Har selv opsagt mit telmore abonnement men nu kræver Termination experts 475 kr for en service jeg ikke har bedt om, hvordan de svindler sig til det ved jeg ikke. Telenor opsagde det ene abonnement fo... Se mere
Opdateret. Har skrevet med dem på mail og har i dag fået annulleret min ordre. Tak for det !! Jeg nægter at accepterer deres opkrævning, da jeg ikke var blevet tydeligt informeret om pris, ydelse o... Se mere
Opdatering: De har nu fjernet min betaling så skal ikk betale alligevel heldigvis Skulle afmelde red barnet og der stod ikke at det kostede penge.Nu vil de have 375 kr helt hen i vejret. Jeg beta... Se mere
Jeg har tidligere på Trustpilot beskrevet, hvilket fupforetagende Termination Experts er. Hvordan de, selv efter man har betalt et “gebyr” opfinder nye ydelser, man skal betale for. Efter denne anmeld... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
Andre kiggede også på
Fup firma - vildledende og ulovlig markedsførig
Overskrift: Vildledende virksomhed – skjuler vigtige oplysninger
Jeg brugte Termination Experts til at opsige mit medlemskab hos Podimo. Det så enkelt ud – men bagefter blev jeg opkrævet betaling for en ydelse, hvor det ikke var tydeligt, at opsigelsen blev sendt fra udlandet (Holland), hvilket har stor betydning for leveringstid og retsstilling.
Denne oplysning blev ikke fremhævet under bestillingsforløbet, og det gør tjenesten vildledende ifølge forbrugeraftaleloven. Når man konfronterer dem, svarer de med standardsvar og henviser til “vilkår”, som ingen almindelig forbruger kan forventes at læse sig igennem på forhånd.
Jeg har indgivet sag til Forbrugerombudsmanden, som nu kigger på sagen.
I stedet for at løse konflikten forsøger virksomheden at presse betalingen igennem med gebyrtrusler og rykkere – til trods for, at de er gjort opmærksomme på, at der er tale om en tvist. Det er fuldstændig uacceptabelt.
Mit råd: Brug ikke denne tjeneste. Du kan nemt selv skrive og sende en opsigelse – og undgå den slags tvivlsom praksis.

Besvarelse fra Vorderly
Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har haft skrevet e-mail med dem i tre uger. Jeg er endt med at betale for en service, jeg aldrig har bestilt. Jeg tør ikke andet. Jeg skulle angivelig have bestilt en opsigelse til Puregym, hvilket er noget man opsiger igennem Puregyms app.
Det er første e-mail med sagsnummer.
Kære Stine Hansen,
Vi har modtaget din e-mail og registreret den under nummeret 457997. Vi bestræber os på at behandle din e-mail inden for 5 arbejdsdage. Du kan besvare denne e-mail, hvis du ønsker at tilføje yderligere oplysninger.
Med venlig hilsen,
TerminationExperts

Vildledende markedsføring
Overskrift: Vildledende virksomhed – skjuler vigtige oplysninger
Jeg brugte Termination Experts til at opsige mit medlemskab hos PureGym. Det så enkelt ud – men bagefter blev jeg opkrævet betaling for en ydelse, hvor det ikke var tydeligt, at opsigelsen blev sendt fra udlandet (Holland), hvilket har stor betydning for leveringstid og retsstilling.
Jeg har afvist kravet og indgivet sag til Forbrugerombudsmanden, som nu kigger på sagen.

Fup og fiduser
Fup og fiduser. Der er ingen bevis på noget som helst. De har ikke sendt noget brev til nogen som helst. Ville finde ud af hvordan jeg kunne få pengene tilbage fra LinkedIn abonnement efter prøveperiode. Kommer ind på deres side, og indtaster oplysninger da jeg tror, jeg skal gå via dem for at kunne opsige LinkedIn og få mine penge retur. Det viser sig, at jeg selv kan gøre det via LinkedIn indsigelse indenfor de første 14 dage. Har så modtage en regning på 275 kr… de må have slugt søm… den kommer jeg IK til at betale.

