Har fået trykket flere tshirts ved ViSkaberMinder og det har været en helt igennem skøn oplevelse. De rareste mennesker, input til design og så bare et super produkt. Kan klart anbefales!
Super god service, samt hurtig levering 😎 Fik lavet et kæmpe klistermærke , med eget motiv, så jeg kunne pakke mit køleskab ind 💪 så fedt 😎😁 Vender stærkt tilbage
Fantastisk service. Flot Tryk på t-shirt og holder i længden efter mange vaske. Virkelig sød ejer af logocut. Allerbedste anbefalinger herfra. ❤️
Mega god service, og kvaliteten er max i top ,ved hvad de laver sidder lige i skabet ,og god til og komme med nye ideer. Hurtig levering. Helt sikker der jeg kommer til og ligge mine fremtidig ordre... Se mere
Andre kiggede også på
Super oplevelse
Super god ekspedering… God kvalitet på…
Super god ekspedering… God kvalitet på tryk og tøj som holder. Og det bestilte er hurtigt klar til afhentning 😀
Super god betjening hurtig levering og…
Super god betjening hurtig levering og mega god kvalitet kæmpe anbefaling herfra 😃
Altid en fornøjelse at handle her og…
Altid en fornøjelse at handle her og fantastisk kvalitet
Kan da kun anbefale Logo Cut med kæmpe…
Kan da kun anbefale Logo Cut med kæmpe JA TAK hvis jeg skal have tryk igen 😀Hurtigt, høfligt og så god betjening
Effektiv ekspedition & super service
Altid hurtig levering og god service
Fantastisk service
God service og yderst tilfredsstillende…
God service og yderst tilfredsstillende produkt
En rigtig god service
En rigtig god service, løste "umulige" opgaver på kort tid, kan varmt anbefales.
har fået lavet massere tøj ved logo-cut…
har fået lavet massere tøj ved logo-cut sindsyg kvalitet sindsyg service og sindsyge resultater handler kun her!