Vorderly Anmeldelser

10.881

2,9

Har selv opsagt mit telmore abonnement men nu kræver Termination experts 475 kr for en service jeg ikke har bedt om, hvordan de svindler sig til det ved jeg ikke. Telenor opsagde det ene abonnement fo... Se mere

Opdateret. Har skrevet med dem på mail og har i dag fået annulleret min ordre. Tak for det !! Jeg nægter at accepterer deres opkrævning, da jeg ikke var blevet tydeligt informeret om pris, ydelse o... Se mere

Opdatering: De har nu fjernet min betaling så skal ikk betale alligevel heldigvis Skulle afmelde red barnet og der stod ikke at det kostede penge.Nu vil de have 375 kr helt hen i vejret. Jeg beta... Se mere

Jeg har tidligere på Trustpilot beskrevet, hvilket fupforetagende Termination Experts er. Hvordan de, selv efter man har betalt et “gebyr” opfinder nye ydelser, man skal betale for. Efter denne anmeld... Se mere

Middel

11 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(10.881)

Nul stjerner her fra !!

Nul stjerner her fra !!

17. juni 2025

Kære kunde,
Tak for din besked. Vi vil gerne løse dette så hurtigt som muligt, men vi kan desværre ikke finde dine oplysninger. Kan du sende os en e-mail med dine ordre- eller kundeoplysninger? Så kan vi straks gå i gang med at finde en passende løsning.
reviews@terminationexperts.com

Jeg har opsagt mit abonnement ved TV2…

Jeg har opsagt mit abonnement ved TV2 play, men fik derefter et opsigelsesvrev fra Termination Experts, hvor jeg skulle betale 275,-kr. jeg turde ikke andet end at betale da de truede men det ene og det andet. Nu kan jeg så se at det er rent fup. Det er skræmmende at man skal svindles alle steder fra, det kan man takke det digitale rådne system for😡😡😡

13. juni 2025

Kære kunde,

Tak, fordi du har kontaktet os. Vi har gennemgået din henvendelse og har netop sendt dig en e-mail med en mulig løsning.

Vi forstår, at dette kan være irriterende for dig, og vi gør vores yderste for at løse problemet hurtigt og omhyggeligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer.

Nu bliver brevet sendt til politiet…

Nu bliver brevet sendt til politiet gider ikke det pjat med dem
Det har været i kontant
Jeg har snakket med Disney plus jeg skylder intet

16. juni 2025

Kjære kunde,

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.
Vi har nå sett på situasjonen din og sendt deg en løsning via e-post.

Vi tar dette på alvor og gjør alt vi kan for å løse problemet.
Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe mer.

Trækker penge uden at havde gjort deres abejde

Jeg har ikke fået den ydelse de beskrev.
Jeg bliver opkrævet penge for at de skulle have opsagt mit abonoment selv om mit abonoment stadig er aktivt

16. juni 2025

Kære kunde,

Tak for din besked. Vi har undersøgt situationen og har nu sendt dig en løsning pr. e-mail.

Vi behandler dette med høj prioritet og gør vores bedste for at løse problemet hurtigst muligt.
Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at sende os en besked.

En virksomhed med meget lidt etik

En virksomhed med meget lidt etik. Jeg anbefaler at man som forbruger er opmærksom på ikke, at opsige via dem. Gør det hos den aktuelle udbyder.

14. juni 2025

Kære kunde,

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive til os.
Vi har siden kigget på din situation og sendt dig en løsning pr. e-mail.

Vi tager dette alvorligt og gør alt, hvad vi kan, for at håndtere det pænt.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis der opstår yderligere problemer.

Alle opfordres til at gå til…

Alle opfordres til at gå til Forbrugerombudsmanden/forbruger rådet det bund råddent

14. juni 2025

Kære kunde,

Tak, fordi du har kontaktet os. Vi har gennemgået din rapport og har netop sendt dig en e-mail med en mulig løsning.

Vi forstår, at dette kan være irriterende for dig, og vi gør vores bedste for at løse det hurtigt og omhyggeligt.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er andet, du gerne vil spørge om eller dele.

Fusk firma

Skulle opsige mit Mofibo abonnement og det første der kom frem, da jeg googlede det, var deres "tjeneste" forklædt som Mofibo. Med småt står der, at man acceptere at betale 275 kr. i opsigelsesgebyr. Det er falsk reklame, da Mofibo ikke opkræver et opsigelsesgebyr og man kan opsige uden omkostninger ved dem. Jeg har klaget over deres regning og skrevet at det er i strid med lovgivningen, men de vil ikke acceptere det. Ren og skær fusk firma.

9. juni 2025

SCAM

Jeg tank op kortet kun én gang (19 kr.), og måneden efter tog de yderligere 19 kr. fra mig. I dag modtog jeg en e-mail, der sagde, at jeg skulle betale 275 kr., hvorfor? Jeg vil ikke gøre det, jeg vil ikke betale. Det giver overhovedet ikke mening.!