Bedrageri
Utrolig arrogant. De sender et opsigelsebrev til Netflix som jeg betaler kr. 275 for. Jeg bliver opkrævet fra Netflix. Ringer Netflix og de fortæller at de ikke har modtaget noget og for øvrigt skal de ske via app eller pr. Tlf. dette ville jeg formode at Termination Expert ville vide. De sender et standard brev uden nødvendig information. Jeg kontakter experterne, får svar tilbage at de fuldt ud forstår min frustration men de vil gerne sende det samme brev igen uden beregning. Jeg skriver at det det jo ikke kan bruges, jeg har nu selv opsagt. Får et svar om at de fuldt ud forstår min frustration men jeg må forstå hvordan det foregår. Det eneste jeg forstår er at det er rent bundefangeri på mig. Hold jer meget langt væk fra dem. Efter mange mail og en anmeldelse på trustpilit har jeg nu fået mine penge retur her den 24. Juli

Besvarelse fra Vorderly
De gør .hvad de kan for .at hjælpe…
De gør .hvad de kan for .at hjælpe personer i problemer .
Opsagde mit abonnement hos Disney+
Som mange andre kom jeg ind på den forkerte side. Opsagde mit abonnement hos Disney+. Undrede mig over at der ikke kom et opsigelse fra Disney+. Ringede til dem en måned efter. De havde ikke fået min opsigelse, og vi aftalte, at jeg forsatte mit abonnement. Den søde dame fortalte, at de absolut ikke havde samarbejde med TerminationExperts og brugte nogle mindre flatterende ord om dem. Pludselig fik jeg en opkrævning fra TerminationExperts for opsigelse af mit abonnement!! De ville da gerne sende en opsigelse til Disney+ ! Fortalte at de ikke havde opsagt mit abonnement og jeg ville forsætte det. At misligholde en "aftale" og derefter opkræve 275 kr. Derefter er der kommet en rykker i dag. Kan se at der er mange andre, som har haft samme oplevelse. Næster skridt må være at kontakte forbruger Europa. En skam at bruge en masse tid på den rene svindel.

Besvarelse fra Vorderly
Har idag modtaget en opkrævning på 375…
Har idag modtaget en opkrævning på 375 på en tjeneste jeg ikke har gjort brug af og de truer med inkasso, hvis jeg ikke betaler. Det er det rene bondefangeri de har gang i og er meget aggressive. Jeg har kontaktet forbruger Europa, som udmærket kender til deres aggressive og falske indkrævninger.

Besvarelse fra Vorderly
Opsagde mit abonnement hos Mofibo som…
Opsagde mit abonnement hos Mofibo som var en gratis prøveperiode nu kræver i penge fra mig selvom Mofibo siger I intet har med deres firma og at gøre. I kan ikke kræve penge fra mig uden noget samarbejde med Mofibo det er noget værre svineri og det er svindel og I skal stoppe med at kontakte mig på mail Jeg har modtaget jeres seneste besked herunder hvor det ikke er muligt for mig og svare tilbage sjovt nok, hvor I oplyser, at jeg ikke figurerer i jeres system. Det undrer mig, da jeg løbende modtager mails fra jer – herunder opkrævninger og rykkere.
Jeg vil derfor bede jer om at afklare dette, da jeres besked ikke stemmer overens med den kontakt og kommunikation, jeg hidtil har modtaget fra jer.

Bondefangeri, svindel og snyd
Jeg ville helst ikke give nogen stjerner, men desværre er man jo nød til at give 1……Håber helt sikkert også snart der er nogen der får stoppet det her fusker firma..
Håber alle der bliver spammet med deres mails, blokerer dem og IKKE betaler.
Håber også Trustpilot får kigget på de 5 stjernet anmeldelser, det jo fake som alt andet med det firma.
Man bliver hurtigt fanget i deres spind og så skylder man pludselig 275 kr. og hvis ikke man betaler opkræver de hurtigt 100 kr. oveni.
Jeg har ligesom mange andre ikke i mulighed og lyst til at betale, da jeg mener det er bondefangeri……

Besvarelse fra Vorderly
BRUG ALDRIG DENNE UDBYDER!
BRUG ALDRIG DENNE UDBYDER!
Jeg havde været igang med at undersøge hvordan man kunne afmelde prime Video, jeg kommer ind og ser man kan udfylde en masse brikker også ville en automatisk tjeneste sende et brev "smart" tænker man, lige indtil opkrævningen kommer, kr. 275,- for et automatiseret brev, som ikke er blevet sendt eller noget endnu, det her er og bliver verdens største svindel nummer, de har været så kloge i deres generelle vilkår har skrevet at lige så snart man er igennem deres trin, så har man opsagt alle former for fortrydelsesret.

