Vorderly Anmeldelser

10.881

2,9

Har selv opsagt mit telmore abonnement men nu kræver Termination experts 475 kr for en service jeg ikke har bedt om, hvordan de svindler sig til det ved jeg ikke. Telenor opsagde det ene abonnement fo... Se mere

Opdateret. Har skrevet med dem på mail og har i dag fået annulleret min ordre. Tak for det !! Jeg nægter at accepterer deres opkrævning, da jeg ikke var blevet tydeligt informeret om pris, ydelse o... Se mere

Opdatering: De har nu fjernet min betaling så skal ikk betale alligevel heldigvis Skulle afmelde red barnet og der stod ikke at det kostede penge.Nu vil de have 375 kr helt hen i vejret. Jeg beta... Se mere

Jeg har tidligere på Trustpilot beskrevet, hvilket fupforetagende Termination Experts er. Hvordan de, selv efter man har betalt et “gebyr” opfinder nye ydelser, man skal betale for. Efter denne anmeld... Se mere

Middel

11 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(10.881)

977 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Svindel og humbuk !

Svindel og humbuk !!
Vær opmærksom derude 🥵
Min opkrævning er steget fra 275 til 475, til trods for flere klager.

1. august 2025

Besvarelse fra Vorderly

Tak for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med vores service.

Vi har sendt dig en e-mail for at få et bedre indblik i din situation. Vi opfordrer dig til at svare på e-mailen, så vi sammen kan finde en passende løsning.

Hos TerminationExperts stræber vi efter at yde den bedst mulige support til alle kunder, og vi tager signaler som dit alvorligt.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE…

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE!!!!!!!!!!!

SERIØST!!!!! Har afmeldt mit abonnement gennem puregym.
Bliver åbenbart ført til en opsigelsesblanket, som jeg udfylder den dag, og lige pludselig bliver jeg ført til denne L*et hjemmeside, som opkræver mig først 275kr og nu er der kommet et rykkergebyrer på 100kr, selvom jeg har skrevet med en af jeres “medarbejdere” som bliver ved med at påstå, at jeg har sagt ja til hjælp fra dem, med at opsige mig puregym abonnement! Som jeg sagtens kunne uden nogen som helst hjælp fra nogen!!!!

1. september 2025

Betal ikke

Termination experts udfører en opgave som er gratis (opsigelse af abonnementer) og kræver penge for det. Hvis du ikke betaler, sender de hidsige breve med rykkergebyrer.
Gå til forbrugereuropas hjemmeside og hent en formular man kan sende til dem. Gør det hurtigt.

25. august 2025

Sehr geehrte Kundin, sehr geehrter Kunde,
Vielen Dank für Ihre Kontaktaufnahme. Wir würden Ihnen gerne schnellstmöglich helfen, benötigen aber noch einige zusätzliche Informationen von Ihnen.
Senden Sie uns bitte eine E-Mail mit Ihrer Bestellnummer oder Ihren Kundendaten. Wir kümmern uns umgehend darum. reviews@terminationexperts.com
Vielen Dank im Voraus – wir sind für Sie da!

Pas på!! Ikke engang AFMELDT fra mit abonnement

Nu ved jeg ikke hvor min sidste anmeldelse blev af, men jeg skriver den lige igen. Jeg har udover at skulle betale til dem her som jeg troede var puregym da når man googler puregym opsigelse, står de her desværre på toppen, så trykkede jeg ind på dem og opsagde.

desværre kan jeg se de ikke en skid har opsagt og jeg har fået en rykker fra puregym og nu stadig aktiv. Det lige omkring over 1000 kroner fattigere pga de her! I burde seriøst i det mindste når I udføre sådan noget ligegyldigt arbejde, gør jeres arbejde ordentligt!

30. august 2025

Kære kunde,
Tak for din besked. Vi har undersøgt din situation og sendt dig en e-mail med en mulig løsning. Dette er vores højeste prioritet, og vi gør vores bedste for at løse dette for dig så hurtigt som muligt.

