Vendsyssel Loft & Hulmursisolering Anmeldelser 4

2,6

2,6

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Hold jer væk fra denne virksomhed

Først og fremmest, overholder de ikke aftaler for tid for udførelse af opgaver.
For to uger siden, uge 41, år 2025, havde vi et møde med virksomheden på vores hjemme adresse, fordi vi var usikre på, om der var behov for hulmursisolere vores hus. Leif borede 2 par huller i vores hus og med sin stålpind trak han lidt rockwool ud. Hans eneste kommentar på det var "støv" og ellers forholdte han sig tavs og ydet på ingen måder rådgivning. Efter hans lange tavse gennemgang, som han kun foretog UDVENDIG af huset, meddelte han, at han for 16.000 kr. kunne hulmursisolere vores hus. Han oplyste, at han først havde mulighed for udføre opgaven i uge 43. Mandag morgen i uge 43 kl. 08:00 ringede vi til ham, hvor han meddeler, at de vil komme tirsdag kl. 08:00. Senere udskyder han det til kl. 10:00. Senere bliver det meddelt, at det står ham uklart om hvornår de reelt kan komme. Vi afbryder samarbejdet med ham og kontakter en anden isolerings virksomhed som også isolere med rockwool. Det andet isoleringsvirksomhed, ankom kl. 13:00 tirsdag i uge 43 og han lavede også en undersøgelse af vores hus, ligesom Leif også ville undersøge vores hus. Men det andet virksomhed undersøgte både UDVENDIG og INDVENDIG og han konstaterede, at vores hus er temmelig meget hulmurisoleret med rockwool, og oplyste, at hvis han forsøgte at indblæse rockwool, så ville det alligevel ikke gøre nogen forskel, fordi hans rockwool i tanken, ville ikke kunne finde nogen plads i det i vores i forvejen hulmursisolerede hus. Vi var temmelig overrasket, og chorkeret, over, at være så tæt på, at miste 16.000 kr. for noget det reelt ikke var behov for.
Vores advarsel til kunderne et, at hold jer væk fra Leif og denne virksomhed, som vi i "Held i uheld", ophørte samarbejdet med, fordi Leif gentagne gange misligholdte aftalen for udførelse af opgaven, men som viser sig, at der reelt ikke var behov for, og vi slap for at blive snydt for 16.000 kr.

21. oktober 2025

Fuld valuta for pengene.

Vi fik isoleret vores nye hus i Vestbjerg, hvor VLHI udførte arbejdet. Vi havde forhørt os flere steder, men VLHI var de billigste og der var styr på det hele.

20. juni 2016

1. klasses arbejde til en særdeles skarp pris

Jeg har fået efterisoleret mit loft med 400mm granulat og i den forbindelse tog jeg 3 tilbud hjem. Prisforskellen på billigste og dyreste var meget voldsom - det virker helt klart, som om visse firmaer spekulerer i kundernes uvidenhed om, hvad denne type arbejde skal koste.

Jeg valgte det billigste tilbud - dette firma - noget spændt på kvalitet, udførelse, pålidelighed osv. Aftalen blev lavet per telefon og arbejdet blev udført mens jeg ikke var hjemme - men til aftalt tid og med kort varsel (fra min side).

Efterfølgende var jeg på loftet for at se på tingene. Alt var udført pænt med granulatstop osv. ligesom den lovede gangbro monteret perfekt. Jeg tjekkede også dybden på isoleringen og der var rigeligt overalt - også i forhold til producentens anvisninger omkring sætning osv.

Regningen var præcis som forventet - endda vedlagt udfyldte papirer omkring tilskudsordning (som jeg intet anede om).

Alt i alt efterlader det indtrykket af et gennemført professionelt firma som leverer en 1. klasses vare til en særdeles fornuftig pris. Kan varmt anbefales!

10. marts 2015

Er dette din virksomhed?