Bij Voordeelsieraden zie ik steeds weer mooie en goed betaalbare sieraden. En bestellingen (of andere vragen) worden snel en adequaat afgehandeld. Helemaal top
Virksomheden har svaret
Super mooie herenring met onix steen. Zeer goed geholpen, Klantvriendelijk kunnen veel bedrijven van leren hoe je met klanten omgaat, zeer gedegen kennis van zaken. Zonder meer een super aanrader, za... Se mere
Virksomheden har svaret
Geweldig lieve mensen, en wat een fijne verkoop. Verstand van sieraden en proffesioneel. Door de grote keuze en veelzijdig assortiment ben je net een kind in een snoepwinkel♡. Echt een aanrader als je... Se mere
Virksomheden har svaret
Ben jij op zoek naar een bijzonder en stijlvol sieraad, een Vintage juweel met een verhaal of een exclusief lederen tas welke door een team van gepassioneerde mensen is ontworpen? Of het nu gaat om antieke sieraden of vintage sieraden. Van armbanden, kettingen, ringen, Bloedkoralen colliers, hangers, oorbellen tot broches. Bij Voordeelsieraden shop je online het sieraad, horloge of mode-item van jouw keuze! Waarom kiezen voor Voordeelsieraden? Je kiest voor Voordeelsieraden vanwege de unieke en veelal handgemaakte items, zorgvuldig geselecteerd door ons enthousiaste team dat dagelijks op zoek is naar sieraden waarvan jij gaat stralen! Zo steel jij de show met die ene ketting, armband of ring! Ons speerpunt is een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald! Social media Houd onze social media-kanalen goed in de gaten voor de nieuwste trends, scherpe sale aanbiedingen en uitgelichte nieuwtjes. Stijlvol, modern, klassiek, retro, vintage of exclusief, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn duurzaam, hoogwaardig en toegankelijk. Wij besteden extra aandacht aan de combinatie van goud en edelstenen. Daarnaast voeren wij een fraai assortiment antieke (streek)sieraden onder het motto van ‘’let the history survive’’ Kindersieraden mogen ook zeker niet ontbreken, kleurrijk en lief, maar ook stoer en voor echte bikkels. De verzendkosten voor bestellingen naar Nederland en België zijn altijd gratis, daarnaast kun je in deze landen achteraf betalen middels AfterPay. Klantenservice De klantenservice van Voordeelsieraden staat altijd voor jou klaar! Heb je nog ergens vragen over laat het ons dan gerust weten. Je kunt ons bellen, mailen of een appje sturen. Tot ziens bij Voordeelsieraden!
Postbus 163, 8320AD, Urk, Holland
Altijd vriendelijk en behulpzaam met het mee zoeken naar mijn pareltjes. Goeie prijs en kwaliteit!
Erg blij en tevreden met mijn mooie horloge. Prijs/kwaliteit is goed. We zijn gastvrij door u ontvangen en heel fijn geholpen. Nogmaals dank.
Fantastisch mooie sieraden, 100 % mooi en originele kwaliteit! Voordelig geprijst.goede service en vriendelijk! Erg blij en tevreden met mijn mooie sieraden!
Ik ben graag klant bij voordeelsieraden. Aparte sieraden en voor een goede prijs. De communicatie verloopt erg goed.
Bij Voordeelsieraden.nl heb ik de afgelopen jaren verschillende oude ringen gekocht. Precies wat ik zocht en destijds moeilijk kon vinden. Anders dan de naam van de shop misschien doet vermoeden, zijn de vintage/klassieke sieraden heel bijzonder. En betaalbaar. De verkoper (Gerben Post) is betrouwbaar (en heel grappig), dus geen zorgen of het goed gaat met sieraden online kopen. Ik ben superblij met deze winkel!
Super,tevreden, prachtige armband, voor een nette prijs. Mooi verpakt en snel vestuurd, veilig aangekomen. Top!

Besvarelse fra Voordeelsieraden
Geweldig lieve mensen, en wat een fijne verkoop. Verstand van sieraden en zeer professioneel. Ik ben super tevreden 👍🏽 Voordeel-sieraden is zeker een aanrader! :)

Besvarelse fra Voordeelsieraden
Zonder meer een super aanrader, zal zeker nog een keer sieraden kopen.

Besvarelse fra Voordeelsieraden
Wat je ook van de sieraden vindt, van klantvriendelijkheid en fatsoen lijken ze hier nog niet gehoord te hebben. Als je een kritische vraag stelt over een product, word je de les gelezen. Mijn advies: gewoon even verder zoeken....
De reactie van Voordeelsieraden spreekt boekdelen….
Dat alle ‘positieve’ reviews op verzoek zijn geschreven, spreekt ook voor zich!

Besvarelse fra Voordeelsieraden
Snelle levering, de foto's van de sieraden waren precies als de geleverde sieraden. Ik kijk graag op jullie site als ik een cadeau nodig heb.

Besvarelse fra Voordeelsieraden
Prachtig sierraad en levering in deugdelijke verpakking. Alles volgens afspraak.

Besvarelse fra Voordeelsieraden
Ik heb een ring en oorstekers gekocht. Beide keren fijn en vlot contact gehad. De sieraden had ik snel in huis. Ik koop een volgende keer weer graag bij voordeelsieraden.nl

Besvarelse fra Voordeelsieraden
Zeer tevreden over de uitstekende service! Zeer snelle levering voor een scherpe prijs!
Goede service, eerlijk bedrijf en vriendelijke mensen! Het ontvangen sieraad is precies zoals op de foto weergegeven. Heel mooi verpakt ook. Helaas heb ik het sieraad moeten retourneren omdat het niet paste, alles is correct afgehandeld en het aankoopbedrag is teruggestort.
Oplichters! 14 dagen bedenktijd die op de site staat is gelogen, artikelen mogen niet retour! Ook gelogen over het artikel. Expliciet gevraagd naar de dikte van de schakel of dit 1.2mm was, maar dit was 1mm in realiteit. Doe hier geen zaken, te asociaal voor woorden.

Besvarelse fra Voordeelsieraden
Sieraden werden snel verzonden in keurige verpakking (echt juwelendoosje :-)) En zagen er precies zo uit als ik had verwacht. Aanrader!
Snel geleverd en keurig verpakt, gekochte product gelijk aan foto’s en mooie kwaliteit.
Erg blij met ontvangen sierraad en het contact liep perfect. Snelle reactie op vragen en snel Verzonden.
Bedankt!
Het hangertje dat ik op het oog had, had bewegende onderdelen - ik kon me op grond van de intrigerende foto niet precies een voorstelling ervan maken. Daarom vroeg ik of de man van Voordeelsieraden een filmpje kon maken. Dat deed hij snel en adequaat. Ik was verkocht! Het hangertje werd keurig en feestelijk verpakt én snel thuis via de post afgeleverd en was in het echt nog veel mooier dan op foto en film. Zeer tevreden!
Mooie en bijzondere sieraden. Betrouwbare webshop met een zeer goede en persoonlijke service.
Læs mere om andre typer anmeldelser.