Besvarelse fra Vorderly
Jeg har ALDRIG bedt dem opsige mit… kr
Jeg har ALDRIG bedt Termination Experts opsige mit abonnement hos Falck. Det har jeg selv gjort telefonisk direkte til Falck.
Pludselig får jeg en sms besked om jeg skal betale 275 kr til TerminationExperts. Jeg kender ikke firmaet og tænker det er SPAM og undlader at reagere. 3 uger efter får jeg en sms besked igen med en rykker på 100 kr, så nu skylder jeg 375 kr🤬.
Min bekræftelse fra Falck stemmer ikke overens med den dato Termination Experts mener jeg skulle have bedt dem opsige Falck. Jeg kommer ikke til at betale dem…

Endnu en svindelsag
Endnu en svindelsag.
Bliver meldt til Forbruger Europa nu.
Vi har også modtaget brev, men har været i kontakt med dem og der skriver de at de vil annullere regningen, hvis vi trækker trustpilot anmeldelsen tilbage. Men de har aldrig gjort det.

Besvarelse fra Vorderly
Det er kun for at få penge ud af folk
Det er kun for at få penge ud af folk! Dårligt firma!!! Sikke noget l o r t!
🚩❌❌❌❌

Besvarelse fra Vorderly
DETTE FIRMA ER DE STØRSTE SVINDLERE!
DETTE FIRMA ER DE STØRSTE SVINDLERE!
Jeg har kun haft et prøveabonnement hos Prime, som jeg har opsagt før første betaling. Herefter har jeg modtaget en faktura fra de såkaldte “Termination Experts” på 275kr. Det er det rene svindel, da jeg aldrig har eller har tænkt mig at benytte deres fup service.
Herefter har jeg været i kontakt med dem, som på GoogleTranslate dansk skriver det samme om og om igen. Der er ingen hjælp at hente, og de fortjener ikke en krone fra mig eller andre.

Besvarelse fra Vorderly
Jeg skulle opsige et abonnement og kom…
Jeg skulle opsige et abonnement og kom åbenbart ind på deres side i stedet for den abonnement side jeg skulle have været ind på.. der blev ikke oplyst pris .. det kom så i mailen bagefter .. efter undersøgelse af firmaet kan jeg se at flere er hoppet i den fælde … nej man betaler selvfølgelig ikke får at opsige et abonnement.

Besvarelse fra Vorderly
Jeg betaler ikke for noget jeg anullerede dagen efter
Jeg betaler ikke.
de gider og få mig til at betale for en opsigelse som jeg selv gjorde dagen efter på netflix og sagde at de ikke skulle sende men det gjorde de alligevel
Nu opkræver de 375 kr men har ikke tænkt mig og betale det sker ikke
Og oven i det har jeg nu fået brev. De gider ikke engang og svare på min email jeg får kun det samme svar har meldt dem til forbrugereuropa

Svindel!
Svindel!
Jeg har fået e-mail fra dem om opsigelse af Spotify og jeg svaret med det samme om jeg vil ikke opsige min abonnement og det var ikke mig som indtast mine oplysninger. Og de forsætter skrive til mig om jeg skal give en forklaring, selvom jeg har forklaret det. Noget som helst kan indtast andres oplysninger og acceptere vilkårene.
Mvh Diana

Svindel
Svindel, Svindel og atter Svindel.
Kan ikke give 0 eller negative stjerner desværre.
De tilbyder en non service, som de så hurtigt begynder at sende rykkere for. Virksomheden har ikke mulighed for at indrive inkasso i Danmark, så kan trygt ignoreres.
Kontakt forbruger Europa hvis du oplever deres forretnings metoder.