Vrijheid Vastgoed Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een hele prettige ervaring gehad met Vrijheid Vastgoed. Door het 1 op 1 traject te volgen hebben we een mooi netwerk opgebouwd en de juiste kennis opgedaan. Zonder dit 1 op 1 traject had... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tijdens de 3 dagen wordt er heel veel bruikbare vastgoed informatie geven door gedreven mensen die hier dagelijks mee bezig zijn. De praktijkdag geeft het meeste inzicht. De 4 dagen tussen het theo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het 1op1 traject gedaan bij Joran. In 6 maanden tijd heel veel geleerd en heel veel begeleiding gehad en mijn horizon kunnen verbreden. Naast dat ze je helpen met aankopen kom je ook terecht in... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend interessante en leerzame dag vandaag gehad bij Martijn en Dennis van Vrijheid Vastgoed! Veel nieuwe inzichten gekregen m.b.t welke mogelijkheden er ondanks de complexe markt en regelgeving,... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomskonsulent

Skrevet af virksomheden

Wij helpen en inspireren slimme Nederlanders een passief inkomen op te bouwen en financieel vrij te worden met vastgoed beleggen. Hiervoor leveren wij de juiste kennis, tools, netwerk en community. De diensten waarmee we dat doen zijn online cursussen, 1 op 1 coaching (vervolg) trajecten en live workshops. We hebben al 1000+ Nederlanders geholpen hiermee.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring! Heel veel kennis opgedaan. Deze vastgoed retreat mijn verwachtingen waar gemaakt.
En ik ben een familie rijker :)

Zinvolle en leerzame training

3 daagde live retreat gevolgd: zeer interessant en goed in elkaar gezet. De stappen om met vastgoed te starten worden besproken. Ook wordt in die drie dagen de meerwaarde van de groep en het netwerk overduidelijk. Goed in blijven investeren dus 💪🏼

Zeer leerzaam

3-daagse live training gehad. Zeer leerzaam. Alles ins en outs zijn besproken en het geeft je een heel goed beeld van hoe nu verder.

Topweekend!

Mooi event met mooie mensen. Veel geleerd en vooral gegroeid in mindset. Aanrader voor een ieder die zijn geld aan het werk wil zetten.

Onze droom verwezenlijkt!

Al jaren hadden we de droom iets met vastgoed te doen. Een appartementje kopen, later als we geld over hadden dachten we altijd, totdat we begin 2021 een e-book van Martijn tegenkwamen. Ineens kwam het besef dat het mogelijk was deze droom veel eerder te verwezenlijken. In februari 2021 zijn we gestart met de online cursus. Naast de waardevolle informatie over investeren in vastgoed leer je na te denken over je doelen en je mindset. Ook de toegang tot de facebookgroep is erg waardevol en bevat een schat aan informatie. Na de online cursus hebben we besloten het 1:1 coachingstraject te volgen en direct door te pakken. Het feit dat je 1:1 al je vragen kunt stellen en al je twijfels en gedachten kunt bespreken is zeer waardevol. Al snel hadden we ons eerste pand in bezit, veel eerder dan we zelf hadden verwacht! Onze droom zo snel verwezenlijkt, dat is een motivatie voor veel grotere dromen. Voor iedereen die overweegt te investeren in vastgoed, twijfel niet en schrijf je in!

14. maj 2022

Een aanrader!

Wij volgden in juni 2021 de vastgoed cursus online. Een hele fijne praktische cursus die je stap voor stap meeneemt in de wereld van vastgoed. Na de cursus waren we voldoende overtuigd om een eerste pand aan te kopen. We voelden ons nog niet direct op ons gemak om deze (grote) investering te doen, daarom besloten wij het 1 op 1 coachingstraject te starten bij Floris. Dat is super goed bevallen! Heel fijn om een sparringpartner met een bestaand netwerk te hebben. Wij kochten ons 1e pand in maand 4 aan en met behulp van Floris wisten we het aankoopbedrag te verlagen. Daarmee verdienden we de investering voor het traject direct terug. Kortom, een aanrader!

