3,3

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

anmeldelse af Vizz Legeland

anmeldelse af Vizz Legeland

Jeg havde en rigtig god oplevelse i Vizz Legeland. Der var mange sjove aktiviteter, og stedet var rent og hyggeligt, så man havde lyst til at blive der længe.

Noget af det bedste ved besøget var servicen. En af drengene, der arbejdede der, var virkelig venlig og hjælpsom. Han sørgede for, at vi havde det godt, og gav en rigtig god service, som gjorde oplevelsen endnu bedre.

Alt i alt kan jeg klart anbefale Vizz Legeland til andre – det er et sjovt sted med god stemning og god

14. marts 2026

Besvarelse fra Vizz

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi prøver at gøre det godt, så det er altid rart, når nogen gider at bruge tid på en anmeldelse.
MVH / Kent

Dejligt sted

Fantastisk sted med søde medarbejdere!
Det er altid en fornøjelse at komme i Vizz.

7. februar 2026

Super dejligt at høre.
God aften😁

2 gange voksenskældud

Det er nu 2 gang jeg har fået voksenskældud af en lyshåret moden dame med hestehale i Vizz legeland.

1. episode var sidste år, hvor jeg og flere andre forældre/bedsteforældre utilsigtet havde fodtøj på, hvilket bragte et voldsomt møgfald fra den meget vrede lyshårede dame.
Fakta var mangelfuld skiltning.
Skylden i hele miseren blev lagt over på en ung pige, der var ny i job.

2.episode i dag, i et stuvende fyldt lokale.
På bordet stod en hvid gummibeholder uden indhold, efter at have spist en børnemenu, slik mv.sammen med mine børnebørn, blev papir, plast mv. puttet i beholderen.
Da lyshåret moden dame, mens jeg talte i mobiltelefon, hastigt midt i travlheden kom farende med rullevogn for at rydde op på bordene, tog hun i farten en rosinpakke der ikke var tømt. Den bad jeg høfligt om at lade ligge, herefter fik jeg endnu et voldsomt møgfald over at have brugt den hvide gummibeholder til papir og plastaffald.
Jeg forsøgte midt i mobilsamtale, at fortælle hende, at det faktisk var for at hjælpe og jeg ikke kunne se hvilket formål den tomme beholder så havde.
Det faldt ikke i god jord, jeg skulle bare lade ALT blive på bordet.

Jeg har altid opdraget mine børn/børnebørn til at forlade et bord, hvor der er indtaget mad og drikke opryddet i respekt for det personale der er ansat.
Derfor er det grænseløst ubehageligt at få et møgfald, både ift. mine børnebørn, men iøvrigt også overfor de øvrigt børn og voksne i lokalet.
Som ansat i Vizz legeland, er det særligt hvor der er børn tilstede, enormt vigtigt at kunne beherske sit temperament, være en rollemodel, have almen dannelse og en god opførsel.

Det er (også) langt over grænsen at få himmelvendte øjne fra moden lyshåret dame, som også blev bemærket af mit barnebarn på 11 år, da vi forlod Vizz legeland.

10. januar 2026

Hej KK.
Beklager den sene tilbagemelding.
Jeg er ked af at høre/se en så dårlig anmeldelse på 2 episoder.
Man skal på ingen måde have skæld ud, når man besøger Vizz.
Jeg kan dog oplyse, at vores skiltning ikke fejler noget.
Den pågældende medarbejder kan til tider virke stresset, hvilket giver nogle utilsigtede signaler.
Yderligere kan jeg oplyse at medarbejderen ikke arbejder hos os mere efter næste uge.
Jeg beklager de oplevelser, du har haft, og tør du komme en anden gang😁, så ligger der 3 entrébilletter til dig, hvis du viser denne besked.

