Zeer snelle verzending. Ook leuk was de originele email van de verzend bevestiging met een vleugje humor. Producten zien er goed uit en voelen kwalitatief goed aan. Nog even wachten tot ze in de ber... Se mere

Änderung der Bewertung: Auf die 2. Mail nach den Feiertagen wurde reagiert und eine neue Lieferung mit einem Bonus als Entschuldigung rausgeschickt. Diese ist sehr schnell angekommen. Danke Ursprü... Se mere

Vorige winter voor het eerst geskied met de Ninja ski goggle. Alleen maar pluspunten voor deze stijlvolle en comfortabele skibril! Het magnetische wisselsysteem is erg handig voor als het weer plotsel... Se mere

1. Skibutik
  2. Adventuresport
  3. Butik med udstyr til udendørssport
  4. Snowboardbutik
  5. Sportsbutik
  6. Vintersportsbutik

Vizer is toegewijd aan het leveren van de beste wintersport uitrusting. Skibrillen, warme winterkleding en meer! Elke dag streven wij ernaar om onze klanten een voorsprong te geven op de concurrentie met baanbrekend materieel. "Be Limitless", uitrusting om grenzen te verleggen; symboliseert het werk dat we in onze uitrusting steken om onze klanten te helpen hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen.

4,6

Goede prijs/kwaliteit

Prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed bij Vizer. Er zijn wellicht betere kwaliteiten te vinden maar die gaan met prijs flink hoger dan Vizer. En waarschijnlijk dan niet eens magnetische lenzen.

8. januar 2024

Great customer service

Great customer service. Short response time, on the point; plus a great product. Love the Vain goggle. Comes with a protective bag, a cleaning bag and extra lense

12. januar 2024

Super fijne skibril en een top service bij vragen!

Opzoek naar een goede skibril met verwisselbare magnetische lenzen, bij voorkeur geleverd vanuit Nederland. Zodoende terecht gekomen bij Vizer en geen moment spijt gehad. Een groot aanbod aan brillen en accesoires zodat je skibril altijd prima matcht met jouw outfit. Nieuwe strap gekocht en geen idee hoe deze te bevestigen, op de website stond een whatsappnummer. 's Avonds een bericht gestuurd en binnen enkele minuten reactie met een uitgebreide uitleg en een filmpje hoe de strap te vervangen. Top service!

4. januar 2024

Perfecte bril

Perfecte bril, die gemakkelijk te verwisselen is mbt weeromstandigheden. Ben er zeer content mee!

16. januar 2024

Masque de ski

J'avais commandé un masque de ski: il est arrivé avec quelques jours de ratard, et en compensation, Vizer m'a ajouté un petit cadeau, un filtre supplémentaire. Beau geste commercial!

15. december 2023

Tevreden!

Na dat ik bevestiging had gekregen dat de bestelling werd verzonden, heb ik mijn spullen lekker snel binnengekregen en alles zat er netjes in. Producten zien er mooi uit en goede kwaliteit. Ook handige hoesjes om de glazen te beschermen. Aanrader!

20. december 2023

Prima service, snel contact.

Had nog een vraag over een nieuwe lens voor mijn vain skibril. Voortreffelijk te woord gestaan en prima advies gekregen. Bleek dat ik de juiste lens voor slecht weer al in huis had. Is destijds meegeleverd met de bril. Contact via whatsapp.

4. december 2023