Vloerschuurmeester Anmeldelser

4,8

We hebben sterk overwogen om onze bilinga vloer te verwijderen, en kurk of vinyl te laten leggen.Toch de gok (?) genomen deze door Jeffrey te laten afschuren en opnieuw te lakken. Beste beslissing eve... Se mere

We hadden niet durven hopen dat de vloeren in ons nieuwe huis zo mooi konden worden. Tien lagen oude troep en verf werden verwijderd en een super mooie houten vloer kwam te voorschijn. Pittige klus me... Se mere

Super ervaring met Jeffrey! Reageert snel, denkt mee, helder en duidelijk in verwachtingen en communicatie. En niet onbelangrijk: het resultaat is fantastisch. Hij heeft onze rode tropisch houten vloe... Se mere

Via advertenties op Instagram op Jeffrey/Vloerschuurmeester gekomen en kan de top reviews alleen maar onderschrijven. Fantastisch werk geleverd, voortraject was duidelijk, keurig op tijd en keiharde w... Se mere

1. Omlakering af trægulve

Vloerschuurmeester renoveert houten vloeren. Wij zijn een specialist in het schuren, polijsten en behandelen met lak/olie/wax.

4,8

Har ikke besvaret negative anmeldelser

vloer schuren en olien

Jeffrey heeft mijn vloer top geschuurd en afgewerkt. Communicatie is duidelijk en helder. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Aanrader!

23. oktober 2024

Een nieuw huis gekocht met een tropisch…

Een nieuw huis gekocht met een tropisch houten vloer er in, eerst dachten we het zelf wel te kunnen opknappen… zo blij dat we dit niet gedaan hebben! Jeffrey heeft onze vloer geschuurd en gelakt, en het is mooier opgeleverd dan we hebben durven hopen! Het ziet er uit als een gloednieuwe vloer! Jeffrey kwam heel professioneel en vriendelijk over en ging meteen hard aan het werk. Jeffrey bedankt!

21. oktober 2024

Prachtig werk!

Jeffrey heeft mijn vloer prachtig afgeleverd! Ik kan goed met Jeffrey communiceren over hoe hij het het beste kan aanpakken en je kunt ook wel zien dat hij met liefde zijn werk doet. Echte aanrader!

1. oktober 2024

Hij weet echt wat hij doet!

Vanaf het eerste moment had ik al vertrouwen in Jeffrey. Hij legde alles goed uit en maakte een relaxte indruk. Hij werkt erg netjes en lijkt niet snel tevreden. Nou dat komt goed uit. Mijn vloer kan weer jaren mee waar ik giga blij mee ben.

Als je je oude vloer weer wilt laten shinen, dan adviseer ik je hem!

21. september 2024

Vakmannen

Vakmannen! Heel snel geholpen en duidelijke kennis van zaken. Vloer ligt er prachtig bij. De beste investering dus zou het zeker aanraden!

25. september 2024

Vriendelijk mensen

Vriendelijk mensen, verstand van zaken. De vloer is echt ontzettend opgeknapt dankzij het deskundige advies van Jeffrey. Het werd gedaan in onze vakantie waardoor we thuis kwamen in een nieuw huis 🥰

28. august 2024

Zeer tevreden

Vloerschuurmeester heeft mij vakkundig advies gegeven en komt alle gemaakte afspraken netjes na.
Mijn oude parketvloer is weer helemaal geschuurd, gerepareerd en gelakt.
Uitstekend eindresultaat van mn vloer.
Hij is weer als nieuw.
Jeffrey is echt een aanrader.

24. maj 2024

Aanrader!

Eerste indruk tijdens het opnemen van de klus was professioneel en gaf vertrouwen.

Fijne communicatie, van het begin tot het eind netjes gewerkt en super eindresultaat!

19. juli 2024

Ik ben ontzettend tevreden met het werk…

Ik ben ontzettend tevreden met het werk dat Jeffrey heeft geleverd. Mijn vloer is niet alleen professioneel geschuurd, maar ook vakkundig gelakt en geolied. Het eindresultaat is werkelijk prachtig; de vloer ziet er weer als nieuw uit en straalt echt. Jeffrey was zeer deskundig, vriendelijk en werkte snel en efficiënt. Bovendien liet hij alles netjes achter. Ik zou zijn diensten zonder twijfel aan iedereen aanraden die op zoek is naar vakwerk voor hun vloeren. Dank je wel, Jeffrey, voor het geweldige werk!

8. august 2024

Zeer kundig bedrijf

Bedrijf is zeer kundig in het schuren en lakken van vloeren. Vloer is erg mooi geworden na het schuren en lakken. Alleen geen 5 sterren omdat er niet veel gedaan kon worden met hoe de vloer origineel gelegd was, al was dit nooit beloofd. Jeffrey had niet doorgekregen dat dit deel van het verzoek was, waardoor en niet veel aan gedaan kon worden. Als je een mooi gelegde vloer hebt, maakt dit niet uit.

4. juli 2024

Vakmanschap en betrouwbaar

Goede communicatie, Jeffery en Ryan waren vriendelijk en vakkundig. Afspraken werden nagekomen. Ik had opgegeven dat het om 84 m2 ging, maar Jeffery zag meteen dat het om een kleiner oppervlak ging en heeft de factuur naar beneden aangepast. Dat vond ik echt super sympathiek en eerlijk. Het resultaat van het schuren en de matte lak op onze eikenhouten vloer is uitstekend. Ik kan deze betrouwbare partij van harte aanbevelen.

17. juli 2024