Ringe personale

Selve legepladsen og udvalget af legemuligheder er fint. Men så stopper det også der. Personalet er sure og nærmest befalende overfor gæsterne. Vi følte nærmest at vi blev mistænkeliggjort inden vi kom ind. Nu skulle vi lige huske ditten og datten, ikke sko, ikke medbragt mad… osv.
når det så er sagt, jeg holder selvfølgelig øje med mine børn. Men det er der virkelig ikke mange der gør og personalet gør intet.
Som et punktum på det hele, så er prisen meget højere end stedet lever op til.

8. oktober 2025

Hej Kristian.
Tak for dit input.
I den korte version, er jeg sikker på du misforstår vores informatik.
Vi har ikke til hensigt at mistænkeliggøre vore kunder.
Det er korrekt, at vi ikke i overvejende grad holder øje med dine og andres børn.
Men hvis legen bliver for vild, og forældrene ikke griber ind, så gør vi i den udstrækning at vi ser og oplever det.
Vi har ca. 60.000 kunder om året, der ikke anfægter vore priser negativt, men tværtimod.
Og vi har ganske få, der er af en anden holdning.
I kunne tage i skoven næste gang, det koster ikke noget.
Mvh / Kent

Sur gammel kost bag kassen

Vi kommer ude byes fra !
Var i Herning centeret...
tænkte vi vil spise ved jer mens knægten legede

Vi var med på det vil koste nået at lege mens vi ventet på mad . Trods det er lidt underligt er det jeres ide og det vi med på.

Men men men at voksne skal betale 50kr pr person for at sidde og se sit barn lege tænkte jeg ikke var en mulighed.

Den ældre dame bagkassen (søndag d 6/7)
Var så latterlig at snakke med, hun fortæller os at maden var så billig ved dem af den grund.
79kr for nuggets (altså en børne menu koster 49kr på Jensen) som var lige nede under..

De holder mad priserne nede
For så at man skal betale som voksen 100kr for at lege (selv om man ikke leger)

Vores barn er 7år
Kan godt lege selv, skal ikke have hjælp til at gå på Sine ben eller lign...

Hun afbrød os mens vi stod og snakket med hinanden. Sådan 4 gange.

Jeg endte med at kigge på min kone og sige , lad os skride på Mac d - gratis lege rum og lege tøj i børne menuen og vi kan sidde og kigge på vores barn leger uden at sku betale

Damen bag kassen (den ældre) ALDRIG om hun skal arbejde et sted med andre mennesker...

Vi gik derfra med grin fordi hun bare var så tabt på gulvet at vi aldrig kunne drømme om at sætte vores ben der igen.

Ps Mac d ved siden af cirkel k
Havde super service og fra vi bestilte til vi fik maden . Trods massere kunder så gik der 7min !!!

Mit svar på jeres svar -

50kr pr voksen (vi var 2 voksne) så det giver 100kr for 2 voksne der skal ind og spise og IKKE lege !
Det muligt I har mange besøgende.. det har h og m os...? Hvad skal jeg bruge den info til.

Og så skal i vist tjekke med jeres medarbejdere ang priser for det var ikke det vi var oplyst.

Nået andet er at det jo ikke bare handler om prisen på en børne menu.

I tilbyder - børne menu til 47kr
Og indgang til lege land i alt 97kr ...

Voksen menuer til langt mere og indgang for voksne.

I skriver man ikke må medbringe mad og drikke fordi I sælger det.

Men må i opkræve penge for at lege hvis man ikke skal lege som voksen .. ja må i sikkert godt men er det fair.

Den 1 stjerne er på baggrund af den dame ved indgangen der bestemt ingen kundeservice havde...

Men det jo tydligt at se jeg ikke er den 1 og sikkert heller ikke den sidste... om så i har mange besøgende eller ej ...

Familier skal jo have nået at lave med deres børn i et center når det regner . 😝

6. juli 2025

Besvarelse fra Vizz

Hej Daniella eller ægtemand.
Tak for dit indlæg, om dog din retorik er ganske upassende.
Korrigerende fakta:
1 billet koster 49 kr og ikke 100 kr, og den giver fri leg og dagsbillet for een person (barn eller voksen).
1 børnemenu koster 47 kr.

