Vshtegelenstucwerken

1. Badeværelsesrenovering

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

VSH Tegel & Stucwerken staat garant voor hoge kwaliteit en goede klantenservice. Bij ons kunt u terecht voor vakmanschap en een professionele werkwijze. We werken snel, en vooral secuur en opgeruimd.

Andre kiggede også på

Renovatie badkamer door Sebastiaan

Sebastiaan, een vriendelijke man met veel passie voor zijn werk.
Hij werkt secuur en netjes.
Tijdens de werkzaamheden goed overleg, tips en adviezen van Sebastiaan uit om tot een gewenst resultaat te komen.
Zelfs tot 2 keer toe is Sebastiaan op zijn vrije dag teruggekomen om nog werkzaamheden te verrichten.
Al met al is onze badkamer prachtig geworden, we zijn zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat.
Prijs/ kwaliteit verhouding goed.
Wij raden zeker aan om met Sebastiaan in zee te gaan, levert goed werk en houd zich aan de afspraak.

Gr Sandra

5. december 2021

Goede services!!

We hadden Sebastiaan ingeschakeld voor de verbouwing die nodig was voor onze nieuwe keuken. Sebastiaan is een vriendelijk persoon en denkt goed met je mee waarbij nodig. We gaan hem zeker nog in de toekomst inschakelen.

10. december 2020

Badkamer geheel vernieuwd

Door VSH (Sebastiaan) werd onze oude badkamer netjes gedemonteerd. Na het verleggen van leidingwerk en afvoer werd de badkamer geheel opnieuw betegeld. Hierna werd het badmeubel, de radiator, de douchewand en de douche gemonteerd. De hele badkamer ziet er schitterend uit en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Een echte aanrader !!!!

15. juli 2020

Doen!

Levert kwaliteit, werkt netjes, denkt mee, heeft oog voor details, is prettig in de omgang en flexibel.

21. maj 2020

Natuursteentegels

Kundige tegelzetter met ervaring natuursteentegels. Goede communicatie en planning en mooie afwerking. Aanrader!

17. maj 2020

Badkamer

Zeer tevreden over het resultaat en samenwerking. Ondanks de Corona crisis hebben we Sebastiaan de badkamer laten renoveren. Hield zich goed aan de opgelegde maatregelen en kwam ondanks daardoor ook al zijn afspraken gewoon na. Alles binnen de afgesproken tijd afgewerkt en dacht zeer mee in de afwerking en hoe alles het beste uitkwam. Wat een zekere plus is, is dat Sebastiaan alles zelf afwerkt. (Slopen, stuken, loodgieterswerk, electra, tegelen, afmonteren, kitwerk etc.) zodat je geen 4/5 verschillende bedrijven binnen krijgt met dito personeel. Heel prettig zeker in deze tijd.Ook tegelijk bij mijn schoonmoeder in de straat het toilet laten renoveren en ook zij is meer dan tevreden.

20. april 2020

Vriend als vakman

Conform afspraak heeft Sebastiaan onze nieuwe toilet netjes compleet opgeleverd. Ik werk al een tijdje met hem samen en wist dat ik hiervoor bij hem moest zijn! Het ziet er super uit en we zijn er allemaal super blij mee! Bij de badkamer en keuken weet ik bij wie ik moet zijn.

11. marts 2020

Super blij met onze nieuwe badkamer!

Ik zou iedereen deze vakman aanraden. Sebastiaan denkt goed mee aan de behoefte van de klant, werkt snel, netjes, en is fijn in de omgang. De tegels liggen er strak in en alles is erg mooi afgewerkt. We zijn erg blij met het resultaat en zouden Sebastiaan zeker aanraden bij vrienden en familie!
Nick & Britt

6. marts 2020

Een echte vakman

Een echte vakman! Geen onbekende voor ons. Hij heeft al meerdere klussen uitgevoerd en ook nu zijn we weer super tevreden met de hal en toilet! De tegels liggen er goed in en de afwerking is top! Een dikke aanrader! Ook nog eens prettig in de omgang. Heel erg bedankt weer! Thijs & Laura

24. november 2019

Bedankt voor onze mooie badkamer…

Bedankt voor onze mooie badkamer Sebas..de wandtegels en de vloertegels zijn echt mooi geworden ook door de juiste voegkleur wat je ons hebt aangeraden..de vloer die je hebt gelegd ligt superstrak.de drainagegoot mooi verwerkt..en de kitnaden heel netjes afgewerkt enz..je bent een echte vakman!!

18. november 2019

Ik kan deze loodgieter/ Stucadoor echt aanbevelen

Ik kan deze loodgieter/ Stucadoor echt bij iedereen aanbevelen.
Wat een grandioze vakman in zijn werk, zeer secuur netjes en accuraat.
Komt zijn afspraken heel goed na , denkt oplossingsgericht en praktisch met je mee.
Heeft bij ons nu de tweede badkamer binnen de afgesproken offerte gerealiseerd. Daarnaast eerder ook bij mijn dochter super werk afgeleverd.

Een goede tip: reserveer op tijd want deze prettige en sociale vakman zit vaak lange tijd vol.
Bas bedankt
Gr Rien

14. august 2019

Sebastiaan is een vakman

Sebastiaan is een vakman Werkt zeer netjes en is heel betrouwbaar Denkt mee en geeft goed advies. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer

9. juni 2019