was looking to rent my own ts3 server , and decided to try out voicenode . So far so good , everything works as advertised and dealing with customer support is easy , and fast. Not to mention th... Se mere

Ik heb half jaar een TS3 server gehad bij Voicenode om aantekijken hoe de service was. in het half jaar tijd : 0 Storingen, server is geen enkele keer offline geweeest. Support is snel reactie bi... Se mere

Verre weg de snelste service tot nu toe. Na het offline gaan van onze teamspeak kregen we de server binnen 10 minuten weer online. Hulp via teamspeak zelf waardoor alles snel geregeld was. En ook nog... Se mere

1. Webhostingvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Worldwide TeamSpeak 3 Server Hosting.

4,4

Super!

Heb nu bijna een maandje een server gehuurd bij Voicenode, en ben meer dan tevreden!
Je kunt alles zelf aanpassen tot aan de server naam toe. je kan op afstand zien via je dashboard wie er op je server aanwezig is als je even niet in de buurt bent.
En als je ooit problemen hebt met de server hoef je maar een chat te openen of een ticket te maken en je krijgt de zelfde dag nog antwoord en alles word netjes afgehandeld en uitgelegd!
Nog geen problemen ondervonden met connectie problemen of wat dan ook, werkt allemaal als een zonnetje!
Als ik stream en de server zit helemaal vol ook helemaal geen last van lag ofzo.

4 Sterren ipv 5 omdat er natuurlijk altijd ruimte moet zijn voor verbeteringen!

Super blij met jullie Voicenode team!!

VivOoTje

6. juli 2016

Goed :)

Wat mij voornamelijk aanspreekt is de service, heel vriendelijk. Ik ben meerdere keren geholpen en dat verliep allemaal heel soepel. Verder ben ik tevreden met mijn server, geen downtime en helemaal aanpasbaar naar je eigen wensen. Kort en krachtig, super :)

5. juli 2016

Snelle, goeie server van Voicenode

Je hebt meteen je server en het kost bijna niks. Ik kwam er in het begin niet helemaal uit omdat dit mijn eerste TeamSpeak server is. Echter gelijk om hulp gevraagd via de chat. Snelle en accurate antwoorden waar ik direct mee opweg geholpen was. Echt een aanrader!

25. juni 2016

gewoon de beste

Voicenode is gewoon 1 van de beste providers, de service is perfect, het personeel staat meteen voor je klaar, support is super snel, easy interface voor je teamspeak server, geen gezeik, super snel!

23. juni 2016

Snelle en goede service

Levert een goede server waarvan de mogelijkheden groot zijn. Update of upgrade is binnen enkele seconden gebeurt. Er zijn weinig tot geen issues en alle issues die er zijn, zijn binnen enkele minuten opgelost.

18. marts 2016

Direct hulp van iemand die er van weet.

Ik heb nu inmiddels al een jaar een server bij voicenode.net en de keren dat ik hulp nodig had met iets betreffende de server was er direct hulp paraat. Op één DDoS aanval(geen last van gehad) na geen enkel probleem gemerkt. Ik heb in ieder geval nog nergens last van gehad.

14. marts 2016

Super

Binnen 5 minuten geregeld.
Had 1 probleem en was ook binnen enkele min opgelost via de online chat

10. september 2015