Vi har ca. 60.000 besøgende om året, hvoraf langt de fleste er genbesøgende.
Det er yderst sjældent, at vi får dårlige anmærkninger om vores prissætning. Tværtimod får vi meget ros for “value for money” oplevelsen, som vi prøver at skabe, for vore kunder.

Jeg synes ikke det er i orden, at nedgøre et tilbud/produkt, som man hverken har taget imod eller købt. Det er så heller ikke i orden, at lave en 1-stjernet anmeldelse på det uoplyste grundlag.

Måtte du ønske yderligere dialog (hvilket jeg ikke forventer), må du skrive til mig på info@vizzlegeland.dk, dog betinger jeg tilbagesvar, at henvendelsen er seriøs og at den holdes i en sober tone.

Mvh / Kent

Vi havde et par fantastiske timer…

Vi havde et par fantastiske timer derinde. Legeland er samme stand som både Baboon City, som vi også har besøgt herovre, og Dinos Legeland, som vi har derhjemme. Spillemaskinerne er i væsentligt bedre stand. Og med en entré på en brøkdel af prisen (50 kr) var det helt sikkert noget vi ville benytte ofte hvis vi boede i nærheden.

Vi bestilte også mad som både var godt (igen sammenlignet med tilsvarende steder) og venlig betjening, som tog hensyn til vores lidt kræsne datter. Ærgerligt vi ikke bor i Herning.

4. februar 2025

Hej Mark.
Dejligt at høre fra en af vore mange glade kunder også på Trustpilot.
Tak for de fine or og god aften.

Dårlige manerer

Alt i alt var det en god oplevelse, og børnene havde det sjovt. Dog var der én negativ oplevelse med en ældre dame med hestehale og tatoveringer på armen. Desværre fik jeg ikke fat i hendes navn, men hendes opførsel var værre end min toåriges. Hun skældte kunderne ud for misforståelser og udviste generelt dårlige manerer. Det er utroligt, at de unge mennesker bag disken opfører sig bedre end hende, som burde vide bedre. Jeg har set en tidligere anmeldelse, der indikerer, at dette ikke er første gang, hun har optrådt sådan overfor kunder. Hvad er det for et forbillede for jeres andre medarbejdere?

Jeg bemærkede desuden, at hendes dårlige opførsel var rettet mod en ikke etnisk dansker. Baseret på den tidligere anmeldelse, I har fået om hende, kan det tyde på racisme. Få styr på jeres medarbejdere, hvis I ikke vil miste trofaste kunder.

Episoden fandt sted i sidste uge, men jeg har først haft tid til at skrive om det nu.

25. januar 2025

Hej Jens.
Tak for dit indlæg.
Generelt fører jeg ikke dialog på offentlige platforme, men vil dog gerne svare kort.
Vi skal naturligvis i videst muligt omfang tale pænt og med respekt til hinanden.
Hvis jeg skal forholde mig til en konkret episode, skal jeg have et overblik over det konkrete indhold af den pågældende diskussion / samtale, hvilket bedst fås, af begge involverede parter.
“Rasistkortet” kan du ikke trække hos os (5 af 8 ansatter hos os er af anden etnisk herkomst).
Jeg vil i forhold til mine ansatte tage en snak om den gode tone, der naturligvis skal virke begge veje.
For yderligere dialog må jeg henvise dig til min mail info@vizzlegeland.dk
Mvh / Kent

Jeg var i dag ved Vizz Legeland i…

Jeg var i dag ved Vizz Legeland i Herningcentret for at hente mine børn. Da jeg spørger medarbejderen ved kassen, om jeg kan gå ind og hente dem, svarer hun kort og fraværende “NEJ” og vender derefter hovedet mod en anden kunde uden yderligere forklaring.