27. marts 2022

Aanrader

Eerlijk, transparant, kundig, gedreven, passievol en down to earth. Zo heb ik de training van Martijn ervaren. In de Vrijheid Vastgoed familie worden ervaringen (goede en minder goede) gedeeld en proberen we elkaar te helpen. De coaches staan altijd klaar om bij te springen. Wekelijks is er een coaching call om je kennis steeds te vergroten, om te leren van anderen maar vooral ook om zelf je ervaringen te delen. De nadruk wordt gelegd op kennis delen en niet (alleen) te halen. De podcasts/YouTube movies (Zo word je Steenrijk) geven een goed beeld van waar Vrijheid Vastgoed voor staat. Kortom: een absolute aanrader voor een ieder die zich wil verdiepen in vastgoed!

25. marts 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn zoektocht naar het roer om!

Mijn zoektocht naar een andere manier van leven begon nadat ik in 2019 een burn-out heb gehad. Door te Googlen op het vergaren van passief inkomen uiteindelijk uitgekomen op de toppic vastgoed. Toen wij ons verder gingen verdiepen in de verschillende aanbieders werden wij verrast door de persoonlijke aanpak vanuit Vrijheid Vastgoed. Direct een telefoongesprek met Martijn gehad wat ontzettend goed en vertrouwelijk voelde. Nadat ik in 2020 een heuse openbaring krijg tijdens de live workshop en alles op zijn plaats viel, volg ik inmiddels het 1 op 1 traject en boeken we mooie resultaten!

24. marts 2022

1 op 1 Traject

In februari 2021 begonnen met de online cursus van Vrijheid Vastgoed. Dit is een cursus die enorm leerzaam is en je heel erg veel kennis krijgt die je in de praktijk nodig hebt. Werkelijk alles wordt uitgelegd en zelfs toegevoegd met voorbeelden.

Na het afronden van de cursus ben ik het 1 op 1 traject begonnen met 1 van de 3 top coaches. De cursus was al goede keuze, maar om het 1 op 1 traject te starten overtrof alles. Gedurende het hele traject heb je nauwcontact met je coach. Ik werd echt persoonlijk geholpen met mijn situatie en mijn wensen. Dus geen standaard verhaaltje wat 100x verteld wordt. maar echt op maat naar jou situatie.
Mede hierdoor heb ik 1 maand later al mijn eerste pand aangekocht.

Mijn mindset is positief veranderd en heb geleerd hoe geld daadwerkelijk werkt. En vastgoed hier een groot belang in is.

De besloten facebook groep waar iedereen als familie behandeld wordt is echt top. Het is niet te beschrijven hoeveel dit al niet waard is.

Team Vrijheid Vastgoed! super bedankt voor alles en op naar vrijheid met vastgoed.

24. marts 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Misschien wel de meest complete cursus en community!

Ik ben heel blij met de cursus en de community. Wij hebben gekozen voor de online cursus omdat de data van de live cursus voor ons niet uit kwam. Je kan uiteraard ook beide volgen. Voor ons was het fijn om in onze eigen tijd en tempo de cursus te volgen. De cursus biedt meer dan voldoende inhoud, kennis, inzichten en vele documenten waarmee je zelf aan de slag kunt om de wereld van vastgoed beleggingen in te gaan.
Toch hebben wij gekozen om ook het 1-op-1 traject te volgen. Het is zo fijn om iemand te hebben die ons een half jaar aan de hand neemt, ons helpt, coacht (ook qua mindset!!!) en ons leert wat hij zelf geleerd heeft. Ja, het is een behoorlijke financiële investering maar voor ons elke euro waard. Met onze coach kunnen we veel harder gaan en hebben we die extra paar ogen die checken of er geen fouten maken. Fouten die ons anders veel meer zouden kunnen gaan kosten! Dit traject is absoluut geen verplichting maar wel een mooie manier om nog sneller momentum te creëren.
De community is voor mij ook heel waardevol. Iedereen moedigt elkaar aan en helpt elkaar. Dat is echt bijzonder! De wekelijkse coaching calls via zoom zijn ook top! En plek om wekelijks van elkaar te leren! Iedereen die de cursus volgt, krijgt toegang tot de community en de wekelijkse coaching calls. Ik denk niet dat er een andere groep is die zo veel biedt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als je overweegt in vastgoed te investeren