13. juni 2025

Fup og svindel

Kunne jeg give Termination o stjerner ville jeg det da vi meldte os ud af en sundhedsforsikring kom vi ved en fejl til at betale 275kr for at det sendte os et brev hvor der stod vi havde opsagt en sundhedsforsikring…. Okay vores fejl men de vil dælme have penge fra min mand som har betalt oven i det har de lagt rykkergebyrer på og truer med Ribers fup og svindel 😡😡😡 pas på derude
I har skrevet om jeg vil lave en ny anmeldelse hvis tingene kom på plads der er sendt billeder fra banken at i har fået jeres penge faktura nr har også fået men stadigvæk bliver i ved med at sende og endda med rykkergebyrer 😡så nej synes stadigvæk det er fup firma

12. juni 2025

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at sende os en besked.

Det her er det værste jeg har prøvet

Det her er det værste jeg har prøvet, de skriver at de har opsagt mit Prime, men den står i min mands navn.
Der står de svarer på mails indenfor 3 hverdage, min mand og jeg skrev at dette måtte være en fejl, men de forsætter med at true med inkasso/rykker og har aldrig svaret! Et firma man ikke kan få fat i på telefon, alle alarmklokker ringer! Vi prøver at skrive mail igen!!!!!

reviews@terminationexperts.com

De bliver ved med at sende gebyr …

De bliver ved med at sende gebyr selvom jeg har betalt gebyr 2 gange har de sendt gebyr igen I dag. Sidst jeg betalte mit gebyr skrev de at jeg ikke vil få et gebyr igen, og nu har de fanme sendt et nyt.

SCAM

Jeg har allerede skrevet en anmeldelse hvor jeg fik svar om at de vil finde en god aftale til mig hvis jeg skrev til dem på mail. Jeg prøvede at afmelde viaplay og putegym på deres hjemmeside, og pludselig fik jeg besked om at jeg skyldte dem penge, selvom der aldrig stod at det kostede penge at afmelde tingene da jeg brugte deres hjemmeside. Jeg har sendt dem en mail og der er aldrig blevet skrevet. Dette er fup og scam, IKKE brug deres hjemmeside. Min bøde er nu på 575kr og beløbet stiger kun. Jeg synes ikke det fair jeg skal betale for noget, jeg aldrig ville have betalt for hvis de bare havde skrevet beløbet da jeg brugte deres hjemmeside. Hvis i vil hjælpe mig med at lave en fair aftale så kan i finde min mail jeg har skrevet til jer. Mit navn er Laura zlebacic.
Men regner ikke med at få en mail fra jer da i ikke svarede sidst!

Det er fup og svindel .

Det er fup og svindel .
De opkræver penge hele tiden selvom man ikke har noget udestående .
Jeg faldt i fælden første gang og betalte . Men de bliver ved med at opkræve mig .

De er nu meldt

Svindet og bedrag

Opsigelse af mit Verisure Danmark
Den 26-12 har i 2 gange sendt opsigelse til Verisure Holland på dansk
Jeg bor i Danmark og Verisure Danmark har aldrig hørt fra jer, men alligevel vil i kræve mig for 2 gange opsigelse til et Hollands firma på kr. 275 pr stk. skrevet på dansk
Har gjort indsigelse mange gange, men i svarer mig
ikke
Har d.d. modtaget i alt ca. 60 rykker på SMS, mail og brev
Rykkerne er modtaget fra jer og Swift Debt Assist incasso
Som meddelt før vil jeg ikke betale for noget jeg aldrig har fået.
Tag gerne en retssag og hold jer til Dansk lovgivning.
Tror i at i bare kan blive ved med at sende rykker og så jeg til sidst betaler jeg men det sker aldrig.
Til alle: Hold jer væk fra dette firma
Aksel Andersen

26. december 2024

PAS PÅ dette firma

PAS PÅ dette firma. De kræver penge uden at sikre sig om at opsigelse er gået igennem. Vi måtte selv sige abonnementet op hos YouSee 2 uger efter dette skulle være gjort af TerminationExperts. Så nu vil TerminationExperts have 275,00 for ingenting.

30. maj 2025

Kære kunde,

Tak for din henvendelse. Vi vil gerne hjælpe dig så hurtigt som muligt, men vi har brug for nogle oplysninger fra dig.

