Voja travel heeft ons vanaf de eerste tot de laatste minuut ontzorgt op onze reis naar en in Madeira. De locaties waren top, mooie hotels met prachtige uitzichten en met alles wat je kon verwachten... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor het eerst bij Voja geboekt. Alles was goed geregeld, zowel de accommodaties, ferry overtochten en activiteiten. Ook de handige app met alle informatie over het reisschema en fijne extra tips o... Se mere
Virksomheden har svaret
Voya heeft voor ons een maatwerk reis samengesteld naar de Azoren. Het contact voorafgaand aan de reis was zeer prettig en tijdens de reis waren ze ook goed bereikbaar via WhatsApp voor nog wat kleine... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij waarderen de persoonlijke begeleiding zoals bijvoorbeeld het regelen van de noodzakelijke papieren. Bovendien kregen wij de indruk dat onze aanpassingen op de reis voor jullie geen enkel probleem... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn Voja Travel en wij zijn opgericht als antwoord op het massatoerisme. Massatoerisme leidt op veel plekken wereldwijd tot uitbuiting van lokale bevolkingen en overexploitatie van hun land. Dat moet en kan anders! Bij Voja reis je altijd met een positieve impact. Je geniet van een fantastische reiservaring die eerlijk is voor de lokale bevolking én je laat de bestemming en de aarde een stukje beter achter. Verbeter de wereld met je reis!
Catharijnesingel 47, 3511GC, Utrecht, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij hadden een zeer fijne reis naar Tenerife en La Gomera. La Gomera was echt super. Zeer weinig toeristen, zeer aangename temperaturen, prachtige natuur, schitterende wandelingen, leuke dorpjes en een fantastisch hotel.

Besvarelse fra Voja Travel
De vakantie was goed geregeld
Nadat ik de vakantie had geregeld, veranderde er iets bij ons in de situatie dat we bepaalde geboekte activiteiten niet meer konden doen, er werd goed meegedacht wat er nog wel wat gedaan kon worden.
Informatievoorziening was duidelijk. Alles eigenlijk top! Zeer tevreden!

Besvarelse fra Voja Travel
Topreis, van begin tot eind. Fijne locaties ter overnachting, leuk afwisselend reisschema, goede afstemming transfers en huurauto. Kortom, genieten

Besvarelse fra Voja Travel
We hebben een heerlijke vakantie gehad op de Azoren. Jurre heeft heel goed geluisterd naar wat wij wel en niet willen en een perfecte reis samengesteld. We gaan zeker nog een keer via Voja een reis boeken!

Besvarelse fra Voja Travel
Onze eerste ervaring met Voja Travel gaat zeker niet de laatste zijn. We zijn net terug van een 12 daagse rondreis door Kaapverdië. We hebben Sao Vicente, Santo Antao en Santiago bezocht en alles was perfect geregeld. De transfers, accommodaties en vluchten waren perfect geregeld en alles volgens afspraak. Dus een dik compliment aan het Voja Team!

Besvarelse fra Voja Travel
Bijzonder goed geregeld. Heldere communicatie bij het boeken van de reis en alle informatie die je ter beschikking wordt gesteld via je persoonlijke reisomgeving is voortreffelijk. Fijne locaties en goede tips. Ook de organisaties met wie Voja samenwerkt zijn strak georganiseerd en klantvriendelijk. De Azoren zijn een ervaring om nooit te vergeten.

