Se, hvad kunderne siger
Ik kocht het extra strong hondenspeeltje omdat mijn hond normaal binnen een paar dagen speelgoed kapot maakt. Deze voelde meteen stevig aan toen ik hem uitpakte en na een week intensief gebruik ziet h... Se mere
Virksomheden har svaret
Als best kieskeurige hondenmama koop ik niet zomaar iets voor in huis. Ik bestelde de hondenmand omdat hij er rustig en neutraal uitzag, en eerlijk gezegd overtrof hij mijn verwachtingen. Hij werd sne... Se mere
Har besvaret 27 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Orthopedisch hondenkussen
Orthopedisch hondenkussen besteld met traagschuim. Bij levering blijkt geen Orthopedisch kussen te zijn maar een kussen met te weinig vulling amper 3 cm dikte. Onze Loebas van 30 kg ligt eigenlijk op de grond het geeft geen enkele ondersteuning. Ondanks hoge korting het zelfde kussen bij Temu veel goedkoper. Spijt van mijn aankoop bij vrolijke pootjes.
Geweldige service
Er was een verkeerde maat kussen bezorgd. Deze mogen we houden en kregen gratis een nieuwe.
Dit noem ik service
NIET KOPEN!!
Heb ongeveer 3 weken geleden een bestelling gedaan, maar niets ontvangen. Krijg ook geen reactie op mijn mail. Ze hebben geen telefoonnummer. Denk dat dit drioshipping betreft: wordt in China voor niet eens de helft gekocht en dan doorverkocht. Je leest overal slechte reviews. De goede reviews zijn dubieus… NIET KOPEN!!
Hondenbed onwaardig
Product omschrijving komt totaal niet overeen met het geleverde artikel er staat omschreven dat in het geleverde hondenbed traag schuim zit. Dit is totaal niet waar er zit gewoon een goedkope dunne synthetische kussenvulling in. Levering heeft 1 1/2 maand geduurd product.
De zielige pootjes van mijn hond!!!!! NIET orthopedisch hondenkussen
Een orthopedisch hondenkussen besteld, eindelijk na 2 wk ontvangen, maar wat een flutding zeg. De hond ligt gewoon op de grond als ze erop ligt. Achteraf gezien dat dit kussen elders veel goedkoper te koop is bij chinese vrienden. Opheffings uitverkoop? Al maaaaaaanden, ook bijzonder.
Let op mensen
Let op mensen: dropshipping-alert. Veel producten komen rechtstreeks uit China, terwijl je hier de hoofdprijs betaalt voor goedkope rommel.
Daarnaast valt het op dat veel positieve reviews afkomstig zijn van accounts met maar één review, vaak ook nog in opvallend dezelfde schrijfstijl. Dat wekt weinig vertrouwen en voelt allesbehalve oprecht.
Leuk geprobeerd door deze dame, maar het lijkt erop dat haar bankrekening belangrijker is dan het welzijn van honden. Ik zou hier niets bestellen.
Dit is dropshipping
Dit is dropshipping. Het bestelde artikel werd pas na 15 dagen geleverd, terwijl er stond dat mevrouw stopte het haar handeltje en haar voorraden aan het uitverkopen was. Die voorraden liggen dan bij de meeste winkels niet in China. Verder is de prijs, zelfs met de korting van de zogenaamde opheffingsuitverkoop, veel te hoog voor wat er geleverd wordt: goedkope troep uit China.
Geen ster waard.
Ik begrijp niet de redelijke veel sterren die De Website krijgt. Let op DROPSHIPPING. Ben er weer ingetrapt. zit al meer dan drie weken te wachten op een hondenkussen. Had ik het net zo goed bij TEMU besteld was het nog sneller geweest.. Expres niet bij TEMU besteld omdat ik wat kwaliteit wilde. Nou Ik ben benieuwd wat er komt als het nog komt.... We gaan het meemaken. Maar MENSEN AUB BESTEL HIER NOOIT ... Alleen maar stress heb je ervan.
Dropshipping
Dropshipping
Wat een ellende maar dat wist ik al bij het zien van de site en het kussen wat mijn wederhelft besteld had. Weken wachten, hoop ellende spam en kwaliteit des China. Niets ergonomisch aan het honden kussen. Kunnen met dit kussen net zo goed op de grond liggen. Het is een hard gelach 🤣
Hallo, gevoerde honden fleece vest.
Hallo, ik had een bestelling geplaats.
Maar ik had een fleece hondenvest tekleine maat besteld. ..
Maar hun wou wat tegemoet komen, dat ik een nieuwe kreeg 2 maten groter.
En dat vondt ik heel erg lief van hun.normaal deden ze dat niet! Omdat
Ze nu na 11 jaar mee stoppen,,, wel erg jammer..
Was een leuke site van hun.
En de bestelling ging heel fijn, kwam netjes binnen in goed verpakt.
Ik dank er voor.
Ik wens je nog een fijne en heel veel suc6 in de toekomst.
Grt. Brigitte
Was de 1 x dat ik iets besteld hebt…
Was de 1 x dat ik iets besteld hebt maar Thijs is heel blij met zijn kussen
Nogmaals dank je wel
Ik vind het heerlijk om te zien hoe mijn
Ik vind het heerlijk om te zien hoe mijn hond zich nu in zijn mand nestelt. Hij gaat er meteen in liggen en slaapt er vredig. Dat zegt op zich al genoeg over de kwaliteit. Erg tevreden over deze winkel!