SVINDLERE AF HØJESTE KARAKTER😡

SVINDLERE AF HØJESTE KARAKTER😡
Når jeg går ind , og opsiger abonnement hos MyIq, hvorfor stakler I så blande jer, jeg har ikke en skid med jer, at gøre😡
275,-kr. forsat opsige et abonnement, anede INTET om at det skulle gå igennem jer

MyIQ
Til Kundeservice / Medlemsadministration 2093 Philadelphia Pike 3129
DE19703 Claymont
United Kingdom
Hvalsø, 17-09-2025
Angående: Anmodning om opsigelse MYIQ Kære hr./fru,
Hermed meddeler jeg, at jeg ønsker at afslutte min aftale med MYIQ, i overensstemmelse med opsigelsesfristerne fastsat i gældende forbrugerlovgivning Jeg beder dig venligst om at opsige min aftale øjeblikkeligt eller på den første mulige dato.
Jeg vil også gerne angive årsagen til min opsigelse: Jeg tog kun1 test, men I har hævet mange penge på min konto, dem vil jeg godt have tilbage. Selvom denne beslutning er personlig, håber jeg, at min feedback kan bidrage til forbedringen af jeres service i fremtiden.
Jeg vil gerne modtage en skriftlig bekræftelse på opsigelsen, herunder den præcise slutdato for min kontrakt, på min e-mailadresse: .
Derudover beder jeg dig, i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), om at slette alle personoplysninger relateret til mit medlemskab og bekræfte, når denne proces er fuldført. Dette anmodning omfatter sletning af mine data fra alle dine systemer og databaser.
På forhånd tak for korrekt håndtering af denne opsigelse. Med venlig hilsen,
Lars Saaby Jakobsen
Jeg betaler IKKE de 275,-kr., færdig😡

14. oktober 2025

Troede det var puregym

Troede det var puregym. Kunne seriøst SELV ha logget ind og nemt opsagt fra puregym, så ALDRIG Google opsigelse puregym eller whatever. Den fører dig direkte til deres opsigelsesblanket og udover det lige tager dem lidt ekstra tid som gør man ikke når at opsige fra den pågældende dag dvs får ekstra måned at betale for puregym, så tager de desværre også penge fra dig. Hvorfor denne virksomhed eksistere er til at lukke op og skide i. Bare angiv opsigelse direkte til virksomheden og pas på med dem her. Virksomheden har samme værdi som at holde dig i hånden imens man prøver at sætte sig i en sofa. Ligeså f… ligegyldig.

12. oktober 2025

Kære kunde,

Tak for din besked. Vi har undersøgt situationen og har nu sendt dig en løsning pr. e-mail.

Vi behandler dette som en prioritet og vil fortsat gøre vores bedste for at løse problemet hurtigt.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at sende os en besked.

Hej jeg har opsagt mit SkyShowtime

Hej jeg har opsagt mit SkyShowtime
Og får lige pludselig en regningen fra termination Experts at jeg skal betale 275kr fordi de siger de har hjulpet mig med at opsige mit abonnement og det passer ikke

27. august 2025

Kære kunde,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive til os.

Vi har nu undersøgt din situation og sendt dig en løsning pr. e-mail.
Vi tager dette alvorligt og gør alt for at håndtere det på en ordentlig måde.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget andet, du ønsker at drøfte.

Kæmpe svindel virkesomhed.

Kæmpe svindel virkesomhed.
De opkræver uhyrlige beløber for at opsige abonnementer. I mit tilfælde amazon prime. De gemmer sig bag sponsoraterne på google når man vil opsige et abonnement og googler det.
Så det dem der kommer frem.
De truer med rykker gebyrer for at oplyse at du ikke har betalt.
De er svindlere, uærlige og bør undersøges af politiet i det land de hører under.
Slemt skuffende oplevelse at jeg ved en fejl brugte dem. Nettop fordi det er deres hjemmeside der kommer frem når du googler.

