertijd 1week werd 6 weken. Contact opnemen verloopt zeer moeizaam. Beschermingsglas om rond het vuur te plaatsen werd pas 4 maanden later opgestuurd met hen uitleg dat ze de juiste maten van mij niet hadden maar na talloze mails en zelf nog eens afgemeten toch opgestuurd. Resultaat het opgestuurde glas was met verkeerde maten(ongelooflijk) .Terug mail gestuurd maar nooit geen antwoord op gekregen.Tafel was mooi afgewerkt maar zou er zeker nooit meer bestellen.

18. januar 2022

Een heel mooie tafel

Een heel mooie tafel, waarvan we het blad nog wel gaan behandelen i.v.m. met kringen, dit is nl. nog onbehandeld.
Ondanks de aanstaande feestdagen, toch een zeer vlotte levering (na telefonisch contact), zodat we de komende feestdagen alsnog een aangenaam sfeertje kunnen creëren.
Zelf had ik de fout gemaakt om vooraf al twee gasflessen van vijf kg. te kopen, maar deze bleken niet te passen (groene-stalen-flessen).
Ga alsnog twee lichtgewicht flessen kopen, die (volgens de leverancier v.d. tafel) wel zouden moeten passen.
Al met al heel tevreden met de tafel als wel met Vuur-tafels.nl (Snel antwoord op eventuele vragen)

15. december 2021

Mooi product, klantenservice kan beter

Halverwege mei 2021 een vuurtafel besteld en betaald. Na een bevestigingsmail vanuit hen van de ontvangen bestelling bleef het lang stil. Geen bericht over de te verwachten levertijd, maar na een week zelf gemaild waarop er werd gereageerd dat het 2/3 weken zou duren. Dat zou uitkomen op tweede week Juni dus. Inmiddels zitten we in Juli en na verschillende telefoontjes (waarbij je iets meer vanuit hen zelf verwacht qua opvolging), is de vuurtafel geleverd. Mooi product en voor alle vertraging heeft men er een afdekhoes bij gedaan.
Wellicht goed advies vooraf even met ze te bellen om zaken af te stemmen en dan te bestellen. Dan kun je uiteindelijk prima zaken doen met vuur-tafels.nl !

7. juli 2021

Service en de behandeling van de service team was niet best. Tafel is netjes geleverd maar leveringen van het glas en gasflesje was te laat.

Ik heb een vuurtafel met gasflesje en het glas besteld in Juli. 2 weken later hebben ze de tafel op tijd geleverd maar zonder gasflesje en glas. Ik moest het gasflesje zelf apart kopen en ze hebben toen beloofd dat binnen 2 weken het glas gestuurd zou worden. Dat was toen voor mij OK.

Maar na 1 week heb ik gecheckt met hun klantenservice om te zien wanneer de levering zou plaatsvinden en ze zeiden toen dat het 5 weken zou duren en ze een belofte voor mid-Augustus hebben gemaakt. Ik vond het niet prettig om met mijn eigen initiatief en jacht van klantenservice te horen dat het 5 weken laat zou worden geleverd. Ze hebben mij een indruk gegeven dat ze hun zaken niet in orde hadden qua communicatie.

Daarna heb ik 5 weken gewacht en niets gehoord. Toen heb ik nog een keer contact gehad met hun klantenservice en ze hebben voor 1 week lang niet gereageerd en na 1 week heb ik nog een keer een email gestuurd. Ze zeiden dat ons glas niet klaar is. Ze hebben een indruk gegeven dat ze niets wisten van de bestelling en ze wilden de maat van de tafel weten om het glas te bestellen, ongelooflijk. Hun emails waren ook niet hulpzaam.

Daarna heb ik doorgegeven dat ik niet meer iets wil bestellen van hun bedrijf omdat ik de communicatie heel slecht vond. In mijn laatste email contact heb ik ook geschreven dat ik een beoordeling zou schrijven op internet. Ze hebben me 5 minuten later de hele dag van 3 nummers gebeld. Het was niet een prettig gevoel!
Via de mail heeft het bedrijf aangeboden om het glas kosteloos te leveren, een prettig gebaar.

6. september 2018

Er dette din virksomhed?