1. Billetformidler

Aanbieder van complete voetbalreizen en losse tickets voor Europese wedstrijden.

4,4

Schitterend Duits voetbalweekend

Bij het kenbaar maken van interesse in een voetbalreisje, wordt er met je meegedacht en worden er ideeën aangedragen. De kaartjes worden op tijd geleverd. Ook tijdens de reis zijn ze erg betrokken en altijd bereikbaar mocht er wat zijn. Hierdoor een onvergetelijk weekend gehad!

13. april 2024

Top bedrijf!

Ben ze tegen gekomen op Instagram. Ik ben naar de wedstrijden Manchester united- Chelsea en Everton-Newcastle geweest. De plekken waren top! Ook was het contact goed, ik kreeg eigenlijk altijd binnen enkele minuten een reactie. Tot slot is de prijs ook top je betaald niet net als op bijna alle andere sites zo’n 5x de ticketprijs. Kortom echt een aanrader!

6. december 2023

Alles top geregeld

Alles top geregeld! Kaartje mooi op tijd binnen. Bij Borussia Dortmund was het niet mogelijk naast elkaar te zitten, maar zaten we mooi boven/voor elkaar!

Goeie service en een echte aanrader

21. oktober 2023

Fantastic service

Very happy with the help in getting me 4 tickets to watch Köln which is already very hard to get tickets for. Very efficient at getting back to my messages and meeting my needs. Will definitely be using again for future tickets as it made the whole trip a lot more stress free.

30. september 2023

Wij zijn via internet in contact…

Wij zijn via internet in contact gekomen met Voetbalkaartje. Het contact was gelijk goed en vertrouwd en onze wensen waren met de familie een wedstrijd in Londen te bezoeken. Zo hebben wij vorige week de wedstrijd Tottenham - Liverpool gezien in een vol stadion. De sfeer was fantastisch en we zaten met zijn 5en naast elkaar wat natuurlijk helemaal top is. Wat ik zelf bij andere organisaties niet ben tegengekomen. Voetbalkaartje is zeker een aanrader en voor ons zeker niet de laatste wedstrijd bij ze… ⚽️

30. september 2023

Voetballiefhebbers met een eerlijke prijs

Snelle service van echte voetballiefhebbers. Geen woekerprijzen zoals andere organisaties maar passende aanbiedingen. Daarmee erg betrouwbaar. Zeer content mee. Geweldig weekend gehad met bezoek aan the Den - Millwall en een bijzondere ervaring bij Luton Town. Een must visit in mijn ogen waar deze heren kaarten voor kunnen regelen. Ook nog tips erbij gekregen voor reizen, hotel en zelfs een pub.

4. oktober 2023

Tickets Bayern Leverkusen - Bayern Munchen

Bij Voetbalkaartje heb ik 4 tickets gekocht voor een Duitse topper! Bayern Leverkusen - Bayern Munchen. Voor dit soort wedstrijden had ik behoorlijke prijzen verwacht (als je ziet wat je bij andere online betaald) maar dit viel reuze mee! Alles was perfect geregeld en we hadden echt mooie zitplaatsen.Volgende keer weer bij hen bestellen. Topervaring!

20. januar 2023