6. oktober 2025

Kære kunde,
Tak fordi du kontaktede os. Vi vil meget gerne hjælpe dig så hurtigt som muligt, men vi har brug for yderligere oplysninger fra dig.
Vil du venligst sende os en e-mail med dit ordrenummer eller kundeoplysninger? Vi vil straks tage os af det for dig. reviews@terminationexperts.com
Tak på forhånd – vi er her for dig!

Sindssyg dårligt virksomhed

Sindssyg dårligt virksomhed. Har skreven frem og tilbage med det i snart 3 måneder ang. en tilbage betaling til mig, men det virke som om at lige så snart de har fået deres penge så er de ligeglade.
Synes simpelhen det er for dårligt, og så får man endda mail på polsk fra dem.

7. oktober 2025

Kære kunde,
Tak for din besked. Vi vil gerne løse dette for dig så hurtigt som muligt, men vi kan desværre ikke finde dine oplysninger. Kan du sende os en e-mail med din ordre eller dine kundeoplysninger? Så kan vi straks begynde at arbejde på en passende løsning. reviews@terminationexperts.com
Vi ser frem til at høre fra dig!

Fusk ???

Jeg har fået en mail fra dem, og skylder 275kr jeg ved virkelig ik om det er fup. Jeg kan ik se jeg har fået en “vare”. Men de er meget insisterende på den er go nok.

7. oktober 2025

Kære kunde,
Tak på forhånd – vi er her for dig!

Fup firma

Jeg lavede et opsigelsesbrev gennem deres side for noget tid siden, og nu bliver jeg opkrævet 275 kr., selvom min forsikring aldrig har modtaget opsigelsen. Termination Experts skriver, at de har sendt brevet, men jeg har ingen bekræftelse på, at det rent faktisk er nået frem. Jeg står tilbage med en regning og en forsikring, som stadig ikke er opsagt.
Der står heller ikke tydeligt nogen steder, at man får en regning bagefter. Det virker misvisende, og jeg vil ikke anbefale at bruge dem.

5. september 2025

Besvarelse fra Vorderly

Tak for at du delte din oplevelse. Vi beklager at høre, at du er utilfreds med vores service.
Vi har sendt dig en e-mail for bedre at forstå din situation. Besvar venligst e-mailen, så vi kan samarbejde om at finde en passende løsning.
Hos TerminationExperts stræber vi efter at yde den bedst mulige support til alle kunder, og vi tager feedback som din alvorligt.

!!!SVINDEL!!!

Jeg har i dag fået en besked om at skulle betale 275kr for deres hjælp?
Jeg opsagde mit abonnement igennem dem, og der stod intet med at de ville indkræve penge for det. Simpelthen for dårligt!

6. oktober 2025

Besvarelse fra Vorderly

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at du fandt vores service på denne måde.
Hos TerminationExperts værdsætter vi gennemsigtig kommunikation og en positiv kundeoplevelse. Vi vil gerne bedre forstå, hvad der gik galt, så vi kan samarbejde om at finde en passende løsning.
Vi inviterer dig derfor varmt til at kontakte os på reviews@terminationexperts.com. Vi er klar til at drøfte dine bekymringer og håndtere dem omhyggeligt.

Scam, fusk, svindelfirma

Scam! Svindel! Fuskerfirma! Får et rykkerbrev for et opsigelses brev til Loop, som jeg aldrig har bestilt. Aner ikke hvordan de har adgang til dele af mine oplysninger. Har været i kontakt med Forbruger Europa og fået god vejledning. Har også talt med Loops ledelse, som skriftligt har bekræftet at jeg har sagt mit abonnement op ved dem, på sædvanlig vis via deres hjemmeside.

Som sagt, fuskerfirma!!

Jeg svarer på nedenstående reply her!

