Fantastisk oplevelse! Chaufføren var i rigtig godt humør, hvilket også gjorde at os studenter fik den fedeste dag. Vi havde en rigtig fed DJ som virkelig formåede at holde festen igang på det højeste... Se mere
Jeg var meget glad for min og min klasses oplevelse med vognturen.dk. Vi havde en fantastisk tur, med bl.a. en fænomenal DJ, som virkelig forstod at løfte festen - også selvom vi var trætte hen imod s... Se mere
Ryesgade 112A, 5TV, 2100, København Ø, Danmark
- 24 23 77 55
- info@vognturen.dk
- vognturen.dk
Mest rådne vogn til overpris
Vi betalte næsten dobbelt så meget for vores vogn som vores medstuderende gjorde i forventning om at vores vogn ville være den fedeste. Det viste sig at vores vogn - bestilt hos vognturen.dk - var den dårligste, mindste og farligste vogn af alle. Taget var i stykker sp metalstænger hang ned fra loftet, chaufføren kørte som var han også fuld og vognen kunne slet ikke have 30 mennekser med selvom de reklamerer med 35.. Simpelthen så usselt. Bestil jeres vogn et andet sted!!

Simpelthen for ringe
Vi fik den mindste vogn, trods vi havde bestilt en stor til overpris af alle andre! Derudover var chaufføren sur under hele turen og nægtede at hjælpe... der var en stor metalstang som hang løs inde i trucken, som var utrolig farligt! Vi bar 30 personer, og den var anmeldt som en til 35, hvilket ikke var sandt, vi kunne næsten ikke være der uden at stå som en flok høns, som væltede ind i hinanden konstant! Derudover var trappen farlig i sig selv... det eneste gode var egentlig dj’en som sørgede for at vi til trods for vognen havde en fed dag og aften!

Legendarisk oplevelse!
Der var ikke en finger at sætte på selve vognturen! Fed musik, lækker vogn, friske DJ's og cool chauffør - alt spillede, som det skulle. Der var højt humør hele turen igennem, og det var kort sagt den mest fantastiske dag nogensinde!
Det eneste negative er, at prisen var liiiidt høj; turen var pengene værd, men man presser den lige til grænsen.
Derudover havde vi fået tilsendt et billede af en vogn, som skulle være vores. Det var ikke den, som dukkede op på dagen. Humøret og stemningen var fra start så festlig, at det ikke betød det store, da der var masser af plads i vognen alligevel - vi havde bestilt en stor vogn, og det var også en stor vogn, vi fik, men en meget ældre model end den på billedet - men i princippet er det ikke helt i orden.
4 pil op herfra!
UFORGLEMMLIG FED TUR
Over alle forventninger!! Prisen var lidt i overkanten tænkte jeg til at starte med, men nu sidder jeg med en følelse af at det var alle pengene værd! Fedeste DJs med en festlig playliste og en VIRKELIG flink driver.. Alt spillede, massere af plads i vognen og fedt anlæg. En uforglemmlig tur, jeg vil kunne se glædeligt tilbage på for altid!
Fedeste Vogntur!
Alt spillede bare! Det var over alle forventninger. De vildeste og fedeste DJ's! Den sødeste og flinkeste chauffør! Helt sikkert et firma der kan anbefales, ingen problemer eller noget, der var styr på det hele! Betaling og informationer var der ingen problemer med det gik bare perfekt
Over alt forventning!
Helt klart den fedeste dag og den fedeste vogntur. Alt spillede perfekt sammen, og alle vores ønsker blev opfyldt. Utrolig søde og professionelle vognmænd, DJ's og fotografer. Bestilling af vogn og betaling fungerede perfekt, og spørgsmål og vejledning blev besvaret ekstremt hurtigt og velformuleret. Hvis I er på udkig efter et godt og solidt firma til jeres vogntur, så er vognturen.dk klart det optimale valg, for at få skræddersyet den perfekte dag!
Ikke godt nok!
Aflyste den bestilte vogn i så sen tid, at de ikke kunne vælge andet end den meget lille ramponerede vogn med dårlig plads.
En stor vogn var bestilt og hvis de sagde nej til den "nye" vogn, så mistede de depositumet.... dårlig stil.
De "glemte" at de havde lovet at køre hele turen, ikke kun et vidst antal timer.... De glemte røgkanon.. bilen brød sammen...anlæg mv..
Dette var sommeren 2014.
Og videoen de har på siden er fyldt med klip fra 3.x på Øregård, men ingen tak.....

Uforglemmeligt!
5/5. Vi havde alle den vildeste vogntur.
Emil og Christoffer ankom i god tid. Det gik hurtigt med at få satte det hele op på vognen. Og så var det bare af sted. De var på 100 %, kunne sparke en fest i gang og de var ikke mindst med på det hele. Spillede ølbowling, drak øl-bong og festede som aber, ligesom os andre.
Jeg kan stærkt anbefale vognturen.dk, i får virkeligt noget for pengene.
De sørgede for det hele selv, påsætning og afhentning. Deres udstyr sparkede røv og deres attituder var for fede. De medbragte endda lidt godt til vores tur, så den bare blev endnu federe. Og deres musik var lige i øjet.
Tusind tak for den fede tur drenge.
Hilsen Niklas og hele 2.A fra VUC Nordsjælland
UBESKRIVELIG
VOGNTUREN.DK
Er helt klar det bedste der findes når man vil på Vogntur .. De fedeste højtaler, den dejligste vognmand, de sødeste medarbejdere og helt klart den bedste service til næsten ingen penge! Du kan helt klart få såå meget for så lidt !! Det billigste og hermed også det bedste !! Kan 100% anbefales !
proffesionelt og fantastisk!
Vi brugte dem allerede tilbage i 2008, og havde den vildeste tur.
Dj'ene spillede med stor erfaring og var utrolig gode til at ramme det rigtige musik, for at få stemningen i top!
Top underholdning og de har bare styr på det!!!
De kan klart anbefales, til jeres vogntur!! - Det er lige med til at give den fedeste dag, det lille ekstra skub der gør den uforglemmelig!!
Meget BASS!!
Vi havde drengene fra Vognturen.dk med ombord på vores vogn, og de startede allerede ud med på parkeringspladsen, at overdøve de andres anlæg. Drengene fik tændt op for en vild stemning fra tidlig formiddag til langt ud på natten, og de sørgerede for, at vi fik de bedst mulige betingelser for en helt igennem fantastisk fest ombord på vognen.
De dejlige drenge kan kun anbefales til alle fremtidige studenter, de gør vognturoplevelsen så meget bedre!
Alt spillede!
Jeg skaffede kontakten til min kammerats lillebror. De var på vogntur og brugte vognturen.dk og alt spillede! Fed musik, god stemning, ingen problemer. Vil klart anbefale til andre.