Vloerkleedoutlet Anmeldelser 6

3,1

3,1

Middel

Geen kleed ontvangen en geen contact te krijgen!

Op 24 februari een vloerkleed besteld keurig een mail gehad voor bevestiging van de bestelling en toen werd het stil......
Op de website staat 3 tot 5 werkdagen dus toch maar eens geprobeerd te bellen, antwoordapparaat dat ze niet bereikbaar zijn. Oké mail dan maar, ze beweren binnen 48 uur te antwoorden, maar ook dat gebeurd niet! Inmiddels begin ik de moed te verliezen, geen enkele mogelijkheid tot contact en van vloerkleedoutlet 0,0 communicatie over mijn bestelling......

24. februar 2026

NIKS VERGELEKEN MET SJEEKSPIR (poëtische review)

BEN NOG NOOIT ZO GOED GEHOLPEN DOOR EEN ONLINE VERKOPER. ALLES VERLIEP PERFECT! BIJ HET BESTELLEN KREEG IK GELIJK EEN BEVESTIGING EN TREK AND TRACE!!!! ZELF ALLE GEGEVEN VAN DE VERKOPER KON IK NOG TRACEREN!! NA DE TREK ANDT TRACE KREEG IK GELIJK EEN BERICHT VAN DE BEZORGINGSDATUM: BINNEN 24 UUR WERD HET AL BEZORGD!! 3 MAAL HOERA VOOR DEZE NOBELE HEEREN!!! HIJ HEEFT DIT VARKENTJE ECHT GEWASSEN!!! NEGEER AL DIE ANDERE REVIEWS VAN HATERS..!! TOEN IK HET TAPIJT UITPAKTE WAS IK GELIJK VERLIEFD!!! ZO MOOI EN ZO ZACHT, HEERLIJK, IK SLAAP NIET EENS MEER IN MIJN EIGEN BED ZO FIJN LIGT DIE!!!!! MOOIE VINTAGE TAPIJT EN DE KNOPDICHTHEID IS ONVOORSTELBAAR GOED!!! ZOALS MIJN LIMBURGSE OMA ALTIJD ZEI:“Wie met bedachtzaamheid en een scherp oog het minste goed verwerft, zal meer baten vinden dan de man die zich haastig in het schijnbare rijkdommen stort; want deugd en wijsheid leiden het hart tot overvloed, daar waar roekeloosheid slechts leegte nalaat.” DIT WAS DE AANKOOP VAN MIJN LEVEN!!!!

Groet

RVL

13. januar 2026

Geen scam maar ook niet tiptop

Dit is een scam. niks geleverd, niet te bereiken

Update:
Op de dag van deze review had ik ook een terugbetaling aangevraagd via paypal. Ik werd diezelfde dag teruggebeld door een medewerker (na meerdere telefoontjes en mails) en mijn bestelling zou onderweg zijn en de track&trace heb ik toen ontvangen. Vloerkleed is de volgende dag bezorgd, maar toen bleek het product een veel te korte poolhoogte dan omschreven. Telefonisch contact gehad, hun leverancier blijkt stilzwijgend het product te hebben aangepast. Hiervoor hebben ze 15euro restitutie aangeboden indien ik het kleed wil houden maar ik koos voor retouren. De mensen zijn wel goedwillig, maar dit is voor mij niet een hele soepele ervaring met deze webshop. Kan me best voorstellen dat het gros van de mensen gewoon hun product ontvangt.

31. juli 2025

Super SCAMMM

Super SCAMMM. Oplichterij. Website staat bomvol met afbeeldingen. Bedrijf bestaat niet. Verbaast dat ik de eerste ben om mensen waar te schuwen

13. april 2024

Er dette din virksomhed?