Bestel hier geen eigen ontworpen vlag. Het ontwerp waar vooraf akkoord op is gegeven lijkt totaal niet op het uiteindelijke product dat geleverd is. Toen ik dit aankaartte, werd er geen enkele... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Beslist geen eigen ontwerp daar bestellen. Zelf een wimpel ontworpen en me gehouden aan de maatvoering. Bij bezorging bleek de wimpel verkeerd bedrukt. Volgens VlagOnline.nl had ik mijn bestand... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Uw vlag online kopen? Bij Vlagonline.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw vlag kopen. U kunt bij ons vrijwel alle vlaggen online bestellen en binnen 24 uur in huis hebben. Van de Nederlandse vlag tot de vlag van Australie en van Themavlaggen tot de vlag van Friesland. Makkelijk en snel een vlag kopen doet u bij Vlagonline.nl. Onze 24 uurs levering, scherpe prijzen en persoonlijke service maken Vlagonline.nl tot een uniek concept. Waarom vlag online kopen bij Vlagonline? - Grootste vlaggenwinkel van het web met meer dan 10.000+ vlaggen - Scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar - Binnen 24 uur bij u thuis - Veilig betalen met uw eigen bank - Bestellingen boven de 50 euro gratis thuisbezorgd De grootste vlaggenwinkel van het web. Vlagonline.nl is de grootste online vlaggenwinkel van Nederland. Dankzij de snelle levertijd en scherpe prijzen krijgt Vlagonline.nl het voor elkaar om klanten blij te verrassen met het assortiment en de levertijd. Als u een vlag koopt wilt u de zekerheid dat deze lang meegaat. Onze vlaggen zijn kwalitatief hoogstaand. Zo zijn de vlaggen licht-, water- en wasecht en dubbelnaads gezoomd. De kwaliteit van onze vlaggen is daarmee gewaarborgd. Het resultaat is dat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe vlag. Vlagonline vindt het belangrijk om de klanttevredenheid hoog te houden, heeft u daarom vragen, tips of ideeën? Dan staan wij altijd klaar met een luisterend oor. Via ons contactformulier kunt u contact opnemen. Vlaggen kopen doet u bij Vlagonline.nl.
Kontaktoplysninger
Rinia van Nautaweg 2, 9061AE, Gytsjerk, Holland
- 085 064 0123
- info@vlagonline.nl
- vlagonline.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestel hier geen eigen ontworpen vlag.
Bestel hier geen eigen ontworpen vlag.
Het ontwerp waar vooraf akkoord op is gegeven lijkt totaal niet op het uiteindelijke product dat geleverd is. Toen ik dit aankaartte, werd er geen enkele passende oplossing geboden. Geen tegemoetkoming, geen service, en de enige optie die werd aangeboden was 10% korting op een nieuwe bestelling.
Ter vergelijking heb ik de verschillen tussen het goedgekeurde ontwerp en het geleverde resultaat naast elkaar gezet. Het verschil is aanzienlijk.
Als je een vlag wilt laten maken op basis van een eigen ontwerp, raad ik sterk af om hiervoor deze leverancier te gebruiken.
Laatst met spoed een vlag besteld en…
Laatst met spoed een vlag besteld en extra betaald voor de spoed optie. Bij de overige opmerkingen gezet voor wanneer deze vlag binnen moest zijn. Na de bestelling direct een akkoord gegeven en pas 24 uur later een retourmail dat vanaf dan de bezorgtijd inging. De vlag kwam een dag te laat. Bij mailen over deze kwestie met een foto van mijn akkoord mail erbij zeiden ze dag dat kwam omdat ik na 16:00 uur akkoord had gegeven. Op de foto stond 13:20 uur. Ik nog een keer gestuurd met een grote rode cirkel om de 13:20 uur. Daarna geen reactie meer. Slechte service. Toen deze vlag de dag erna bezorgt werd was ik niet aanwezig, daarna is er blijkbaar nog een bezorgpoging gedaan waarbij we thuis waren maar niks gehoord hebben. Hierna moest ik het pakketje ophalen in Den Haag terwijl ik in Gouda woon. Zoiets bizars heb ik nog nooit meegemaakt. Hele slechte service waarbij je een hoop benzine geld kwijt bent voor niks.
Absoluut geen vlag met eigen ontwerp bestellen!
Onlangs een grote vlag (100x150) besteld met eigen ontwerp/logo. Extra betaald voor een bestand controle, maar bij levering van de vlag was ik erg teleurgesteld in het resultaat. Het logo van de vlag is er wazig opgedrukt, de pixels zijn goed zichtbaar en de vlag is niet bruikbaar! Hierover contact opgenomen, maar helaas pech voor mij. Er is geen enkel begrip en of service. Er wordt letterlijk gezegd dat er enkel bestand controle is, maar geen kwaliteitscontrole. De klant word hierop niet geattendeerd. Echt waardeloos!