Kan du sende os en e-mail med dit ordrenummer eller dine kundeoplysninger? Så går vi straks i gang med din henvendelse.
På forhånd tak – vi står klar til at hjælpe dig!
reviews@terminationexperts.com

Det største svindel og fusker små børn…

Det største svindel og fusker små børn som sender rykkergebyr til folks adresser og har personlige og oplysninger på folk og sender rykkergebyr til flere 100 kr. og bruger folks adresser og navn efternavn telefonnummer prøver at kræve penge fra folk som aldrig kender til deres hjemmeside eller har været inde på deres hjemmeside og bilder folk ind at man har været inde og opsige medlemskab hos dem Det er så skræmmende og man ved ikke hvordan de har fået fat i. de kontakter min lillesøster og ringer til hende og skriver beskeder til hende om en ny rykker og udover det så sender de brev og rykker hele tiden til hendes adresse omkring de gerne vil have hendes penge. hvad er det for en fuske firma lige efter det her sekund vi kommer til at politianmelde denne her svindel firma og vi skal sætte jer på plads og bare vent og se bare vent og se vi skal vise jeg lukker det her på dag og nat vi skal vi ser hvem der vinder sådan nogle som jeres svindler fusker der bliver ved med at chikanere folk og ringe til dem og skriver til dem og spammer dem med deres brevkasse med at sende alle mulige ting. det er så rystende at I hacker jer på folks telefon I står og sender brev i sover og ringer og skriver beskeder men det her det skal nok sættes en stopper for ved at vi politianmelder jer vent og se. Og der er kraftedeme ikke nogen der skal sige vi har været på jeres hjemmeside vi vidste ikke at der var et firma der eksisteret der opsiger folk fra medlemskaber og vi har ikke behov for jer er det med så det der det skal pakkes langt langt væk men bare vent jeg giver ikke slip på det her før vi finder ud af hvem I er og hvis I er virkelig så kloge kontakter I os igen fordi så kan vi slå jeres telefonnumre op gennem MobilePay og så så sender vi det telefonnummer direkte til politiet så ved de godt hvem I er så hvis I klog så kontakter I ikke os mere.

6. juni 2025

reviews@terminationexperts.com

Vedrørende uretmæssige opkrævninger og misvisende opsigelsesproces

Jeg ønsker hermed at udtrykke min store utilfredshed og frustration over en yderst utilfredsstillende og vildledende oplevelse med Termination Experts.

I februar ønskede jeg at opsige mit medlemskab hos PureGym og søgte derfor på Google efter “opsigelse af medlemskab PureGym”. Blandt søgeresultaterne fremgik en side fra Termination Experts, som jeg fejlagtigt antog var en officiel del af PureGyms egen opsigelsesproces. Deres hjemmeside og opsigelsesformular var stærkt vildledende og udformet på en måde, der skabte indtryk af, at jeg var i gang med at foretage en korrekt opsigelse af mit medlemskab hos PureGym.

Da det normalt blot kræver betaling for en ekstra løbende måned at opsige et medlemskab hos PureGym, gik jeg ud fra, at alt var i orden, og at opsigelsen ville blive håndteret automatisk via betalingsservice. Det viste sig dog senere, at mit medlemskab aldrig var blevet opsagt korrekt. PureGym kunne bekræfte, at der ikke var registreret nogen opsigelse, og jeg måtte derfor møde fysisk op i mit lokale center for at få medlemskabet afsluttet – hvilket nu er gjort korrekt.

Sideløbende med dette begyndte Termination Experts at sende mig opkrævninger – først på 279 kr., og sidenhen gentagne rykkere med ekstra gebyrer. Jeg blev oprindeligt i tvivl om, hvorvidt opkrævningerne overhovedet var ægte, da jeg ikke havde modtaget nogen reel serviceydelse. Alligevel insisterer de nu på, at jeg skal betale for en “service”, de hverken har leveret eller effektueret.

Det er fuldstændig uacceptabelt, at jeg nu både skal betale for:

En ekstra medlemsperiode hos PureGym, fordi opsigelsen ikke blev gennemført korrekt
En såkaldt "opsigelsesservice", som aldrig har været aktiv eller effektiv
Gentagne rykkere og gebyrer for en fejl, der ene og alene skyldes en vildledende og uigennemsigtig kommunikation fra Termination Experts
Jeg forventer, at disse opkrævninger bortfalder øjeblikkeligt, og at der gives en officiel undskyldning for den forvirrende og misvisende fremstilling af jeres rolle i opsigelsesprocessen. Jeg er både vred og skuffet over at være blevet trukket ind i dette, og det har kostet mig både tid, penge og ikke mindst unødig irritation.

6. juni 2025

Kære kunde,

På forhånd tak – vi står klar til at hjælpe dig!
reviews@terminationexperts.com

Har I ikke set de mange kommentarer på…

Har I ikke set de mange kommentarer på Trustpilot. Folk kommer ved en fejltagelse til at tilmelde sig jeres "service" fordi den ligger så tæt på Primes afbestillingssted. Det er bondefangeri af værste skuffe. God skik er at først betaler kunden og derefter får man service. Men så vil svindelnummeret blive opdaget i tide. Hvis I bekymrer jeg om kunden så byt om på service og betaling.

5. maj 2025

HOLD JER VÆK FRA TERMINATION EXPERTS

HOLD JER VÆK FRA TERMINATION EXPERTS. DE ER KUN UDE EFTER DINE PENGE. DER ER INGEN HJÆLP AT HENTE

5. juni 2025

reviews@terminationexperts.com

De har ingen Juridsk platform i…

De har ingen Juridsk platform i Danmark,det er kun et firma som truer folk med inkasso og div.

5. juni 2025