Na 3 weken bestelling nog steeds niet…
Na 3 weken bestelling nog steeds niet verstuurd.
Iedereen om me heen heeft al mooie planten voorgegroeid, ik krijg mn zaad maar niet binnen.
Waardeloze toko
Na 3 weken bestelling nog steeds niet verstuurd.
Waardeloze toko
OOk ik had beter de reviews moeten lezen. Ondanks dat anders wordt beweerd, heb ik nooit een orderbevestiging gekregen; dan zou ik hebben ontdekt, dat mijn order op een of andere manier binnen een half uur dubbel is geplaatst. Bij Vreeken gaat dat kennelijk geen lampje branden en tot overmaat van ramp maken ze er twee afzonderlijke zendingen van, waardoor er ook dubbele verzendkosten ontstaan en die zijn inderdaad niet laag. Omdat elk bericht uitbleef, heb ik elders zaden gekocht en wilde dus annuleren, maar nee hoor, ik mag op eigen risico de zaden terug sturen en of ik wel even de verzendkosten wil betalen. Wel handig natuurlijk om 2x 0,2 gram in verschillende enveloppes te versturen, want zo haal je lekker veel geld binnen. Helaas is dit niet voor herhaling vatbaar en zal dit de eerste en laatste keer zijn, dat ik met Vreeken heb geprobeerd zaken te doen.
Wat een levertijd... Eergister besteld, en over 2 - 3 weken wordt het verzonden. Ongelofelijk, die heb ik werkelijk bij nog geen enkele webshop meegemaakt! Neem order pickers in dienst Vrekens!
Had ik maar eerder Trustpilot gelezen. Dit bedrijf heeft zijn voorraadbeheer niet op orde. Melden "vrolijk" op hun site dat de levertijd 2-5 weken is. Hoe krijg je het verzonnen. Dan is het groeiseizoen grotendeels voorbij. Verder zijn de verzendkosten (€ 9,90) erg hoog.
Ik koop ontzettend vaak bij Vreekens. De planten zijn vrijwel altijd van goede kwaliteit, al is het wel zaak ze direct de tuin in te doen; maar dat is een plant eigenschap, niet van de zaak.
Vreekens heeft een enorm aanbod aan zeldzame planten die je nergens anders gaat vinden. Als je iets bijzonders zoekt is de webshop echt een aanrader. Struin eens door het aanbod van duizenden planten heen en kies wat geks.
Houd daarbij wel in de gaten dat leveren best wel wat tijd kost. Geen 'vandaag besteld, morgen geleverd' mentaliteit. Het kan best wel eens een maandje of wat duren voor je je spulletjes hebt, en voor somige planten nog veel langer. Zie het dan ook meer als een pre-order dan een bestelling. Je tuin loopt toch niet weg, dus pak het rustig aan en ga uit van een wat langere levertijd dan bij bol.com.
Echt een aanrader voor de plantenliefhebber die iets meer dan de zoveelste hortensia in zijn tuin wil knallen.
Levertijd gaat vooruit. In het verleden een bestelling gehad die er meer dan vier maanden over heeft gedaan. Een na laatste bestelling zes weken, laatste vier.
Helaas wel dat de bestelling niet volledig is, deel niet geleverd, deel vervanger geleverd. Ook moeilijk na te gaan doordat namen op de zakjes verschillen met de maken zoals vermeld op de site.
Al met al, het kan veel beter al is er een zeer duidelijk vooruitgang.
Kiempercentage vorige levering ca 50%, een zakje deed totaal niets.
De prijzen zijn wel is waar laag, kwaliteit service en zaad is dat ook. Website daarin tegen is echt fantastisch. Toch nog ondanks slechte service en onvriendelijke klantenservice toch een voldoende.
Echt, beter je best doen, dit is een amateuristische webshop.
Ik heb begin april een bestelling gedaan voor € 55,-. Je kunt dit bedrijf niet bellen. Daarom drie keer een mail gestuurd (naar 3 interne mailadressen), waarbij ik in de laatste mail heb aangegeven dat de bestelling maar moet worden geannuleerd omdat het én te lang duurt, maar vooral omdat ik nul reactie krijg op mijn mails. En raad eens: ook op de annulering geen enkele reactie. En geen geld terug uiteraard. Onbeleefde boevenzooi. Ik bestel hier nooit meer.
Morgen is het exact 2 maanden dat ik wacht op mijn zaden. Om de 14 dagen mail gestuurd, telkens antwoord dat de zaden zullen binnenkomen. Op laatste mail zelf geen antwoord gehad. Ga order nu in 'spoed' zetten, in de hoop dat men dat wakker schiet.
Prima eerlijk bedrijf. Het zijn natuurproducten en natuurproducten gaan altijd gepaard met imperfecties. Wanneer dit wordt aangekaart, bijvoorbeeld een verkeerde kleurslag, willen ze het altijd oplossen! Ik meld het vaak alleen maar, maar ze geven dan altijd een nieuw zakje ter compensatie. Maar dat is mijn inziens dus niet nodig.
Soms duurt de levering wat langer dan ik zou willen. Maar dat is eerder mijn ongeduld dan Vreeken's onkunde. Zoals ik eerder zei: het zijn natuurproducten en de natuur kun je niet haasten
60 dagen geleden bestelling geplaatst. Op dag 14 hierover vraag aan Vreeken gesteld, geen reactie. Derhalve order geannuleerd en alweer geen reactie.
Nu, 60 dagen na plaatsing order, krijg ik een bericht dat de order, ondanks de duidelijke annulering, verzonden wordt per post.nl.
Pakket zal dus door mij worden geweigerd.
Vreeken is m.i. een bedrijf dat telefonisch niet te bereiken is en niet reageert op mails. Kan het nog beroerder?
Heb meerder keren zaden en of planten besteld bij deze firma. Zeer redelijke prijzen en correcte afhandeling/levering.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.