Besvarelse fra Voja Travel
Onze reis naar Kaapverdië met ons gezin van drie was een onvergetelijke ervaring. We bezochten twee prachtige eilanden: São Vicente en Santo Antão. De combinatie van het bruisende leven in Mindelo en de adembenemende natuur op Santo Antão maakte deze reis bijzonder gevarieerd en indrukwekkend.
De eilandtours waren een absolute meerwaarde en lieten ons de mooiste plekjes van beide eilanden ontdekken. Alles was perfect georganiseerd, waardoor we volop konden genieten.
Het was onze eerste reis met Voja en die is ons uitstekend bevallen. Ze luisterden naar onze wensen en stelden een reis op maat samen. Alle transfers verliepen stipt en vlot, en de accommodaties waren met veel zorg geselecteerd. Je merkt aan alles dat Voja een betrouwbare, professionele en betrokken reisorganisatie is.
Wat we bovendien bijzonder waarderen, is hun duurzame visie. Voja investeert niet alleen in een authentieke reisbeleving, maar ook in de lokale gemeenschap. Zo zetten ze onder meer in op zonnepanelen en elektrische wagens. Het is fijn om te zien dat ze op die manier bijdragen aan een duurzamere toekomst én de lokale bevolking ondersteunen.
Voor ons is Voja een absolute aanrader. We boeken in de toekomst zonder twijfel opnieuw bij hen. Bedankt, Voja, voor deze fantastische reis en doe vooral zo verder!

Besvarelse fra Voja Travel
Het was onze eerste ervaring met Voja Travel. Ze waren geduldig met het verlenen van advies en stelden een mooie reis naar de Azoren en Madeira samen. Alle locaties waar we verbleven waren goed en verzorgd. De hele reis en een heleboel extra reistips staan beschreven in de app.

Besvarelse fra Voja Travel
We wilden al jaren naar de Azoren en Madeira en normaal gesproken regel ik alles zelf voor onze reizen, maar ik had dit keer geen inspiratie om alles te regelen. Zo kwam ik op Voja. De site en de foto’s maakten me heel enthousiast en dat is alleen maar meer geworden na het persoonlijke contact. Mathilde dacht echt mee en wist heel goed onze wensen te vertalen naar mooi aanbod en doet dat ook op een hele fijne manier. Ze hebben echt alles geregeld en ik moet zeggen, het sloot helemaal aan op wat we wilden. Sao Miguel is echt prachtig en ongerept en we hebben veel geluk met het weer gehad. Dus volop hiken en touren en genieten van de mooie uitzichten over zee en de vulkaan meren. De accommodaties waren mooi en de ontbijtjes prima. Het eten op het eiland is heerlijk (laat je vooral adviseren door de locals want die weten de beste visrestaurantjes). We zijn nog gaan varen om walvissen en dolfijnen te spotten en dat was ook top met super enthousiaste marine biologen die alles uitleggen. Madeira dito, niet te vergelijken qua eiland en ook echt prachtig! Het is er wat drukker, maar ook mooier weer en de uitzichten en verzichten zijn uniek. Ook in Madeira hebben we weer mooie hikes gemaakt en de hotels waren top. Voja bedankt en we gaan zeker nog een keer via jullie boeken, want hier kunnen we wel aan wennen.

Besvarelse fra Voja Travel
Voja heeft onze reis naar de Azoren (São Jorge en Pico) voor ons geregeld helemaal zoals wij het wilden. Je kan het helemaal zo laten organiseren zoals je zelf wilt. Zeer flexibel. De accommodaties waren ook erg mooi en authentiek. We konden er op vertrouwen dat het geregelde vervoer klaar stond (bv na late aankomst met ferry naar accommodatie, en de volgende ochtend naar het autoverhuurbedrijf). Voor herhaling vatbaar!

Besvarelse fra Voja Travel
Al twee keer een reis geboekt bij Voja Travel, en nog steeds zeer tevreden. Zij boeken mooie kleinschalige accomodaties op prachtige plekken. De vakanties van Voja Travel zijn heel goed verzorgd en het persoonlijke contact met de medewerkers zijn voor ons ook heel belangrijk. De bestemmingen die je bij Voja Travel kan boeken gaan over rust, avontuur, natuur, en weg van de massa. Je komt veel in aanraking met de locals en leert de cultuur beter kennen. Dit keer waren we op Madeira, waar we prachtige levada's hebben gelopen, waar je behalve een paar berggeiten bijna niemand tegenkomt. De bloemen die in volle bloei staan zijn werkelijk een pracht! Kortom het was zeer de moeite waard! Bedankt Voja, tot een volgende keer.