Jeg har skrevet frem og tilbage med Jer i en måned. Jeg skriver det samme igen og igen og igen og igen - I læser eller forstår ikke det jeg skriver! Jeg har IKKE bestilt noget udmeldelsesbrev ved Jer! ALDRIG! Jeg har igennem 15-20 år været medlem af Loop on/off, da jeg træner der når jeg besøger mine gamle forældre. Jeg har UTALLIGE gange meldt mig ind og ud af Loop, det har jeg totalt styr på og jeg har gjort fuldstændig som jeg plejer, meldt mig ud via Loops hjemmeside, det har jeres services intet med at gøre. Jeg har været i kontakt med Loops øverste ledelse og modtaget en mail fra Loop der 100% bekræftiger mig i, at JEG SELV har meldt mig ud via deres hjemmeside, det kan de se inde i deres styringssystem. Alligevel påstår I at jeg har bestilt et udmeldelsesbrev ved jer, DET HAR JEG IKKE!

Det har jeg skrevet til Jer 20-30 gange og alligevel bliver I ved. Jeg ved ikke hvordan jeres firma får sneget sig ind og hapser oplysninger på den måde I gør. Jeg har talt med Forvruger Europa og er medlem af en gruppe på flere tusinde mennesker, begge steder bliver jeg bekræftiget i at den måde i opererer på, den er der rigtig mange mennesker der oplever!

I kan gå ind og læse ALLE mine mails, og så vil jeg bede jer STOPPE med at chikanere mig!

Jeg har fået nok!

15. september 2025

Besvarelse fra Vorderly

Tak for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service.

Vi vil gerne understrege, at Termination Experts er et legitimt og registreret firma, der opererer fuldt ud inden for gældende love og regler. Vores tjenester udføres udelukkende efter en eksplicit ordre fra forbrugeren, der under bestillingsprocessen accepterer betingelserne og omkostningerne.

Vi har nu sendt dig en e-mail for bedre at kunne forstå din situation. Vi opfordrer dig til at svare på denne besked, så vi sammen kan finde en passende løsning.

Hos Termination Experts stræber vi efter at yde den bedst mulige support til alle kunder og tager signaler som dit alvorligt.

luxplus

jeg skul opsige mig mig abonnement og efter begyndt de og kræve Penge af mig har ikke betalt i nu men de de bliver ved og der stå ikke nogen om det kostet penge jeg vil aldrig anbefale dem de er nogen svindler

29. september 2025

Kære kunde,

Tak for din henvendelse. Vi vil gerne hjælpe dig så hurtigt som muligt, men vi har brug for nogle oplysninger fra dig.

Kan du sende os en e-mail med dit ordrenummer eller dine kundeoplysninger? Så går vi straks i gang med at hjælpe dig. reviews@terminationexperts.com
Tak på forhånd – vi står klar til at hjælpe dig!

Ik betal

HUSK! Der sker ikke noget hvis i ikke betaler. Det et fup firma. I ryger ikke i inkasso eller lign.
IK BETAL 1kr

24. september 2025

Kære kunde,
Vi ser frem til at høre fra dig!

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner, de fortjener ikke en stjerne.

Jeg skulle opsige mit medlemskab hos PureGym og troede, jeg var på deres officielle hjemmeside. Alt var sat op med PureGyms logo og design, så intet tydede på, at det i virkeligheden var Termination Experts. Det er dybt vildledende!

Herefter startede et virvar af selvmodsigende mails, rykkere og urimelige krav. Først fik jeg skriftligt bekræftet, at min ordre var annulleret, og at jeg ikke skyldte noget. Alligevel fortsatte de med at sende nye krav og rykkere på en “anden ordre” som slet ikke skulle opsiges. Jeg har sort på hvidt dokumentation for, at de selv tidligere har skrevet, at denne ordre var annulleret og ville blive krediteret, men alligevel bliver jeg jagtet med opkrævninger.