Jeg følte mig fuldstændig ignoreret og spurgte derfor igen, hvorfor jeg ikke måtte gå ind. Hun svarede så: “Du skal betale.” Jeg havde forsøgt at få fat i mine børn ved at ringe til dem flere gange uden held, og situationen blev frustrerende.

Da jeg konfronterede hende med, hvorfor hun talte på den måde til mig, svarede hun pludselig, at jeg bare skulle tage skoene af og gå ind.

Jeg mener, at medarbejderen burde oplæres i, hvordan man kommunikerer med kunder på en ordentlig måde! Jeg kunne desværre ikke se hendes navn, men hun var en kvinde i 50’erne, med en tatovering på armen og mellemlangt lyst hår sat op i en hestehale.

19. januar 2025

Hej Hilal.
Mit navn er Kent, og jeg er ejer af Vizz Legeland.
Til info fører jeg generelt ikke dialog på offentlige platforme.
Jeg har noteret mig, at du har givet en 1-stjernet anmeldelse af et produkt, du ikke (i dag), har prøvet eller brugt.
Du er velkommen til at skrive til mig på info@vizzlegeland.dk
Jeg ser ingen grund til at alt skal stå til offentlig skue.

Forhøjning af gulv.

Vi har besøgt jer i dag, det var rigtig hyggeligt. Bortset fra at min datter ramte den forhøjning I har på gulvet og flækkede hendes storetånegl.
Jeg synes det er tosset at I har den forhøjning, det er slet ikke nødvendigt.

Det kan godt være I har haft det de sidste 15 år, men der er sikkert flere tilfælde af børn der er kommet galt afsted der, hvor forældrene bare ikke har skrevet noget til jer. Men synes det er for dårligt at den kant dkal være der, og det ved jeg der er flere der synes.

28. juli 2024

Hej Nadia.
Tak for den enstjernede anmeldelse.
Du har ellers givet udtryk for på mail direkte til Vizz, at I havde en hyggelig dag, hvorfor den nok ikke er helt fair.
Håber I finder et bedre legeland andre steder, hvor der ikke er mulighed for at slå sig.
Hav en god dag.

Dårligt sted

Sidste gang vi kommer til vizz, er der en lys håret ældre dame, som snakker flabet til min søster. Der tænkte jeg måske der var en misforståelse og prøver at gøre stemningen god. Min søster sagde hun snakkede ned til hende.
I dag søndag den 10. December var vi der og hun begynder med at skælde os ud, fordi jeg har taget noget baby snack til min lille søn på 9 mdr og vand i sutteflaske.

Vi havde ellers bestilt mad og drikkevare til 4 børn vi havde med. Men fordi jeg havde noget "babymad" som grød og chips osv gjorde hun det til et stort problem. Hun mener jeg kunne købe mad til baby derfra (boller, ostehaps og rosiner) som min søn slet ikke ville kunne spise, dermed svarer hun flabet at hvis han kan spise (baby)chips, så kan han også spise det. UNDSKYLD MIG MEN HVOR VED DU DET FRA? Hvornår er folk blevet så kloge om andres børn! Skulle min søn sulte imens vi var der? hvis det er problemet så må i da sælge specielt til helt små børn, f.eks modermælkserstatning og diverse ting til babyer. Jeg er ikke nødt til at proppe pommesfritter eller boller i min søn og især hvis han ikke kan/lide at spise det. Vi ved godt vi ikke må hente mad og drikkevarer udefra, men tænker det ikke er det samme når det er til babyer. Vi blir behandlet som om vi ikke er velkommen der. Enten retter hun sin opførsel, ellers er det ihvertfald sidste gang vi kommer.
Vi er i dag 9 betalende, i kommer ihvertfald til at miste mange kunder, ved at have sårn en arrogant medarbejder som snakker til kunder.