Als je overweegt in vastgoed te investeren, dan kan dat niet zonder gedegen kennis. Er zijn in NL een handjevol cursussen die dit aanbieden. Een jaar geleden, na research tussen deze partijen, bewust de keuze gemaakt voor Vrijheid Vastgoed. Dat is achteraf gezien de beste keuze voor mij geweest. Geen loze beloftes maar praktische en bruikbare tools, een overvloed aan kennis en kunde, wekelijks unieke coaching calls en ervaren coaches die allen financieel vrij zijn geworden met vastgoed en on top of mind zijn.
Het heeft mij in maar liefst 6 maanden naar financiële vrijheid gebracht. Iets wat mij van tevoren niet mogelijk leek en zonder de cursus en begeleiding zeker niet was gelukt. Alle lof!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echte resultaten krijg je door het…

Echte resultaten krijg je door het nemen van actie. Vrijheid Vastgoed is dé manier om dit gestructureerd voor elkaar te krijgen en zo op het gebied van vastgoed te kunnen groeien.
Ondanks wat ervaring in vastgoed heb ik dankzij de live-cursus en de coaching het stapje extra kunnen zetten richting financiële vrijheid.
Het enige waar je uiteindelijk spijt van kan krijgen is het NIET ondernemen van actie.
Thanks guys!

Super waardevolle retreat

Eind maart/begin april meegedaan met de 3-daagse retreat van Vrijheid Vastgoed. Super waardevol, niet alleen door de kennis die gedeeld wordt, maar ook door de connectie met gelijkgestemden. Ik kan het iedereen die stappen wil gaan maken met vastgoed aanbevelen.

12. marts 2022

Top cursus!

Samen met mijn man heb ik de online cursus over vastgoed gevolgd bij Vrijheid Vastgoed. Daarnaast heb ik ook het live vastgoed retreat gevolgd. Zowel de online cursus en het live retreat zijn beide goed opgezet, interessant en leerzaam. Het live vastgoed retreat is super goed verzorgd en het samen zijn met gelijkgestemden is zeer waardevol. De begeleiding is fantastisch! Daarnaast zijn er in de besloten Facebook groep wekelijkse coaching calls waarbij je verder leert, je vragen kan stellen en andere mensen ontmoet. Ook de fb groep is ontzettend waardevol. De cursus is dus eigenlijk een heel pakket!

7. marts 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

10 sterren, en elke eurocent waard!

Ik heb de vrijheid vastgoed cursus gedaan in Biddinghuizen en ik ben echt super enthousiast over de cursus en de sprekers. Wat een toevoeging aan wat ik (pas) wist over het investeren in vastgoed. En niet alleen dat, op de vastgoed retreat heb ik nieuwe mensen leren kennen waar ik nu al enorm veel van heb kunnen leren. De kracht van de groep en later de community zijn echt super waardevol. Als de cursus 5x duurder zou zijn, zou ik hem nog steeds doen. De lesstof die ik gekregen heb, de community waar ik nu toegang toe heb, de ervaringen van de groep en natuurlijk al het materiaal wat ik gekregen heb, zijn onbetaalbaar. In vergelijking met dit alles, is de prijs echt een schijntje.

Als ik 10 sterren zou kunnen geven had ik dat zeker gedaan.

In 1 woord, top!

7. marts 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.