Een bestelling van 6 flessen Nivea besteld. De eerste fles die ik opende rook heel raar, werkelijk vies, absoluut geen Nivea geur (die ik al meer dan 30 jaar gebruik) . De overige flessen gete... Se mere
Ook voor het eerst besteld op voordeliginslaan. De prijs was super mooi. Ook de duidelijkheid op de website is prima. Bij mijn bestelling zelfs gratis bezorging. Ene dag besteld. Volgende dag al in... Se mere
Volgens mij de allerlaatste potjes Garnier haarmasker gember van heel Nederland. Na bestellen kreeg ik niet direct bevestigingsmail, maar de volgende dag kwam dat goed. Snel en netjes geleverd, dank... Se mere
Wij zijn een groothandel voor particulier en zakelijke klanten gespecialiseerd in het verkopen van verzorgings- en huishoudelijke producten. Wij verkopen uitsluitend A merken en bieden een breed assortiment voor een scherpe prijs aan.
Sikkel 24B, 3274KK, Heinenoord, Holland
- 0625193634
- info@voordeliginslaan.nl
- voordeliginslaan.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Goed
Ik wist niet of het een betrouwbare website was. Lang getwijfeld. Toch besteld. Helemaal in orde.

Netjes ingepakt
Netjes ingepakt
Snel geleverd
Mooie prijzen
Ga zeker weer bestellen !!!!!

Goedkoop ingeslagen
Het product, Cif eco refill, was een geweldige aanbieding en werd snel verzonden. Helaas is 1 van de 10 flesjes kapot gegaan tijdens de verzending. Dit was vooral vervelend voor de DHL-bezorger, want hij vertelde dat het schoonmaakmiddel ook op andere pakketjes terecht was gekomen. Ik had een flesje minder, maar voor die lage prijs was dat niet erg.

Prettig online winkelen
Betrouwbaar en voordelige artikelen, snel opsturen en niet in een te grote doos versturen.

Hele snelle levering…
Het produkt wat ik besteld had,werd supersnel geleverd,de dag na mijn bestelling werd het pakketje al bezorgd.

Zeer tevreden
Goede aanbieding, makkelijk bestellen en hele snelle (volgende dag) bezorging. Werd goed op de hoogte gehouden dmv automatische updates en kreeg vrijwel direct mijn track en trace toegestuurd
Voor herhaling vatbaar

Besvarelse fra Voordeliginslaan
Zeer aangenaam en positief verrast, top gasten
Vaak wordt je achtervolgt om reviews te schrijven maar deze keer besluit ik om dit vanuit mijzelf te doen omdat ze er zelf niet om vragen. Aanvankelijk een beetje sceptisch maar na de bestelling en de zeer snelle, correcte afhandeling ben ik zeer tevreden. Het is echt no nonsens. Perfect, wat ze hebben heeft een goede prijs en wat ze leveren gaat snel en goed. Ik ga daar zeker meer bestellen in de toekomst. Ik had weer een voorraad kettingspray en kabeltaflon spray van Putolin nodig. per bus 4 euro voordeel. Een dag later al in huis. Zelden maak ik dit mee. Top gewoon

Besvarelse fra Voordeliginslaan
Alles in orde, snelle levering.
Gokje gewaagd want ik ken dit bedrijf niet en er waren amper Trustpilot reviews. Omdat ze goeie Google reviews hadden en de prijs zeer goed was heb ik het toch geprobeerd. En kijk eens aan, de volgende dag werd mijn pakje al geleverd in België! Niks op aan te merken.

Besvarelse fra Voordeliginslaan
Goede winkel, duidelijk overzicht, top!
Ook voor het eerst besteld op voordeliginslaan.
De prijs was super mooi. Ook de duidelijkheid op de website is prima. Bij mijn bestelling zelfs gratis bezorging. Ene dag besteld. Volgende dag al in huis en duidelijke mails over bestelling voortgang en levering.
Ik kom hier zeker terug als nieuwe vaste klant.

Besvarelse fra Voordeliginslaan
Ik wist niet wat ik kon verwachten
Ik wist niet wat ik kon verwachten. Er was weinig over dit bedrijf bekend. Na wat onderzoek toch de gok gewaagd.
Uiteindelijk werd alles zeer netjes verpakt de volgende dag thuis afgeleverd. Het artikel was ook zoals verwacht.
Dus voor een volgende keer zeker de moeite waard!