Besvarelse fra Voja Travel
Fijn intake gesprek, waarbij goed geluisterd wordt naar de wensen. Alles prima geregeld

Besvarelse fra Voja Travel
goed bereikbaar, ook als je op reis bent. Alles overzichtelijk bij elkaar in de voja app. Goed advies, en super leuke accomodaties.

Besvarelse fra Voja Travel
Femke heeft en prachtige reis voor ons samen gesteld naar Guadeloupe, Dominica en Martinique. Alles was goed verzorgd en geregeld. Een klein probleempje bij een accommodatie of het ontbijt wel of niet inbegrepen was, maar daar werd direct actie op ondernomen. We werden compleet ontzorgd.
Wij raden Voja Travel zeker aan!

Besvarelse fra Voja Travel
Wij hebben echt enorm genoten van onze reis naar Madeira met Voja! Eigenlijk was ons plan om een autoroute langs agriturismo’s in Italië te doen. Maar toen we de website van Voja zagen, werden we toch nieuwsgierig naar hun aanbod.
Ik kreeg Jurre aan de lijn en legde hem uit wat we zochten: een beetje touren, lekker wandelen, goed eten, maar vooral ook écht relaxen. Jurre snapte meteen wat we bedoelden en heeft een voorstel gemaakt dat exact aansloot op wat wij voor ogen hadden.
Onze reis was perfect opgebouwd: we begonnen in het noorden van Madeira voor de mooie hikes, zakten daarna af naar het zuiden voor een verblijf bij een agriturismo tussen de bananenplantages, en eindigden gezellig in de stad zelf. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben nergens omkijken naar gehad.
We zijn ontzettend tevreden. Iedereen die houdt van een actieve vakantie, maar ook heerlijk wil relaxen, kan ik Voja (en Jurre!) absoluut aanraden!

Besvarelse fra Voja Travel
Fantastische vakantie op de Azoren!
We hebben eind 2025 bij Voja Travel een reis naar de Azoren geboekt en wel voor de eilanden Terceira, Pico, Faial en Saõ Miguel. We zijn nu ruim een week terug en wat hebben we genoten van de diversiteit van de eilanden, met mooie wandelingen, walvisspotten en andere excursies. De reis, de transfers, de huurauto's etc. waren allemaal perfect geregeld door Voja. Echt een aanrader voor avontuurlijke natuurliefhebbers! We genieten nog steeds na, alsof we er nog een beetje zijn.

Besvarelse fra Voja Travel
Wij vroegen Voja een reis te plannen naar Terceira en Sao Miguel (Azoren) en waren zeer tevreden over de voorgestelde accommodatie (met ontbijt), het hele boekingsproces (inclusief informatiepakket) en de real-time ondersteuning bij problemen (zo hadden wij in Lissabon onze verbinding gemist door vertragingen bij het vertrek in Zaventem). Niet te missen op Terceira is de Angra do Carvao (een intacte magnakamer van een uitgedoofde Pico) en op São Miguel moet je zeker het Parque Natural do Fogo, het Parque Ribeira dos Caldeiroes, het plaatsje Furnas bezoeken en zoveel meer. Het Furnas Lake restaurant was een Michelin ster waardige ervaring.

Besvarelse fra Voja Travel
De reis was top georganiseerd. Prachtige overnachtingsadressen . Verbindingen tussen vliegreizen naar de diverse eilanden waren goed geregeld.
De Azoren is een heel mooie , bijzondere reis, kwa natuur fantastisch en ook een heerlijke temperatuur . Heel veel bloeiende bloemen langs de weg . En alle eilanden zijn anders . Top
Tot slot het boekingsproces liep goed

Besvarelse fra Voja Travel
We hebben een voortreffelijke vakantie gehad met Voja reizen. We hebben drie eilanden op de Azoren bezocht.
Zowel de accomodaties, als de vluchten waren prima verzorgt. Alles wat goed op elkaar afgestemd. Voja reizen bedankt voor jullie goede zorgen en een onvergetelijke vakantie.