Besvarelse fra VrolijkePootjes
Als een nogal kieskeurige hondenmama…
Als een nogal kieskeurige hondenmama denk ik meestal te lang na over alles wat ik voor mijn pup koop, maar deze hondenmand bleek echt een goede keuze. Hij werd snel geleverd, de verpakking was netjes en niet overdreven, en mijn hond sprong er letterlijk binnen een paar minuten in wat bijna nooit gebeurt lol. Ik stuurde ook even een bericht naar de klantenservice over de maat voordat ik bestelde en ze reageerden nog dezelfde dag, dat voelde wel geruststellend.

Besvarelse fra VrolijkePootjes
Ik kocht het heavy duty kauwspeeltje…
Ik kocht het heavy duty kauwspeeltje voor mijn lab omdat hij normaal alles binnen een dag kapot maakt. Verrassend genoeg houdt deze het na twee weken nog steeds vol.

Super vriendelijke service
Vind het fijn dat iemand zo snel reageert als je een email stuurt en vriendelijk antwoord krijgt dat noem ik een super service. Dank je

Fijn contact
De bestelling kon helaas niet geleverd worden. Na zeer prettig overleg gelukt om een vervangende bestelling te plaatsen. Ik ben heel tevreden. Nog belangrijker mijn hond ook. Ontzettend jammer dat jullie stoppen.

Besvarelse fra VrolijkePootjes
Omdat ik geen 0 sterren kan geven.
Omdat ik geen 0 sterren kan geven..
De materialen/producten die voor een vrij hoge prijs verkocht worden (zelfs met korting, zijn ze nog veel te duur), komen gewoon van Temu.
Zo staat er een droombed voor hondjes te koop van 100 euro, dat voor 39 euro te vinden is op Temu.
Jammer dat mensen zo bedrogen worden tegenwoordig.
Veel beter wat extra betalen in een betrouwbare dierenwinkel.

Besvarelse fra VrolijkePootjes
Ik probeerde het heavy duty…
Ik probeerde het heavy duty kauwspeeltje voor mijn labrador en het is na twee weken nog steeds heel, wat eigenlijk best bijzonder is. De levering was ook snel trouwens.

Besvarelse fra VrolijkePootjes
Het automatisch rollende hondenspeeltje…
Het automatisch rollende hondenspeeltje houdt mijn pup bezig terwijl ik thuis werk. Installatie was makkelijk en het werkte meteen uit de doos, geen gedoe.

Besvarelse fra VrolijkePootjes
Oplichterij,Artikelen komen van Temu en worden 10x dubbel van prijs verkocht!
Als je op de website kijkt van vrolijke pootjes zie je dat alle artikelen van Temu komen en voor 10 dubbel van prijs worden verkocht,ze kopiëren ook de foto's van artikelen van op de website van Temu,pure oplichterij!

Besvarelse fra VrolijkePootjes
Læs mere om andre typer anmeldelser.