Voetbalreizen Anmeldelser

3,3

Met mijn kinderen tickets geboekt voor een wedstrijd bij Dortmund. Bij aankomst bleken de gereserveerde plaatsen al bezet te zijn. Door stewards werd ik met mijn kinderen van de tribune gehaald. Bleke... Se mere

Voetbalreis naar London. In juni 2022 een voetbalreis geboekt voor mijn zoon en mij. Duidelijke communicatie over de inhoud van de boeking en wanneer welke documenten verwacht konden worden. Ook... Se mere

Wat een mooie ervaring om een wedstrijd van FC Barcelona te bezoeken! Voetbalreizen.nl is een aanrader. Site is overzichtelijk. Gemakkelijk boeken met veel keuzes om je reis aan te passen naar je e... Se mere

Via Voetbalreizen alles ( vlucht, hotel en wedstrijdtickets ) geregeld en vanaf het 1e t/m het laatste contact was alles tot in de puntjes goed geregeld. Goede, duidelijke communicatie en alles zeer t... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Billetformidler
  3. Sportsrejsebureau
  4. Rejsearrangør
  5. Rejsesøgemaskine

Bij voetbalreizen stel je je voetbalreis helemaal zelf samen. Het wordt helemaal de trip zoals jij hebben het wilt. Je kiest je tickets, je vlucht, hotel en extra’s zoals stadiontours of verzekeringen bij wedstrijdwijzigingen. Bovendien zie je direct de totaalprijs van je reis. Geen boekingskosten, luchthavenbelasting of andere toeslagen achteraf dus! De voetbalwedstrijd is het hoogtepunt van je reis. Dat wil je natuurlijk meemaken met je voetbalmaten naast je. Daarom krijg je bij ons een unieke 100% zitplaatsgarantie. Tot 3 personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Jouw voetbalreis moet perfect verlopen. Daarom mag je ons dag en nacht bellen voor alle zaken waarvoor je onze hulp nodig hebt. Via ons heb je live toegang tot de beste prijzen voor je vlucht, hotel en wedstrijdtickets. We hoeven ook geen dure reclamecampagnes door te berekenen, onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Dat merk je wel aan de scherpe prijs van je voetbalreis!

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Zeer goed geregeld

Zeer goed geregeld. Top bedrijf! Duidelijke communicatie. Maken waar wat ze beloven.

10. oktober 2022
Voetbalreizen-logo

Besvarelse fra Voetbalreizen

Hoi Nick,

Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij dat je een geweldige reis hebt gehad en onze service op prijs stelt.

Misschien tot de volgende keer voor een nieuwe voetbalreis!

Met vriendelijke groet,
VoetbalReizen