De handystick heeft geen grip, waardeloos product
De handystick die ik besteld had werd keurig op tijd geleverd, alleen het product is compleet waardeloos en niet te gebruiken. Het hard kunststof deel glijd alleen maar over de vlaggenstok heen, en heeft geen enkele grip, ook niet als alles droog is, dus nu toch steeds met de trap erbij om de vlaggen elke avond binnen te halen. Mijn advies aan Vlagonline is om dit product niet meer te verkopen, de mijn ligt al na een week bij het grof vuil.
Betaal niet voor spoed levering!
Vlaggemast besteld en spoed toeslag betaald voor snelle levering, bedrijf belooft binnen een werkdag te versturen. Dat gebeurt inderdaad maar daarna nemen ze geen enkele verantwoording meer en verschuilen zich achter het koeriersbedrijf. Heb €7,95 plus €2,99 verzendkosten betaald en kreeg de spoedbestelling zés dagen later. Verzoek om de spoed toeslag terug te betalen werd niet gehonoreerd, bijzonder klantonvriendelijk bedrijf. Communicatie via de mail is kortaf, onvriendelijk en onprofessioneel.
Wat een slechte kwaliteit
Wat een slechte kwaliteit. Je betaald om je eigen ontwerp te laten controleren vervolgens betaal je daar de jackpot voor. Je krijgt een voorbeeld van hoe het eruit zal komen te zien. Daar ga je mee akkoord. Maar het daadwerkelijke eindresultaat dat je thuis krijgt lijkt in de verste verte niet op het voorbeeld. Slechte kwaliteit en onduidelijk. Doffe kleuren En als je dat vermeld. Zeggen ze. Ja je hebt akkoord gegeven we kunnen niks voor je betekenen. Ik heb akkoord gegeven voor het voorbeeld ind. Maar niet voor de rommel en slechte kwaliteit die ik daadwerkelijk gekregen heb.
Bestel er beslist geen eigen ontwerp!
Beslist geen eigen ontwerp daar bestellen.
Zelf een wimpel ontworpen en me gehouden aan de maatvoering. Bij bezorging bleek de wimpel verkeerd bedrukt. Volgens VlagOnline.nl had ik mijn bestand maar moeten laten controleren, uiteraard voor een meerprijs, terwijl het hun fout is.
Ik krijg geen nieuw exemplaar. Ook geen korting op een herdruk. Enige tegemoetkoming? Nee, helemaal niets. Zeer misleidend dit en bovenal betreurenswaardig.
Misleiding Klantenservice, Levering & retourneren
(1) vlag eigen ontwerp ging goed, IS ok echter:
(2) 3 vlaggen Europese Unie kloppen geheel niet qua kleur (niet met kleur op de site van Vlagonline en van de EU-site zelf).
Ad (2): de 3 vlaggen teruggestuurd in ongeopende verpakking.
- Vlagonline wil de terugstuurkosten niet betalen, terwijl dat bij zo'n afwijking wel in de rede ligt.
- op de site staat bij de tab 'Klantenservice, Levering & retourneren' niets hierover (geen uitleg, geen link). Dan geldt vlngs Consumentenbond dat de leverancier betaalt.
- Leverancier verwijst vervolgens naar Algemene voorwaarden; deze zijn weggestopt op de site waar in een verre bijzin deze terugkeerkosten pas staan vermeld.
Vgns hun eigen AV'n moeten die duidelijk zijn meegestuurd, wat niet is gebeurd.
Kortom: NIET MET VLAGONLINE.NL IN ZEE GAAN
Bestelling eigen ontwerp
Mijn vlag afgelopen zondag besteld en vandaag binnen gekregen. Ondanks dat ik best stellig was heeft Angelique beloofd haar best te doen de order optijd te versturen. Dankjewel.
Stay away
Order placed on the website. No email confirmation received upon placing the order. Oder amount immediately collected from bank account with no order or confirmation number attached on the bank transaction. More than two weeks later, nothing delivered yet. Called customer service. They ask for a confirmation number to be found on the bank transaction to be able to locate the order in their systems otherwise they cannot help. Filed a complaint through my bank to collect the money back. Worst experience overall. Never again!
zending bezorgd, of toch niet??
Vlag besteld bij Vlag Online, binnen 3 dagen bezorgd, nou ja bezorgd wel doormiddel van een bevestigings-appje, echter geen idee waar de zending was gebleven. Gebeld met Vlag Online, allervriendelijkst geholpen.. Na 5 werkdagen nog altijd geen zending ontvangen. Zonder pardon hebben ze een nieuwe vlag bij de post gedaan. Is gelukkig niet nodig aangezien mijn zending blijkt te zijn afgeleverd op het juiste adres maar neergelegd bij een onbemande balie... Wellicht een tip voor Vlag online, communiceer met de Packs (vervoerder) dat er altijd een briefje in de brievenbus gaat als de zending achtergelaten wordt... ;-)
TOP SERVICE.
