1. Websitedesigner
  2. Designbureau

Cleeo.dk er et dansk webbureau som udvikler hjemmesider til små og mellemstore virksomheder. Vi udvikler hjemmesider til virksomheder over hele landet, og gør det på en ordentlig måde. Hos os er der ingen bindinger, 100% ejerskab over din hjemmeside og selvfølgelig altid god kundeservice. Kontakt os i dag for at få en ny hjemmeside til din forretning!

4,0

God

Super godt arbejde

Super godt arbejde, hurtig og professionel. Det er nemt at kommunikere med Christian, han arbejder effektiv og resultatet er blevet rigtig god. Pris og service hænger rigtig godt sammen. Jeg kan varmt anbefale Christian og VOID MEDIA.

1. januar 2023

Besvarelse fra VOID MEDIA

Tusind tak Fabrice! Det var en fornøjelse!

Bare en godt og konstruktivt samarbejde…

Bare en godt og konstruktivt samarbejde om at skabe en god opgradering af vores store hjemmeside Modeoutlet.dk med et nyt design - Klar anbefaling herfra både små og større projekter.

22. juli 2022

Besvarelse fra VOID MEDIA

Hej Jan. Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var et super godt samarbejde og en sand fornøjelse at arbejde sammen! V.h Hans Christian

Tak !

En stor tak og en varm anbefaling til VoidMedia.dk!

VoidMedia har ydet en fantastisk god og professionel service, fra day one! Jeg skulle have lavet en hjemmeside fra scratch! Jeg havde en klar idé om hvad jeg ville have og hvad min side skulle bestå af og indeholde! På kort tid fik VoidMedia det hele op at stå!!

Så blev jeg i tvivl om jeg havde valgt den rigtige løsning.... hjemmesiden i mit hovedet matchede ikke hjemmesiden på skærmen, til trods for at VoidMedia havde gjort alt hvad jeg ønskede, helt ned til mindste detalje!
Vi startede forfra! Denne gang med gode input og ideer fra VoidMedia, der fra start af, havde lyttet til mine ønsker og behov og derfor med vished, kunne guide og rådgive mig på bedste vis - hen imod den hjemmeside, jeg i virkeligheden ønskede mig! :)

Det blev et fantastisk resultat og jeg er stolt over at vise min hjemmeside frem til mine kunder!

God og nem kommunikation!
Professionelt og behageligt samarbejde!
Hurtige og effektive løsninger!

Jeg kan klart anbefale VoidMedia til dit næste projekt!

Elham S. / EntegroOnlineCoaching

13. september 2021

Hej Elham

Tak for din anmeldelse! Det var en fornøjelse.

Mvh Christian Storm