Hun overvågede os HELE DAGEN, hvad vi lavede osv og det var så ubehageligt.... og fik øjenkontakt med hende flere gange hvor hun lavede grin med os med hendes smil. Det kan godt være at du arbejder i vizz for børn, men din opførsel burde være mere voksent ;)

Opdatering:
Vores veninde fik ikke lov til at komme ind efter episoden. Seriøst det er så barnligt, at voksne mennesker behandler folk på denne måde. Og det ikke engang os der startede det her. De burde give os undskyldning, men ender med at vi bliver stemplet. Føj

19. december 2023

Vizz er et fast indslag trods fejl

Vizz er et fast indslag når vi kommer fra Bornholm for at besøge bedsteforældrene i Herning. Som voksen er stedet ikke videre behageligt. Lydniveauet er højt, og maden til den dyre side… men hvad pokker. Man er der for børnenes skyld og ikke sin egen. Som barn af 80’erne er det dog morsomt at kunne battle sin søn i pacman. I modsætning til nogle negative anmeldelser er det ikke mit indtryk at der er hverken uhumsk eller beskidt, ud over hvad man kan forventer når 100 børn tonser rundt. Jeg har tre børn og svært ved at holde min stue fri for støv og snavs, jeg kan godt tilgive at det ikke er en operationsstue. Stedet ville dog have afsindig gavn af at opsætte akustikplader og træne deres køkkenpersonale bedre i, hvordan man optimerer madserveringerne. Vi ventede måske 40 min, hvis ikke mere på pomfritter idag. Det til trods for at flere før os også havde bestilt noget med pomfritter. Så smider man alle bestillingerne i baljen samtidig og laver flere bestillinger på en gang i stedet for at starte helt forfra for hver ny bestilling. Det er desværre mit indtryk at køkkenet ikke kører godt. Betjeningen ved kassen er dog høflig og imødekommende. Pomfritterne er mildest talt ringe. Portionen er urimeligt lille for 37kr. Hele oplevelsen med at bestille mad gjorde det samlede ophold markant dårligere pga irritation. Havde vi bare undladt dette var vi draget fra stedet med en dobbelt så god oplevelse.

7. august 2022

Vizz, HerningCentret.

Jeg har netop været i Vizz i HerningCentret.
De unge piger, der IKKE har travlt bag disken, sidder og glor ned i deres mobiltelefoner fremfor at tjekke op på, om toiletterne er rene.
Jeg er ikke sart, men når de to tilgængelige toiletter der er, er sprøjtet ind i tis fra ivrige unger, så bliver jeg sgu sart.

Slikboden er et dyrt bekendtskab, og kaffen er udrikkelig.

9. juli 2021

Ikke anbefalingsværdigt.

Ikke anbefalingsværdigt.
Konceptet i sig selv er en god ide og beliggenhed er ideel, hvilket nok også er den eneste grund til at stedet kan løbe rundt.
2/3 dele af legelandet er et uinteressant café område med massevis af slik i børnehøjde.
Café området er fuld af plastic stole og beskidte og slidte sofaer.

Luften er tyk af støv, og det er ikke så underligt. I en anmeldelse på Facebook forklarer ejeren at det er altså svært at holde stedet rent når der allerede er beskidt under trampolinen efter kun tre dage.
Her er stadig beskidt og dårligt indeklima, og der er stadig fuld af støv under trampolinen. Man kunne jo støvsuge steder det er ekstra beskidt dagligt, men man kan jo også bare være ligeglad. Og det opsummerer lige præcis hvilket indtryk man får af Vizz. Ligegyldighed.

Der står en stor træting som formentlig engang havde en skærm. Nu er den bare tom, og et vidne om at ingen har gidet at fjerne den.

Der er et boldrum med en luftkanon i midten. Oven over er der er boldgevær som kan skyde boldene ned i rummet. Hvis du har været i Leo's legeland kender du sikkert konceptet.
Problemet er bare at i det rigtige koncept kan man sende bolde op til geværerne. I Vizz er der spærret af med net, så man kan kun få bolde op til geværerne ved at tage dem i hånden og kravle op til geværerne. Og når man kommer derop opdager man at geværerne ikke virker.

