Studenterkørsel med VognKompagniet Anmeldelser 17

1,8

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fede studentervogne til studenterkørsel, store højttalere, vilde lyseffekter, røgmaskine og DJs. Book din studenterkørsel allerede nu!

1,8

Under middel

O stjerner..

O stjerner..
Vognen kom alt for sent, da den ikke kunne starte. Chaufføren kunne ikke selv køre og havde bedt sin nabo om at køre vognen. Hun vidste ikke, at 12 tals studenterne løb bagefter, og først bakkede hun vognen og var ved at ramme de unge, og bagefter kørte hun fra dem, så de måtte tomle til første stop.
Hun fortalte at ruten var dårlig planlagt tidsmæssigt og at de derfor endte med at blive 3 timer forsinket. Men ruten var godkendt af vognmanden.
Og endeligt krævede hun ekstra betaling til egen lomme, og nægtede at køre videre før de var betalt. Og dette for meget længere tid end det reelt var..

Forfærdelig oplevelse

0 stjerner er mere passende .. absolut dårligste oplevelse nogensinde.
Chaufføren kom 1,5 time for sent (hun sagde, at vognen var brudt ned - sådan noget skal da være tjekket inden?) og havde aldrig før kørt studentervogn.
Førehuset var i så dårlig stand, at vores chauffør måtte side på kanten af sædet for at nå koblingen, hvilket udelukkende resulterede i en enormt usikker kørsel og voldsomme opbremsninger.
Ved et af aftenens sidste stop, hvor vi vel at mærke var 3 timer forsinkede, nægtede chaufføren pludselig at køre videre, hvis hun ikke fik betaling. Dette sagde hun dog kun kunne foregå kontant eller over MobilePay til hendes personlige nummer.
Ved forsøg på at ringe til firmaet for at aftale en løsning, var de ubehøvlede og nægtede at tale med os.

Da vi efterfølgende har kontaktet dem, har de blot svaret, at der ikke var nogle problemer med vognen eller kørslen.

Det kan IKKE anbefales at leje vogn herfra.

Burde ikke engang give 1 stjerne

Burde ikke engang give 1 stjerne. Utrolig dårlig oplevelse fra start til slut. Uforsvarlig kørsel, en vogn der er ved at falde fra hinanden, afpresning på overbetaling direkte til chaufføren selv, forsinket vogn, uforskammet chauffør og firma. Synd for de unge mennesker …

Super dårlig oplevelse

Vores vogn var forsinket 1,5 time, men de sagde de kun var forsinket 30 min så vi skulle betale for overtid.
Chef og kører var ikke til at snakke med og ville have vi sendte pengene til hende privat og ville ikke godtage de blev sendt til et firma.
Kører har aldrig kørt studentervogn før, og er nabo til ham der skulle have kørt. Han fik ikke taget fri for sit andet arbejde så han meldte fri 3 timer før.
Hun kørte fra dem der skulle løbe så vi blev nød til at spørge en random bil om de ville kører os til første stop.
Højtaleren blev desuden ved med at lagge og cutte ud b
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse

28. juni 2024

Man får ikke hvad man betaler for.

En af deres handelsbetingelserne på deres hjemmeside er følgende: “Vognmanden forbeholder sig retten til at udskifte ønskede køretøj med et der passer til elevantal på vognen, men garantere altid det lovede udstyr.”
Dette overholder de ikke, da min klasse som skulle kører studenterkørsel ikke fik det udstyr som vi havde betalt for, og fik lovet. Dette førte til en ekstrem dårlig dag for os som klasse.

23. juni 2023

Forfærdelig service!!!!

