Jarenlang problemen gehad met geleverde Luxaflex, Uiteindelijk weigerden ze de wettelijke garantieverplichtingen na te komen. Ze communiceren ook niet meer. Ik ben naar de geschillencommissie gestapt.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We hebben wollen tapijt bij Hofmans gekocht 199€ per meter. Nu na 3jaar slijtage plek , vinden dit erg snel. We hebben 6jan 2020 hierover gebeld en de gevraagde foto en rekening opgestuurd... Se mere
Als je hier een vloer koopt.kan alles en ja met klachten. Word je geprobeerd af te wimpelen. Mijn ervaring echte prutsers eerste klas. Ga ook vedere stappen ondernemen tegen hun. Veder grappig... Se mere
Virksomheden har svaret
Van begin tot eind super goed! Begonnen met online prijsopgave vragen, dag erna offerte binnen en eea overlegd. Vervolgens komen inmeten, werd zelfs nog gebeld dat ze er met een half uur waren omdat w... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vloerbedekkingvoordelig.nl -> Advies door experts. Daarnaast bieden wij u een enorm groot assortiment vloerbedekking in alle kwaliteiten en prijsklassen! Vanaf 15% en meer korting op normale winkelprijzen voor Desso, Bonaparte en Parade vloerbedekking. Daarnaast een groot assortiment vinyl. + marmoleum .Vloerbedekkingvoordelig is onderdeel van Hofmans At Home. Onder deze vlag exploiteren wij nog meer toonaangevende webwinkels zoals; zonweringvoordelig.nl, vloerenvoordelig.nl, vloerkledenvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en kunstgrasvoordelig.nl.
Kontaktoplysninger
Beerseweg 10a, 5431 LC, Cuijk, Holland
- 0858888070
- support@vloerbedekkingvoordelig.nl
- vloerbedekkingvoordelig.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super service en top kwaliteit!
Super service en top kwaliteit!
Bedankt voor jullie medewerking.

Besvarelse fra Vloerbedekkingvoordelig
goede kwaliteit, snelle maar niet de beste bezorgingservaring
Kwaliteit / prijs 10
Klantvriendelijkheid 5
Bezorging 2.
1. Als werkende alleenstaand moest ik iemand vragen voor de ontvangst van goederen. Om 10-00 belde ik de klantenservice en het eerste verzoek om te controleren wanneer de chauffeur bij mij zou zijn, was beantwoord met "1 uur van te voren belt de chauffeur u op". Pas na tweede nadrukkelijke verzoek wilde medewerker voor mij deze informatie uitzoeken. Antwoord was tussen 9:30 en 11:30. Om 12 uur moest ik nogmaals bellen met dezelfde vraag, 13-45 was er chauffeur bij mij. Dit komt niet overeen met "Zo hoeft u dus niet onnodig de gehele dag thuis te wachten" wat op de website vermeld staat.
2. Bij de ontvangst weigerde chauffeur om te helpen om de bestelling naar boven te brengen (lift aanwezig). Dit is inderdaad niet duidelijk op de website of in Algemene voorwaarden. Ongeacht of dit binnen contract of buiten contract is, vind ik het jammer dat het niet vooraf gemeld is, dat de klant rekening dient te houden met het gewicht en buigbaarheid van het product. (Persoonlijke mening: ik zou dit traject niet aanraden aan de minder stevig-gebouwde personen). Optie voor het naar boven brengen tegen een extra betaling heb ik helaas niet kunnen .

Goed
Vloerbedekking is prima en ik werd vooraf gebeld om een afspraak te maken voor de levering.
Ik heb wel een verbeterpunt: Ik was op dat moment zo een 30 weken zwanger en was er niet van op de hoogte dat de chauffeur alleen kwam. Ik moest hierdoor helpen met uitladen van een rol vloerbedekking van 4 meter breed, wat uiteraard niet echt heel handig is. Dat zou beter gecommuniceerd mogen worden.

Top en kwaliteit
Denken mee en alles kan bij jullie. Goede kwaliteit en super service.

Besvarelse fra Vloerbedekkingvoordelig
Super kwaliteit voor de beste prijs!
Vorige week heb ik in een nieuwe winkel marmoleum laten installeren door de vakmensen van Vloerbedekkingvoordelig. Het was een lastige klus met allerlei elementen waar omheen gewerkt moest worden. Ze hebben het tot het kleinste detail perfect gelegd, ongelooflijk goed gedaan.
Ook de service was top, goed geholpen met vakkundig advies in de showroom in Cuijk door Twan waardoor ik de beste keus heb kunnen maken.
De naam doen ze ook eer aan, ik had ook offertes ontvangen van andere bedrijven die letterlijk duizenden euro's meer vroegen voor dezelfde klus, niet te geloven. Ik ben dus een zeer blije klant, I will spread the word! Bedankt mannen, mvg, Hanneke

Besvarelse fra Vloerbedekkingvoordelig
Vakkundig advies en mooi resultaat
Wij zijn vakkundig geholpen door vloerbedekkingvoordelig (adviseur Twan). Er is een goed plan gemaakt voor het leggen van de vloerbedekking en de PVC vloer.
Flexibel in het maken van een legafspraak en het resultaat is erg mooi!
We zijn zeer tevreden over prijs & kwaliteit!