VM PartytelteAnmeldelser

1. Teltudlejning

partytelte, festtelte, leje festtelt, fadølsanlæg, fadølsanlæg leje, softice maskine, softice maskine leje, hoppeborg, leje hoppeborg, jukebox, jukebox leje, popcornsmaskine, popcornsmaskine leje, drinks køler, drinks køler leje, leje slush ice maskine

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Super godt og proffesionelt

Bestilte en teltpakke til konfirmation i maj, men pga coronaen , blev det hele usikkert og rykket . Men under hele forløbet , har vi været i super dialog med ejerne og beroliget med, at vi havde telt , når ny dato var fastlagt.
Det kom og satte teltet op før tid og servicepakke m. duge , bestik , glas , tallerkener mm kom til tiden.
Sms eller ringede til os, med informationer. Virkelig
super professionelt firma og rigtig god service. Kan stærkt anbefales.

3. september 2020

Dårlig oplevelse

Jeg lejede borde og stole af VM Partytelte i forbindelse med en fest den 1. september 2018.

Det blev både telefonisk samt på fakturaen forud for levering gjort klart, at pengene skulle betales kontant ved levering, til trods for, at det af virksomhedens hjemmeside fremgår, at de vil arbejde på dankort-betaling i løbet af 2015. Ved selve leveringen fredag den 31. august bad vi om en kvittering på, at vi nu betalte beløbet på 2.000 kr, idet chaufføren meddelte, at han havde glemt kvitteringen. Derfor afviste vi at betale for nuværende men tilbød, at vi kunne betale kontant i forbindelse med afhentningen mod udlevering af kvittering. Dette blev aftalt.

Vi erkendte hurtigt et meget skævt stolben, hvilket jeg telefonisk gjorde chaufføren opmærksom på. Han fortalte, at jeg bare selv skulle bøje det tilbage på plads, hvilket jeg gjorde. Derudover var to ud af seks hvide duge ikke rene, hvilket jeg skrev til chaufføren pr. SMS - han svarede aldrig tilbage.

Om søndagen blev jeg kontaktet af ejeren, hvor han stillede sig kritisk og undrende over for, at vi ikke havde betalt ved levering. Jeg forklarede, at vi selvsagt ikke kunne give en fremmed 2.000 kr uden at få en kvittering som bevis på betalingen. Ejeren var fortsat kritisk og godtog det i og for sig ikke, men vi aftalte, at chaufføren naturligvis ville medbringe en kvittering i forbindelse med afhentningen, hvilket jeg flere gange måtte understrege for ejeren selvfølgelig burde være almindelig forretningsprocedure. Han gav dog på intet tidspunkt udtryk for enighed på området.

Ved afhentningen mandag den 3. september havde chaufføren dog fortsat ingen kvitteringen med, hvorfor vi selv måtte udprinte fakturaen og bede chaufføren om at kvittere for modtagelse af pengene.

Jeg synes, at VM Partyteltes forretningsmetoder og service er en smule atypisk, og jeg vil ikke gøre brug af dem i fremtiden, ligesom jeg ikke kan anbefale dem til andre.

15. september 2018