Man får ikke hvad man betaler for… Vi har kørt vores studenterkørsel, vi har så fået en vogn fra vognkompaniget, som har haft ansvaret for vores vogn osv. Vi som klasse har betalt for en vogn til 32 personer men får en til 30. Når vi så skal til at køre og fortæller det ikke er den rigtige vogn, får vi bar at vide jo det er. Vi har derudover betalt for at vognen skulle have strøm til mobilopladning samt rengøring indkluderet, hvilket vi ikke fik. Musikanlægget havde ikk aux stik, og man ku ikk skrue op på selve højtaleren fra lastbilen. Ikke nok med det så får vi en sådan en gammel vogn, som ender med at gå i stå, hvor vi som klasse så skal skubbe den igang to gange. Vi havde 10 timers gratis kørsel, hvor man herefter så skal betale ekstra. Vi får så at vide at tiden starter når vognmanden kører ud, hvilket ikke givet mening når vi har fået at vide at vores tid starter når vi skulle kører fra skolen, hvilket var kl 12, som også stod på vognplanen som blev sendt videre. Herefter får vi så at vide at vi skal betale for 3-4, timer. Fanme dårlig service. I kunne idemindste havde givet os en ordentlig vogn som kunne kører… Dette ødelagde ihverfald vores studenterkørsel fuldstændig.

23. juni 2023

Elendig oplevelse …

Elendig oplevelse …
Virkelig ringe vogne, musikken var enorm lav, selvskabet var ubehøvlede og så var der generelt bare ingen ting der spillede!
Kan absolut ikke anbefales

24. juni 2022

Har kørt som chauffør for studenter…

Har kørt som chauffør for studenter kørsel. Det er altid en stor og positiv oplevelse, hvor der er styr på sagerne, og firmaet gør alt hvad de kan for at 😊 studenterne for en fantastisk dag. 😉

10. juli 2021

Jørn All the way!

Jørn All the way! Nøj han fik banket en fest i gang! Fed tur med Maks gas på hele vejen igennem. Helt vild lækker vogn med god plads, stort anlæg og lys. Det var super rart at vi ikke selv skulle bøvle med det.

Kan klart anbefale Vognkompagniet til min familie og venner.

7. juli 2021

Fedeste fest!

Verdens fedeste fest!
Chaufføren var en kanon chauffør og gjorde vores dag endnu bedre!
Intet dårligt at sige om firmaet!

3. juli 2021

Vi kørte igennem en hæk...

Vi kørte igennem en hæk og skulle skubbe vognen i gang :(

27. juni 2021
Studenterkørsel med VognKompagniet-logo

Besvarelse fra Studenterkørsel med VognKompagniet

Hej Victor,
Tak for din anmeldelse. Som du ganske rigtigt skriver kom i en tur igennem en hæk. Det var en uheldig oplevelse. På de gamle veteran-vogne fungere bremsesystemet således at der skal dannes tryk inden bremsefunktionen virker, det var sådan man byggede den slags biler dengang, og det køre de ganske lovligt med. Man køre jo ikke med den slags biler på vejene til daglig så det er en uheldig forseelse fra chaufførens side.
Vi havde kontakt med de forældre hvis hæk der var forvoldt skader på og aftalte samme dag hvad ny hæk/hegn mv. skulle koste og kompenserede naturligvis skadeslidte med det samme!

-Håber til trods i havde en god dag og fik en uforglemmelig fest :-)
Vh Trine // Vognkompagniet

Vognkompagniet har fået nye ejere.

Vognkompagniet har fået nye ejere.
Vogne er godt udstyret, opgraderet med både sikkerhed, musikanlæg, lysanlæg og bænke til at sidde på. Chauffører er erfarne og reelle.
Meget flexible, ordentlig hjemmeside og god feed-back.

28. marts 2021

Utroligt ringe service

Lad vær med at handle med dem. De leverede ikke det som der blev betalt for (der manglede DJ og adskillige andre ting fra den tilkøbte pakke), vognen var i ringe stand, så bremserne blev nødt til at blive fikset midt under kørslen, fordi de holde op med at virke (hvilket kunne have været livsfarligt). Derefter har de hverken betalt depositum eller pengene for manglerne tilbage, og de har aktivt ignoreret vores forsøg på at kontakte dem.

12. juli 2017

Kinda shitty

Hvis man ønsker at handle med et firma som ikke levere halvdelen af hvad man bestiller og derefter nægter at tilbagebetale depositum, samt tilbagebetale de øvrige mangler, som senest skal betales efter 7 dage (i følge kontrakten) . Så er dette firmaet for dig

12. juli 2017