Ondertussen een jaar geleden via de telefoon opgezegt ( wat al met veel moeite ging) en krijg nu alsnog bijna wekelijks mailtjes en post om weer mee te spelen. Vaker al gebeld dat dit gewoon verwvelnd... Se mere
Virksomheden har svaret
Gisteren 27-07 naar de Apenheul geweest. Staat een jongen namens de Vriendenloterij bij de ingang. Erg opdringerig, duwt ons onder een een constant geratel van wat we allemaal kunnen krijgen etc. twee... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een afzetters... Lot eind juli opgezegd, doordat ik niet meer in mijn account kon komen (gebruikersnaam en wachtwoord waren opeens geen geldige combinatie meer, terwijl ik zelf nooit iets heb aang... Se mere
Ik heb mij voor 1 lot opgegeven tijdens een gesprek met een medewerker van de vriendenloterij. Ik kreeg na afloop nog een folder mee om aan iemand anders te geven. Bij thuiskomst krijg ik via email de... Se mere
Skrevet af virksomheden
Met de VIP-KAART is door heel Nederland elke dag plezier te beleven. De kaart geeft gratis toegang tot ruim 180 musea én tot 50% korting op meer dan 200 uitjes door heel Nederland. Van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.
De VriendenLoterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels heeft opgezet in vijf landen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen met behulp van het organiseren van een loterij. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld en heeft over 2025 een recordbedrag van 1 miljard euro aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.
Beethovenstraat 200, 1077JZ, Amsterdam, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ze doen alsof je lot is opgezegd en vervolgens is het niet opgezegd.
Bij binnenkomst Naturalis werd ik welkom geheten door een jongen. Ik d8 die is van het museum maar nee bleek dat hij werkte voor de vriendenloterij. Opdringerig, pushen om zn zin te krijgen maar vooral onder valse voorwendselen. Gesprek afgekapt omdat ik zag dat hij ook zomaar 2 loten aanklikte en mijn persoonlijke informatie wilde. Dus ik d8 nee ik zou alleen VIP kaarten krijgen..want daar begon het mee. Irritante hinderlijke knaap was het!!

Besvarelse fra VriendenLoterij
liegen en bedriegen. Wat een waardeloos bedrijf.
Ik heb al tig keer gemeld dat ik geen reclame en andere zooi van loterijen wil ontvangen. Wat gebeurt er vandaag, 3 gratis loten van de vriendenloterij. Hou je nou eens aan de regels, heb toezegging dat ik niks meer zal ontvangen en toch proppen ze weer geadresseerde rommel in de bus. Schandalig.
Stoppen niet met post sturen, ondanks dat je dat doorgeeft. Klantenservice toont geen begrip en helpt je niet verder. Verschrikkelijk bedrijf dat belachelijk veel post stuurt. Hebben jullie geen moreel kompas?
Ik vind het belachelijk dat ze je opbellen en doen of je een hoofdprijs hebt gewonnen. Ik was al helemaal enthousiast want ze deden in eerste instantie of ze belden vanuit de groene AH kaart en ik deed hierbij mee voor prijzen. Dus ik dacht wat leuk ik heb een prijs gewonnen. De man aan te telefoon vroeg zelfs waar ik mijn geld aan uit zou geven als ik veel geld zou hebben gewonnen. Daarbij zei hij dat ik sowieso een VIP pas had gewonnen voor veel korting op van alles. Ik vind het echt oplichterij wanneer je dit zegt en dan uiteindelijk blijkt dat je niks hebt gewonnen en dat je met iemand van de VriendenLoterij spreekt, toen wist ik wel genoeg. Je hebt helemaal geen prijs gewonnen maar je moet lid worden.
How can this scam even exist in a “well developed” country?
Ridiculous. Good that I don't use my Rabo and have 0 money there.I received this stupid piece of trash with my order from mediamarkt, why do they even send this sh.t? There was nothing about subscription and that I will need to pay monthly for something. Such a scam. I managed to cancel it somehow (I hope so). It was written to cancel it I need to call somewhere (wtf?) but there was option to cancel a ticket (? Lot ? Idk) so I cancelled it. Fortunately I’m not going to live in this country for long time so I don’t really care about this sh.t.
If you receive a brochure about some lottery with your order - remember that it’s a scam and don’t even try it. Throw in a garbage immediately.
Ik heb me geprobeerd af te melden zonder succes. Allereerst sprak de medewerker aan de lijn slecht Nederlands. Dat resulteerde in dat ik tot 5 keer toe heb moeten vragen om een bevestiging dat mijn lidmaatschap daadwerkelijk zou worden opgezegd. Ik zou hier een mail van ontvangen na het belgesprek, maar deze mail is nooit bij mij binnen gekomen - ook niet in de spambox. Word geen lid, want ze laten je je lidmaatschap niet annuleren.
Ik zou graag de mensen willen ontmoeten die voor 50.000 boodschappen geld hebben gewonnen.
Die irritante flyer zit nu ook al bij je boodschappen van ah.
Wanneer stopt dit
Ik vind het raar dat je op 1 oktober weet dat je een " verwenprijs naar keuze" hebt gewonnen maar pas 10 dagen later weet waar je uit kunt kiezen! Want dan krijg je een mail met een inlogcode. Het is toch ook niet zo dat je op 1 oktober tijdens de trekking krijgt te horen u hebt een geld prijs gewonnen maar dan pas 10 dagen later het bedrag? Slaat nergens op!