De eerst geleverde vlag was niet helemaal zoals verwacht, gemeld bij Vlag.Online.
Geen enkel probleem, Super snel een nieuwe perfecte vlag gekregen.
Dank voor deze geweldige service !!!
Met vriendelijke groet J.VETH.
Zonder discussie werd een 'nieuwe' vlag gemaakt
Na de 'verdwijning' van onze bootvlag, een vlaggenstok met een NL en een 020 vlag, bij Vlagonline.nl een nieuwe combinatievlag bestelt. Na akkoord op door Vlagonline.nl zorgvuldig uitgewerkt ontwerp, werd de vlag supersnel geleverd.
Ondanks de goede kwaliteit van de vlag, een [kleine] opmerking over een afwerkingsdetail. Zonder discussie werd direct een 'nieuwe' vlag gemaakt en opnieuw supersnel geleverd, dat noem je 'top service'.
Dank voor de mooie vlag, ^Ruben
myflow.nu
verkleurde wimpel, nieuwe gekregen
Ik heb een wimpel (rood, wit, blauw) gekocht en deze is nu binnen aan half jaar al helemaal verbleekt. Hier over gemaild met Vlagonline. Zij hebben mij om een duidelijke foto gevraagd en concludeerden dat dit een productiefout geweest moet zijn. Ik heb binnen twee dagen een nieuwe wimpel gekregen. Hele goede en snelle service van vlagonline. Blij met de geboden oplossing.
Waardeloze kwaliteit vlaggen
Ik heb eind vorig jaar een nieuwe vlag gekocht voor onze boot. Het ontwerp was erg mooi, dwz Nederlandse vlag met provincie Brabant linksboven. Maar na nog geen drie maanden is het haakje al stuk terwijl de vlag alleen in het weekend gebruikt wordt. Nadat ik vlagonline had benaderd kreeg ik te horen dat de vlaggen bij hun maar 2-3 maanden mee gaan. Dat kan vandaag de dag niet meer in een maatschappij waarbij we ons zorgen maken over het milieu.
Waardeloze service
Waardeloze service! Vlag gekocht en paar weken uitgehangen voor examen! Jaar erna kwam ik erachter dat het touw poreus was en brak steeds af. Vlag was ook beschadigd. Maar ze konden niks doen want jaar geleden gekocht! Dit terwijl ik duidelijk zei voor examen gekocht. En al had ik hem een jaar lang vaker gebruikt, mag toch aannemen dat hij daar tegen kan. WAARDELOZE VLAG EN SERVICE!
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit!
Ik heb 4 patches besteld zou worden opgestuurd niks gehad. Na bellen en watsapp bericht kreeg ik een foto toegestuurd van een evenlop met mijn naam erop en adres wat allemaal klopte met de tekst verzonden. Meteen kreeg ik mail dat op de post is gedaan.
Week later bijna neem ik contact op dat ik niks heb ontvangen ja nog even geduld meneer. Daarna weer contact op genomen dat ik niets heb ontvangen zegt de eigenaar het volgende. Beste Mohamed, ik zou niet weten wat ik doen moet. Ik heb de patches opgestuurd, bewijs heb ik laten zien. Adres klopt zegt u. U had zelf voor standaard post gekozen. Ik heb een onderzoek ingesteld bij postnl, meer kan ik op dit moment niet doen.
Met andere woorden bedankt voor je geld en zoek het uit. Ik heb zelf ook post gebeld en ze geven aan dat ze niks kunnen doen omdat niet traceerbaar pakketje is en enkel melding wordt gemaakt.
Met andere woorden bestel nooit maar dan nooit hier want enig wat er gebeurd is dat je betaalt en hij of zij niks opstuurt en als het opgestuurd is en bij de post kwijt raakt heb je pech! PASS OP!!!
Slechte service
Na vorig jaar mijn vlag rond september te hebben ontvangen, heb ik dit jaar iets langer dan gebruikelijk mijn vlag buiten gehangen (ivm boerenprotesten).
Echter is het koord van de vlag gebroken en vond ik mijn vlag op de grond.
Na telefonisch contact werd mij gevraagd een mail te sturen waar ze vervolgens naar zouden kijken na 2 weken nog geen reactie gehad..
Telefonisch werd mij gezegd dat er een terugbel verzoek zou komen voor de dag na mijn telefoontje en dat kwam er ook niet en vandaag weer gebeld en ging iemand kijken naar de mail is het geen garantie..
Kortom slechte service en kwaliteit, hier bestel ik niks meer!
Na 7 dagen de bestelling nog niet ontvangen
Na 7 dagen nog steeds geen Track en Trace ontvangen. Gebeld en een voicemail gekregen.
Vlag is nog niet geleverd!
Hele mooie vlag mooie kleuren en goede…
Hele mooie vlag mooie kleuren en goede kwaliteit. Snelle bezorging en goede verpakking.
Læs mere om andre typer anmeldelser.