Det er blot nogle eksempler på at der intet gøres for at skabe et fedt og indbydende legeland. I stedet efterlades ting bare til sig selv.

18. december 2019

Hej Silas!
Trods alt tak for din anmeldelse.
Taget fra en kant:
- Om stedet kan rende rund, må jeg nok være én af de få, der kan svare på, hvilket reelt set er en anmeldelse irrelevant.
- Ca. halvdelen af vores legeland er cafeområde, hvilket står i godt forhold til især weekender, hvor mindre plads, ville have givet færre kunder.
- Jeg har ca. 4 hyldemeter (i ganske smal størrelse) til børneslik. Mine primære kunder er børn, hvoraf langt de fleste ynder, at jeg har variation i mit sliksortiment.
- Omkring skidt under trampolin, så refererer du til en anmeldelse og et svar som er 1½ til 2 år gammel. Tvivler på det er muligt at komme i et eneste legeland, hvor der ikke samler sig skidt under trampolinen. Jeg har på det seneste haft 2 hold kunder, der har rost os for, at vi altid har det rent set i forhold til andet lokalt legeland i byen.
- Vores indeklima fejler ingenting. Vi har et fint fælles anlæg i herningCentret. Vizz har om året 60-70.000 kunder, der ikke klager over tyk luft og 2 kunder, der gør.
- Vores maskiner er af en alder, som kræver reparation ind i mellem. Vores børnespil er på trapperne til at blive installeret igen, hvorfor kabinettet ikke bliver fjernet (har desværre ikke lagerplads, til at have den stående på alternativt sted).
- Vores boldkanoner virker. De har været i stykker for et par weekender siden. Kompressoren blev repareret prompte. Vizz blev etableret for mere end 10 år siden, hvorfor designet ikke kan sammenlignes med Leo's.
- Leo's Legeland koster 169 kr. i weekenden for 1 barn og 0 kr. for 1 voksen. Vizz koster 60 kr., hvilket svarer til 3 ture på et vippedyr på et tilfældigt butikstorv. Heldigvis har vi 99,99% glade og tilfredse kunder.
Tak endnu en gang for dit indlæg. Det giver nok ikke mening at uddele fribilletter for dit besvær.
Du og din familie, samt alle vore mange trofaste kunder (hvoraf vi har flere der kommer hver eneste uge) ønskes en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Sjov og vejrtrækningsbesvær!

Vi; Far, mor og to børn på henholdsvis 1 og 3 år, havde valgt at bruge en formíddag i Vizz i Herningcenteret. Det hele så flot ud på papiret (nettet), og børnene hyggede sig men jeg, (far), fik hurtigt problemer med vejrtrækningen, det er ellers ikke noget jeg normalt døjer med, men jeg kunne hurtigt konstatere at min kæreste, (mor), som lider af en luftvejssygdom også havde svært ved at trække vejret i selve legelandet. Det viste sig (ikke ved nærmere), men bare ved at åben mine øjne at der var så beskidt, at der lå centimeter tykke lag af skidt og støv, i de lukkede dele af legelandet også i de andre enheder var der masser af skidt. Så meget at det helt sikkert udgøre en sundhedsrisiko, især for børn! Der stod en fin støvsuger bag trampolinen, men den bliver helt sikker ikke slidt op!
Når det så er sagt, er konceptet udemærket, og for godt 450 dkk. fik vi alle entré og noget at spise, og en enkelt kop kaffe og børnene udvidende om den allergifremkaldende luft, morede sig.

P.s. Det kostede et besøg på apoteket efter en inhalator.
Pp.s. Vizz der er ingen undskyldning, der er god nok! Få gjort rent!!!

22. oktober 2011
Vis anmeldelser på alle sprog (17 anmeldelser)