Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er wordt niks reactie ontvangen op mijn e-mail over mijn bestelling en aangezien geen actie is ondernomen geleverd na mijn betaling.!!! Ondanks belofte dat het binnen 24u verwerkt is. Echtevolgers.nl... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

krijg geen antwoord graag contact opnemen want alles is hoe heet jullie bedrijf dan wil niet voor de gel gehouden worden was een andere mail adres daarom als jullie gewoon op mail reageren dan... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klantenservice is echt top hier! Had zelf een foute gemaakt en binnen no time had ik antwoord en werd het probleem zonder enige moeite opgelost! Mocht je volgers nodig hebben voor een top prijs? Haal... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

İk heb echt goed ervaring met volgers kopen io. Mijn bestellimg Snel geleverd! Dankuwel

Virksomhedsoplysninger

1. Social media-bureau

Skrevet af virksomheden

Boost je TikTok profiel met één klik!" 🚀✨ #VolgersKopen. Koop bij ons de beste tiktok followers, likes en andere promotie producten en kom zo razendsnel op de FY page!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snel geregeld

Snel geregeld, snel antwoord op vragen.

30. december 2024

Best Klant,

Bedankt voor je positieve feedback, we staan altijd klaar om te helpen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met je nieuwe volgers!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Oke ervaring

Als er een probleem is wordt het uiteindelijk opgelost.

24. december 2024

Beste Mi,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle levering hulp als je…

Super snelle levering hulp als je vragen hebt reageren ze gelijk top ervaring ga zeker meer kopen

12. december 2024

Beste Senna,

Bedankt voor je geweldige review!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze services.

We streven ernaar om snelle en betrouwbare resultaten te leveren, en het doet ons goed om te zien dat je tevreden bent.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Dank je wel voor je aanbeveling!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wacht nu al ruim een uur nog niks binnen

24. november 2024

Beste Jay,

Hartelijk dank voor je review alleen is deze onterecht. omdat wij na aanvraag geen enkele reactie ontvangen van je met ordernummer.

Er is ook geen contact van je naar ons geweest via whatsapp of e-mail.

Ik hoor graag van je om je verder te helpen.

Een hele goeie ervaring

Een hele goeie ervaring! Ik had 2500 volgers gekocht en binnen een uur waren ze al binnen! Echt een top bedrijf ga zeker nog meer bestellen!

1. november 2024

Beste Jens,

Bedankt voor je geweldige review!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze services.

Klantenservice is geweldig

Klantenservice is echt top hier! Had zelf een foute gemaakt en binnen no time had ik antwoord en werd het probleem zonder enige moeite opgelost! Mocht je volgers nodig hebben voor een top prijs? Haal ze hier!!

12. oktober 2024

Best Jack,

Wat fijn om te horen dat ondanks de foutieve invoer van de naam, je toch geholpen bent en de volgers hebt ontvangen!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb geen volgers gekregen ik heb er…

Ik heb geen volgers gekregen ik heb er voor betaalt maar ik kreeg niks dat vond ik niet leuk hoop dat ik ze snel krijg

1. oktober 2024

Beste Mimi,

Hartelijk dank voor je review alleen is deze onterecht. omdat het profiel op prive staat en niet openbaar.

Er is ook geen contact van je naar ons geweest via whatsapp of e-mail.

Zou je je profiel openbaar willen maken tot dat de levering is voltooid? Helaas is het niet mogelijk om te bezorgen opeen profiel dat op privé staat.

Op 4 oktobe hebben we je ook per e-mail benaderd maar helaas geen reactie van je ontvangen.

Ik hoor graag van je als je je profiel openbaar hebt gemaakt dan zal ik je bestelling met spoed verzenden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

dit soort bedrijven moeten opgedoekt…

dit soort bedrijven moeten opgedoekt worden.

3. september 2024

Beste Sjaak,

Bedankt voor je feedback. We hebben je gegevens gecontroleerd, maar we kunnen helaas geen bestelling of communicatie vinden die overeenkomt met je review. We nemen alle feedback serieus, maar in dit geval lijkt het erop dat er sprake is van een vergissing of een misverstand. Als er iets is waar je niet tevreden over bent, helpen we je graag verder, maar zonder meer informatie kunnen we helaas niet verder ingaan op je opmerking.

Als je contact met ons wilt opnemen om dit verder te bespreken, staan we voor je klaar. Ons doel is om iedere klant tevreden te stellen, en we nemen je opmerkingen graag serieus wanneer ze gebaseerd zijn op een echte ervaring.