Jeg har gentagne gange henvist til deres egne bekræftelser, men hver gang mødes jeg med modstridende beskeder, trusler om rykkergebyrer og afvisning af ansvar. Til sidst truede de endda med at suspendere min e-mailkontakt, fordi jeg fortsatte med at kræve en afklaring.

Jeg er blevet anbefalet ikke at betale, og jeg anser deres krav som helt uretmæssige. Hele forløbet bærer præg af en bevidst forretningsmodel, der skaber forvirring, pres og falske krav.

⚠️ Mit råd: Hold jer langt væk fra Termination Experts. Brug ALDRIG deres service det er spild af penge, stress og fuldkommen uigennemsigtigt.

17. september 2025

Svindel

Får pludseligt opkrævninger fra Termination Experts og brev om inkassovarsel for opsigelse af et HP instant ink abonnement. Har aldrig set/hørt om dem og har ikke i sinde at betale noget. Har selv opsagt mit abonnement og har mails/bekræftelser herpå.
Efter samtale med Forbruger Europa står det mig klart, at det er en aggressiv “virksomhed” som opkræver penge til folk for ydelser, man ikke har bedt op.

Politianmelder dem for chikane

23. september 2025

Kære kunde,
Tak fordi du kontaktede os. Vi er klar til at hjælpe, men vi har brug for yderligere oplysninger.
Kan du sende os dit ordre- eller kundenummer via e-mail? Vi sørger for, at du får hjælp hurtigt. reviews@terminationexperts.com
Med venlig hilsen, og tak på forhånd!

Kæmpe svindel virksomhed

Kæmpe svindel virksomhed! Jeg tror faktisk at jeg er ved at opsige mit prime abonnement, og kommer i den forbindelse i kløerne på Termination Experts som vil lave et opsigelsesbrev for mig til prime. Hvad jeg ikke har læst med småt er at de tager 275 kr for servicen. Kort til efter modtager jeg et rykkergebyr på 375 kr!!! Jeg betaler pengene, men skriver en lang mail til Termination Experts om hvad jeg mener om deres måde at drive forretning på. Efter 2 måneder opdager jeg at prime stadig trækker penge på min konto, så Termination Experts har slet ikke udført deres opgave og jeg endte med at betale 375 for ingenting! De nægter at betale mine penge tilbage, da de mener de har gjort hvad de skal! Kæmpe svindelnummer!!!!

4. juni 2025

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Pas rigtig godt på dette firma

Pas rigtig godt på dette firma. Jeg søgte hjælp på Google til at opsige mit abonnement på Podimo. Og så blev der svaret at det ordner vi - jeg var 100% sikker på at det var Podimo jeg havde kontakt med. På intet tidspunkt fortalte de at de ikke var Podimo ej heller at det koster 275 kr for at opsige et abonnement. 😳😳😳😳
275 kr for et abonnement på 99 kr. det er jo latterligt. Men de vil ikke hi dig. Påstår at jeg selv har bedt dem om hjælp. Men det passer ikke. Hold jer langt væk,- de er svindlere og kun ude på at snyde dig!!!!
Øv øv for en dårlig moral🤢🤢🤢🤢

28. august 2025

Kære kunde,

Tak, fordi du har taget dig tid til at skrive til os.

Vi har nu undersøgt din situation og sendt dig en løsning pr. e-mail.
Vi tager dette alvorligt og gør alt for at håndtere det på en ordentlig måde.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget andet, du ønsker at drøfte.

Pas på ren svindel !!!!

Pas på ren svindel !!!!! betal ikke
jeg meldte mig ud af pureGym Esbjerg ..og har fået bekræftet at min saldo er nul og alt iorden ..
trods rykker dette Fup Firma for penge og + + + flere rykker gebyre og Inkasso trusler !!!

19. september 2025

Kære kunde,

Tak på forhånd – vi står klar til at hjælpe dig!