Besvarelse fra VriendenLoterij
Ik had “iets gewonnen” volgens vriendenloterij en ik hoefde mij niet te abonneren. Toen ik niet mijn prijs kreeg zei iemand van de klantenservice dat ik mij moest aanmelden en dit niets kostte. Uiteindelijk kreeg ik mijn prijs niet en betaal ik nu 30 euro opzegkosten. Belachelijk!

Besvarelse fra VriendenLoterij
Je bent in gesprek via de chat met iemand ze gaan het uitzoeken, er wordt iets gevraagd, ik geef meteen antwoord en na ca 20 min geef ik nog eens antwoord.
Vervolgens kan ik niet meer chatten.
Maar een antwoord of oplossing is er niet.
Mails komen in mijn spambox, daardoor kan ik geen kados kiezen.
Nu de app geïnstalleerd waardoor ik de prijzen zie
Moet toch niet kunnen

Besvarelse fra VriendenLoterij
Staat duidelijk boven de (video)deurbel dat ik geen interesse heb en er niet aangebeld hoeft te worden. Vervolgens terwijl meneer wacht of er iemand open doet vindt meneer het nodig mijn interieur keuzes belachelijk te maken.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Het, in een reclame, tonen van een blinden tribune overschreed elke vorm van menselijk fatsoen.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Ze schrijven geld van je rekening af maar je gironr. speelt niet mee. Af en toe krijg je een doosje met zeep of creme waar je niets aan heb, zgn "gewonnen" bij een trekking. Oplichters zijn het. Het is bij die postcodeloterij het zelfde. Daar werken ze nu samen mee. 1 grote oplichters bende. Af en toe zie je een mens iets winnen. Gewoon door gestoken kaart. Mensen trap er niet in. Ik heb vanaf het begin met die postcodeloterij meegedaan tot 1 jaar terug toen ik zag waar ONS geld naar toe ging. Helemaal geen goeie doelen, we sponseren allemaal oplichters!!!! en terroristen!!! Zakken vullers.!
Oplichters. Betalen omdat je je lidmaatschap opzegt. Vervolgens durfen ze ook nog een brief te sturen omdat er zogenaamd niet voldoende informatie is, waardoor je nog een keer moet betalen

Besvarelse fra VriendenLoterij
Check je rekening regelmatig want men factureerd gewoon dubbel. Schriftelijk opzeggen is blijkbaar niet voldoende.
Ondanks opzegging automatische incasso factureert men gewoon door.
Vrienden loterij komt over als zeer arrogant en brutaal wat geen recht van bestaan heeft en waar je geen vriend van wil zijn.

Besvarelse fra VriendenLoterij
Dit bedrijf heeft zomaar geld afgeschreven zonder dat ik hier uberhaupt iets van wist

Besvarelse fra VriendenLoterij
Duidelijk op de deur staan dat verkopers niet aan hoeven te bellen. Krijg je aan de deur te horen we willen u bedanken. Uiteindelijk moet je lid worden voor 15.50 euro en krijg je 15 euro terug en zit je aan een abbo vast. Hele slechte colportage dit!

Besvarelse fra VriendenLoterij
colportage is bij de wet verboden maar daar trekt de 'vriendenloterij' zich kennelijk niets van aan. stuurt studenten langs deuren met de opmerking :"we hebben een cadeautje voor u" in de vorm van een museumkaart. Als men die kaart aanbied in een museum activeren ze daar de kaart en de bezoeker is ongewild toch dan lid v d vriendenloterij. En moet dan maandelijks betalen voor een lot. Opgepast dus...

Besvarelse fra VriendenLoterij
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.