1. Selskabslokale
  2. Restaurant

Selskaber, konferencer, koncerter og meget mere.

2,9

Middel

Andre kiggede også på

Meget ærgerlig oplevelse på Volkerts…

Meget ærgerlig oplevelse på Volkerts Fylke. Vi var til standup med Conrad Molden i går d. 25/2. Conrad, er jeg sikker på, leverede et sublimt show, hans mimik var i hvert fald fremragende.
Vi havde desværre fået sat os på nogle af de bagerste pladser. Dette er nærmest et tillægsrum, og højtalerne virkede ikke, så vi gik glip af mere end halvdelen af showets pointer.
Jeg var henne ved en ansat og gøre opmærksom på, at der ikke var lyd, og fik at vide, der var skruet helt op.Det hjælper jo kun, hvis der er lyd at skrue op for, her var højtalerne helt tavse, men det blev afvist.
Når man betaler gode penge for at se et show, kan man vel som minimum forvente, at arrangøren har styr på sit udstyr og rammerne. Dette var langt fra tilfældet her. Det er både første og sidste gang vi skal til noget på dette sted. Både dårlige forhold og afvisende personale, så bliver det ikke ringere.

25. februar 2024
Volkerts fylke-logo

Besvarelse fra Volkerts fylke

Hej Susanne,

Jeg kan kun beklage den oplevelse, som I har haft hos os i forbindelse med jeres besøg til Conrad Molden i søndags. Vi har idag haft besøg af vores tekniske leverandør på vores AV udstyr. Det viste sig desværre at der faktisk var en digital fejl i forbindelsen mellem de 2 lokaler - lokalet hvor I havde placeret jer og det store lokale, hvor scenen stod.

Jeg skal samtidigt beklage for det svar, som I fik af den pågældende medarbejer. Men medarbejderen havde desværre nok den opfattelse, at forbindelsen var, som den skulle være, da alt på displayet i baren så ud som om at lyden stod på max volume i både fabrikken & Johan, som de 2 lokaler hedder.

Endnu en gang kan jeg kun beklage for jeres dårlige oplevelse med lyden.

Go aften til jer!

//Jimi

Fantastisk konfirmation

Tak for en helt fantastisk og total gennemført fest. Top professionel og hold da op i har styr på det.
Maden….. helt fantastisk god.
Helle og Louise har været så gode og vi vil helt sikkert anbefale jer til alt og alle.
Tak for en dejlig dag til Lærke.
Mvh. Jan, Lærke og Anita.

5. maj 2023
Volkerts fylke-logo

Besvarelse fra Volkerts fylke

Tusinde tak. Dejligt at høre🙏🏼😊 Vh Team Volkerts Fylke, Sisse

Skuffet...

Skuffende at de ikke har bedre styr på allergener i deres menuer. Kontaktede dem to gange forud for nytårsmenuen, for at sikre at retterne var glutenfrie, men endte alligevel med at stå med 3 retter jeg ikke kunne spise.

1. januar 2021

Vellykket bryllupsfest

En perfekt aften kræver perfekte rammer og god planlægning. Forløbet med Volkerts Fylke har fra start til slut været helt enestående.Vi oplevede meget stor fleksibilitet for at give os en perfekt aften, lige som vi ønskede den.
Vi har ikke kunne ønske os et bedre samarbejde fra sammensætningen af menuen, valg af vine, til afviklingen af selve festen.
Coronaudviklingen fredag d 18/9 gav os lidt udfordringer omkring planlægningen, men her har Volkerts Fylkes professionelle og seriøse håndtering af situationen gjort, at det kunne lykkedes.
Ugen efter og dagen før dagen - fredag d 25/9 - blev forholdene for os yderst vanskelige med de skærpede restriktioner. Brylluppet skulle stå knap 20 timer efter.
Også her er Volkerts Fylkes håndtering i særklasse.
På trods af alle frustrationerne over Corona-restriktioner blev vores bryllup en helt fantastisk dag for os.
De flotteste lokaler, højt serviceniveau og super lækker mad.
Tusind tak for en fantastisk dag og aften og en kæmpe ros til Jimi og teamet fra Volkerts Fylke for indsatsen og for at gøre vores dag helt fantastisk.
Vi kan varmt anbefale Volkerts Fylke både på tilliden til det aftalte og kvaliteten af det leverede.
Taknemmelige hilsner fra Sandra og Ole

1. oktober 2020