Goedkoop en snel

Goedkoop en snel

31. august 2024

Beste Bas,

Hartelijk dank voor je enthousiaste en positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Je feedback motiveert ons om elke dag ons best te blijven doen en onze klanten tevreden te stellen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb niet mijn volgers gekregen die…

Ik heb niet mijn volgers gekregen die heb ik gekocht

31. august 2024

Beste Yonas,

We vinden het ontzetten vervelend dat er geen volgers zijn verstuurd maar dit komt omdat het door jou bevestige account niet bestaat helaas.

Daarnaast beoordeel je dus ons en benader je ons niet per e-mail of whatsapp terwijl we 24-7 bereikbaar zijn.

Helaas reageer je ook niet op ons e-mailbericht om dit alsnog op te lossen.

Gaarne dus het correcte accountnaam doorsturen en deze onterechte review aanpassen. We horen graag van je.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je krijgt het erg snel binnen en ja het…

Je krijgt het erg snel binnen en ja het is gewoon een goeie aankoop eigenlijk ik heb nubook erg veel volgers

30. juli 2024

Beste Bradley,

mis 1k volgers

30. juli 2024

Beste Sjon,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We hebben je bestelling gecontroleerd en zien dat je 2000 volgers hebt besteld, en deze zijn allemaal geleverd.

We hebben je ook al een mailtje gestuurd om dit op te lossen, maar nog geen reactie ontvangen. Mocht je nog vragen of zorgen hebben, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder!

Super service

Mijn account op privé gehad daarom mijn volgers niet ontvangen daarom pas ik dit bericht snel aan, de service is super na der hand toch de volgers ontvangen

3. juni 2024

Beste Kevin,

Bedankt voor je feedback en voor het delen van je ervaring! We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als je account op privé staat en je daardoor je volgers niet meteen ontvangt. Het is goed om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en je de volgers hebt ontvangen.

We streven ernaar om onze service zo goed mogelijk te maken en waarderen je geduld en begrip. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze service.

Nogmaals bedankt voor je positieve woorden en vertrouwen in ons.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Duurde lang

Het heeft 2 weken geduurd ivm het niet vinden van mijn gebruikersnaam. Ik heb nu wel alle volgers

31. maj 2024

Beste Teun,

Ik heb je bestelling gecontroleerd en je hebt helaas een accountnaam ingevoerd die niet bestaat voor de bestelling. Daarnaast zijn wij bereikbaar per mail en whatsapp en zien geen enkele contact van je helaas.

Wij hebben je tevens 3 keer gemaild en de mailbericht wordt gelezen maar er komt geen reactie van jouw zijde.

Graag ontvang ik je correcte accountnaam om je bestelling door te voeren. Ik hoor graag van je.

Daarnaast vragen we ook de review aan te passen natuurlijk :)

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog andere vragen hebt.

We wensen je een hele fijne dag!

Niet geleverd

Niet geleverd

30. maj 2024

Beste Ahmed,

Bedankt voor je review.

Ik heb je bestelling zorgvuldig nagekeken en deze is succesvol verwerkt. Na controle had je livestreams views besteld 250 voor 120 minuten. Wij hebben dit ook per e-mail aangegeven maar helaas geen reactie terug ontvangen om dit te controleren.

Aarzel niet om contact op te nemen voor eventuele verdere vragen.

Een prettige dag gewenst!

Wat een fijne hulp

nadat ik de verkeerde naam had ingevoerd , hebben ze me alsnog geholpen en heb ik de volgers ontvangen dank jullie wel!

30. april 2024

Best Maduro,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb 50k besteld maar nog niet alles…

Ik heb 50k besteld maar nog niet alles binnen?
Met besteld nummber 2598

2. april 2024

Beste Hagos,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen uw bezorgdheid, maar het lijkt erop dat er een misverstand is ontstaan. U hebt uw review geplaatst op ons profiel op Trustpilot, maar u refereert naar een bestelling met het ordernummer 2598 die niet bij ons is geplaatst.

Wij zijn https://volgers-kopen.io/ en wij bevestigen dat u bij ons begin maart views heeft besteld en deze zijn succesvol afgeleverd. Uw bestelling is correct verwerkt en afgerond.

Echter, na onderzoek blijkt dat uw bestelling met het ordernummer 2598 betrekking heeft op een ander bedrijf, namelijk https://audienceraise.com/. Wij hebben geen verband met deze bestelling en kunnen daarom ook niet helpen met eventuele problemen die daarbij zijn ontstaan.

We begrijpen dat het verwarrend kan zijn, maar we willen u vriendelijk verzoeken om de review op ons profiel te verwijderen, aangezien deze niet betrekking heeft op onze diensten. Indien u verdere vragen of opmerkingen heeft over uw bestelling bij https://volgers-kopen.io/, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Het team van https://volgers-kopen.io/

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.